Osteria

Meer informatie

Markt 2a
5492 AB Sint-Oedenrode


Menukaart van Osteria

Laatst bijgewerkt op 01.05.2025
Klassiek gesorteerd
PANNA COTTA CON TALEGGIO
Truffel-taleggio panna cotta met gerookte macadamia, mangogel, appelcompote en een gember-noten krokantje
15,00
ANTIPASTI DELLA CASA
Antipasti bestaande uit diverse salami's, San-Daniele ham, truffelartisjok, Pecorino kaas en gemarineerde gamba's
16,00
BRUSCHETTA CON SARDINA
Bruschetta met sardientjes, zongedroogde tomaat, buffelmozzarella, zoetzure venkel en kruidenolie
17,00
CARPACCIO DI MANZO
Dungesneden rundercarpaccio met truffeldressing, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
17,00
TARTARE DI MERLUZZO
Skreifilet tartaar in een cannelloni van mosterd, Worcester en tabasco met eidooier, komkommer en rode ui
18,00
TERRINA CON IBERICO E LINGUA
Terrine van Iberico wang en tong met kruiden en specerijen op een crostini met olijven, pistache en Aceto balsamico stroop
19,00
SALMONE E ANGUILLA AFFUMICATO
Gerookte paling met gerookte zalm, Hollandse garnalen, aardappelsalade en een limoen-basilicum schuim
21,00
ZUPPA DI CARCIOFO DI GERUSALEMME E ZAFFERANO
Romige aardpeer-saffraan soep met artisjokharten geserveerd met vegan tonijnblokjes
15,00
GNOCCHI CON SALAME AL TARTUFO
Gebakken aardappelgnocchi met truffelsalami, rucola, vers geschaafde truffel en truffel beurre noisette
17,00
SPAGHETTI CON SALMONE AFFUMICATO
Romige spaghetti met warm gerookte zalm, zilte citroen, sugarsnaps en Pecorino kaas
18,00
RISOTTO CON PUTTANESCA
Risotto met ansjovis, olijf, kappertjes, tomaat, knoflook en pittige salami
20,00
ANIMELLE CROCCANTE
Krokant gebakken kalfszwezerik op paddenstoelen met uienconfituur en een saus van amaretto
23,00
FONDUTA DI FORMAGGIO
Italiaanse kaasfondue met witte wijn, uitjes, knoflook en oregano geserveerd met bloemkool, bimi en pompoen
27,00
LUCIOPERCA CON MOZZARELLA
Snoekbaarsfilet gegratineerd met een kruidige mozzarellakorst op bimi en een citroen Hollandaisesaus
31,00
PANCETTA ALLE ERBE CON GAMBERI
Slowcooked waarna krokant gebakken, kruidig spek met gamba's, spinazie, langoustinesaus en Hollandse garnalen
33,00
MERLUZZO SKREI
In roomboter, rode peper en knoflook gegaarde skreifilet op knolselderij en wortel met een rode bieten botersaus
35,00
CRAUTI E IBERICO TRIESTINA
Licht gerookte Iberico rib roast op zuurkool met een grove mosterdsaus en vers geschaafde mierikswortel
31,00
STUFATO DI VITELLO
Slowcooked kalfssukade met een saus van bockbier en pittige salami op gekarameliseerde witlof en hazelnoot
34,00
FILETTO DI MANZO CON GORGONZOLA
Tournedos met gesmolten gorgonzola op gebakken paddenstoelen met aardappelkaantjes en een Marsala saus
37,00
SCROPPINO DI MELOGRANO E FRUTTI DELLA PASSIONE
Frisse cocktail van granaatappel- en passievruchtsorbetijs met wodka, limoncello en prosecco
10,00
CAFFÈ AFFOGATO
Vanille-ijs met espresso geserveerd met drie huisgemaakte bonbons, slagroom en een glaasje crema di Ramazzotti likeur
11,00
PANNA COTTA DELLA VANIGLIA E PANE FRITTO
Vanille panna cotta met wentelteefje van suikerbrood, Dulce di leche crème en pistache-ijs
11,00
ZUPPA DI LAMPONE E ZABAIONE DI BRACHETTO
Koud soepje van framboos met appelkaneelcompote, chocoladesorbetijs en een sabayon van Brachetto
12,00
TIRAMISU CON GELATO DI BAILEYS
Huisgemaakte klassieke tiramisu met vanille crumble geserveerd met een bolletje Baileys ijs
12,00
TORTA DI FORMAGGIO ALLA SICILIANO
Siciliaanse ricotta cheesecake met amandel-kokos meel, kokosijs en lemon curd
12,00
TORTA CALDA DI CIOCCOLATO
Warm, smeuïg chocoladecakeje met crumble van amarettini, mandarijnsorbetijs en een crème van amaretto en mascarpone
13,50
TRE FORMAGGIO ITALIANO
Drie soorten Italiaanse kazen met verschillende garnituren
15,00
ESPRESSO MARTINI
espresso, wodka en kahlua
12,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Osteria is 01.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.