Brasserie De Koperen Kees

Meer informatie

Parkstraat 1
8601 GS Sneek


Menukaart van Brasserie De Koperen Kees

Laatst bijgewerkt op 30.07.2025
Klassiek gesorteerd
Oesters
Met rode wijn azijn en sjalot 4 st.
16,00
Oesters Bloody mary
Met pikante tomatensap en zoetzure bleekselderij 4 st.
16,50
Brood
Met olijven en verschillende smeersels
8,75
Visplankje
Met o.a. zalm, tonijnsalade, garnalen en 2 garnalenkroketjes.
22,50
Papadum
Met gepofte knoflook mayonaise.
7,00
4 garnalenkroketjes
Met spicy cocktailsaus.
9,00
Laat chef Leo uw menu samenstellen!
Laat chef Leo uw menu samenstellen!
45,00 3 gangen menu
57,50 4 gangen menu
68,50 5 gangen menu
Extra gang kaas
Extra gang kaas
9,50
Kaas i.p.v. dessert
Kaas i.p.v. dessert
6,25
Red blend, Dea Del Mare, 2023, Italie
fruitig/kersen/zwarte kersen
25,75
Merlot/Cabernet Franc, Chateau des Eyssards, 2022, Bergerac/Frankrijk
zwart fruit/bessen/kruiden
28,50
Monastrell, Apasionado,, 2023, Duachais, La Mancha/Spanje
rijk/sappig/donker fruit/kruidig
34,50
Nebbiolo, No Name (Barolo), 2022, Borgogno, Piemonte/Italië
rood fruit/vanille/specerijen/verwelkte rozen
67,50
Zweigelt, Willy Bauer, Cellar 99, 2021, Burgenland/Oostenrijk
zacht/rijpe rode bessen/kersen
39,75
Gamay, Beaujolais Villages Lantignié, 2021, Beaujolais/Frankrijk
wilde bessen/viooltjes/sappig
44,50
Syrah/malvasia, Castello Monaci, Coribante, 2022, Puglia/Italië
licht mineralig/roodfruit/vlierbloesem
47,50
Merlot/Cabernet Franc, Chateau La Monette Lalande De Pomerol, 2023, Bordeaux/Frankrijk
kersen/bramen/kruiden
52,50
Merlot, Tictac, Monte Bluna, 2015, Lisboa/Portugal
jam/kruidig/mokka/dennennaalden
59,95
Pinotage, Longridge Wine Estate, 2019, Paarl/Zuid-afrika
zacht/sappig/rokerig/zoete kruiden
53,50
Primitivo, Castello Monaci, 2022, Puglia/Italië
bramen/bessen/kruidig
41,50
Bobal, Las Mercedes Del Cabriel, 2020, Valencia/Spanje
zwart fruit/hout/zoetekauw
55,00
Syrah/Merlot/Cabernet, Insoglio, 2021, Toscane/Italië
kersen/bramen/tabak
49,50
Nebbiolo, Cannubi Barolo, Borgogno, 2013, Piemonte/Italië
rozen/kruidig/donker fruit
125,00
Montepulcino, Adonis, Éo, 2016, Abruzzen/Italië
krachtig/zwart fruit/cassis/vanille/licht vanille/tabak
62,50
Cabernet sauvignon, Le Argille, Anno Domini, 2018, Veneto/Italië
rijpe tonen van vanille en bittere chocolade
67,50
Tempranillo/garnache, Gran Reserva, Don Jacobo, 2010, Rioja/Spanje
donker fruit/eikenhout/specerijen
52,50
Primitivo, Castello Monaci, Artas, 2017, Puglia/Italië
bosvruchten/warm donker fruit/zoete specerijen
64,50
Cabernet/Merlot/Petit Verdot, Tenuta Di Biserno Biserno, 2015, Toscane/Italië
braambessen/koffie/zoethout
116,50
Corvina/corvinone, Amarone Valpolicella Classico, Bolla, 2017, Veneto/Italië
kersen/jam/vanille
67,50
Touriga Nacional/tourica Franca/tinta Roriz/Sousao, Quinta Do Isaac, 2015, Douro/Portugal
zwart fruit/kruiden
65,50
Nebbiolo, Nino Negri Sfursat Valtellina, 2015, Lombardije/Italië
kruiden/gedroogd fruit/teer/geroosterde hazelnoten/zoethout
87,50
GEHEEL ONTZORGD ARRANGEMENT
Start met een sprankelend glas Vonkelwijn, hier serveren we een passende amuse bij. Vervolgens serveren we ons 5 gangen verrassingsmenu, met een passend wijnarrangement. Gedurende de hele avond zal er tafelwater geschonken worden. We sluiten de avond af met een kop koffie/thee naar keuze, met friandises en likeur.
125,00
PASSEND WIJN-ARRANGEMENT
PASSEND WIJN-ARRANGEMENT
22,50 3 wijnen
29,50 4 wijnen
37,00 5 wijnen
Soep inspiratie
laat je verrassen door de soep van de dag.
7,00
Burrata
met gazpacho van groene paprika, groene kruiden olie, gegrilde perzik en krokante kikkererwten.
14,50
Crème van bleu de Wolvega
met witlof, balsamico siroop en gesuikerde pecannoten.
14,00
Oesterzwamnuggets
met dip van kimchi, wasabi crunch en zoetzure rode ui.
14,75
Bisque van langoustine
met Hollandse garnaaltjes, zoetzure bleekselderij en kerrie-olie.
15,50
Gerookte ribeye
met frisse salade, zoetzure paddestoeltjes, gerookte tuinbonen en gepofte knoflookmayonaise.
15,00
Steak tartaar
fris aangemaakt met picalilly, zoetzure groente en lavas.
16,50
Gebakken suikersla
Geserveerd met een aardappelgarnituur en een groente of salade.
22,00
Aubergine rolletjes
gevuld met vulling van aubergine, geitenkaas, provencaalse kruiden en krokante uiringen.
22,75
Kalfs filet
met krieltjes salade, ingelegde bloemkool en jus van chimichurry.
27,00
Gemarineerde en gelakte ribbetjes van Duroc varken
met watermeloen, lavas en wasabi-uien crunch.
27,50
Tournedos van Frysk Angus rund
met saus van gepofte knoflook en ui.
39,50
Supplement gebakken eendenlever
Supplement gebakken eendenlever
9,00
Verse mosselen
gekookt in ons 'secret' groente en kruidenmix.
28,50
Visinspiratie
dagelijks verse aanvoer vanuit Harlingen of Heeg.
BRASSERIEMENU
BRASSERIEMENU
42,50
Burrata
met gazpacho van groene paprika, groene kruiden olie, gegrilde perzik en krokante kikkererwten.
Oesterzwamnuggets
met dip van kimchi, wasabi crunch en zoetzure rode ui.
Steak tartaar
Fris aangemaakt met picalilly, zoetzure groente en lavas.
Gebakken suikersla
met truffelmayonaise, zoetzure paddesoeltjes en royaal geraspte pecorino.
Visinspiratie
Dagelijks verse aanvoer vanuit Harlingen of Heeg.
Rendang 'Kees' style
met papadum en groente zoetzuur.
Chefs dessert
Chefs dessert
Perzik
met perzik sorbet ijs, gesuikerde amandel, geschaafde amandel, lavendel gel en vanille hangop.
FRUITS DE MER ARRANGEMENT
Diverse koude schaal- en schelpdieren, mosselen, kokkels, scheermessen, krabscharen, langoustines, garnalen-cocktail, gamba's, tonijnsalade, 2 Geay oesters, 1½ kreeft p.p, diverse sausjes, zeewiersalade.
58,00
Wijn & arrangementen
Zoals u misschien wel aan onze uitgebreide wijnkaart kunt zien, hebben we een liefde voor wijn. Naast de wijnen die op de kaart staan, hebben we vaak nog meer in huis, om zo ook een bijpassend wijnarrangement te kunnen serveren.
8,00 1 glas
22,50 3 glazen
29,50 4 glazen
37,00 5 glazen

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie De Koperen Kees is 30.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.