De Rooise Boerderij

Meer informatie

Schijndelseweg 2
5491 TB Sint-Oedenrode


Menukaart van De Rooise Boerderij

Laatst bijgewerkt op 01.05.2025
Klassiek gesorteerd
Charlotte van asperge
gevuld met zalmtartaar, kwarteleitje en groene kruiden olie
16,75
½ dozijn Zeeuwse oesters op de wijze
die u wenst: Rauw of gegratineerd met kaviaar
29,50
Krokant gebakken gamba's op zoet/ zure aspergelinten,
Met gefrituurde preiharen en soja / gembersaus
18,50
Carpaccio van runderhaas
met tomatenolie, trufflelcreme, basilicumolie Gedroogde Parmaham en geschaafde Parmezaan
16,50
Mabre van parmaham en geitenkaas
met gegrilde en gemarineerde groene asperges geserveerd met een peterselieolie en amandelschaafsel
15,00
Gebakken ganzenlever
met een compote van rabarber, gepocheerde ei, Pedro Ximenez saus en krokante parmaham
16,50
Gebakken zwezerik
met een mix van bospaddestoelen, parfait van pistache en jus van calavados
16,50
Krachtige consommé van ossenstaart
met fijne groenten, Geparfumeerd met Madeira
10,00
Licht gebonden aspergesoep geserveerd
met asperges en Brabantse ham
11,00
Romige bisque van kreeft
met armagnac
16,50
Gebrande Roodbaarsfilet geserveerd op
een bedje van spinaziepasta, asperges in citroenboter en saus van zee venkel
28,50
Gestoomde heilbot geserveerd
met gegrilde asperges, basilicum hollandaise schuim en krokante kwarteleitje
29,50
Gesauteerde zeewolf geserveerd
met in panko gerfrituurde asperges, peterseliewortel en een saus van safraan
34,50
Gebakken en gefileerde zeetong à la meunière (500/600) dag prijs
Met aardappel krokketjes en een blanke botersaus
Asperges brabançonne met gewelde achterham van ( Puur Brabant)
met geprakt ei, peterselie krieltjes en een Hollandaise saus
28,50
bgebakken kalfslever
met gebakken ui en spek en gekarameliseerde appel
29,50
Gebraden lamsfilet en lamsrack
met een kruidenkorst, witte en groene asperges, champignon aardappeltjes en vadouvansaus
34,50
Tournedos
met kroket van black tiger gamba en jus van morieltjes
39,00
Assortiment van geselecteerde kazen
met vijgencompote en notenrozijnenbrood
15,50
Bavarois van citroenmelisse
met een hangop van yogurt en aardbeien sorbet
11,00
Millefeuille vav roodfruit
met gepofte quinoa en witte chocolade ijs
11,00
Aardbeien romanoff geserveerd
met vanille ijs
11,00
Gegratineerd rood fruit
met een sabayon van grand marnier En bourbon vanilleijs
13,50
Grand dessert;
Proeverij van zoete lekkernijen
14,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Rooise Boerderij is 01.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.