"Herberg-Restaurant ""De Boswachter"""

Meer informatie

Heijenratherweg 2
6277 NT Slenaken


Menukaart van "Herberg-Restaurant ""De Boswachter"""

Laatst bijgewerkt op 29.04.2025
Klassiek gesorteerd
Limburgse mosterdsoep
6,75
Tomatensoep
(Huisgemaakte gebonden tomatensoep)
6,75
Uiensoep
(Overbakken met 2 soorten kaas)
7,25
Stokbrood met kruidenboter
5,00
Gerookte forel
(Gerookte forel uit de streek op een bedje van sla)
10,00
Kipcocktail
(Kip, ananas en cocktailsaus op een bedje van sla)
9,75
Garnalencocktail
(Noorse garnalen, ananas en cocktailsaus op een bedje van sla)
10,00
Rundercarpaccio
(Met sla, truffelmayonaise en pijnboompitten)
14,50
Frikandel met frietjes
en appelmoes
7,50
Kroket met frietjes
en appelmoes
7,50
Kipnuggets met frietjes
en appelmoes
7,50
Halve schnitzel met frietjes
en appelmoes
8,50
Schnitzel naturel
19,00
Schnitzel champignon-roomsaus
21,50
Schnitzel pepersaus
21,50
Schnitzel stroganoffsaus
21,50
Schnitzel gebakken champignons
21,50
Varkenshaas naturel
22,00
Varkenshaas champignon-roomsaus
24,50
Varkenshaas pepersaus
24,50
Varkenshaas stroganoffsaus
24,50
Varkenshaas gebakken champignons
24,50
Spies van ossen- en varkenshaas
naturel
23,00
Spies van ossen- en varkenshaas
met champignon-roomsaus
25,50
Spies van ossen- en varkenshaas
met pepersaus
25,50
Spies van ossen- en varkenshaas
met stroganoffsaus
25,50
Spies van ossen- en varkenshaas
met gebakken champignons
25,50
Biefstuk van ossenhaas
naturel
31,00
Biefstuk van ossenhaas
met champignon-roomsaus
33,50
Biefstuk van ossenhaas
met pepersaus
33,50
Biefstuk van ossenhaas
met stroganoffsaus
33,50
Biefstuk van ossenhaas
met gebakken champignons
33,50
Varkenshaas saté
(Huisgemarineerde varkenshaas saté)
23,50
Limburgs runderstoofpotje
(Op grootmoeders wijze)
23,50
Hertenbiefstuk met rode wijnsaus
(Seizoensgebonden, van oktober tot maart)
29,50
Gebakken forel naturel
(Regenboogforel uit de streek met citroen)
22,50
Gebakken forel met amandelen
(Regenboogforel uit de streek met amandelen)
23,00
Vis van de afslag
(Witvis met vissaus)
19,50
Trio van vis
(Zalmmoot, pangafilet en tilapiafilet met vissaus)
23,50
Zalmfilet
(Gebakken zalm met vissaus)
22,50
Salade Val-dieu
(Een Val-dieu kaas overbakken met honing en amandelen)
20,00

vegetarisch vegetarisch

Menu
45,00
1. Gang Vlees Kipcocktail
2. Gang Limburgse mosterdsoep
3. Gang Biefstuk van ossenhaas (Keuze uit champignon-room-, peper-, stroganoffsaus of gebakken champignons)
4. Gang Koffie, thee of cappuccino met een koffielikeur
Alternatief voor 4. Gang IJs van het huis
Menu
35,00
1. Gang Vis Gerookte forel
2. Gang Limburgse mosterdsoep
3. Gang Trio van vis (Zalmmoot, pangafilet en tilapiafilet met vissaus)
4. Gang Koffie, thee of cappuccino met een koffielikeur
Alternatief voor 4. Gang IJs van het huis
Tartufo
Chocolade gevuld met vanilleijs
6,50
Coupe Dame Blanche
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom
6,75
Coupe Advocaat
Vanilleroomijs met advocaat en slagroom
6,75
Coupe verse vruchten
Vanilleroomijs met verse vruchten en slagroom
7,50
Brusselse wafel
Luchtige, krokante wafel met slagroom
6,00
Kinderijsje
IJs verpakt in een leuke verrassing voor de kinderen
5,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van "Herberg-Restaurant ""De Boswachter""" is 29.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.