De Visserman

Meer informatie

Noord 14
8715 HR Stavoren


Menukaart van De Visserman

Laatst bijgewerkt op 30.04.2025
Klassiek gesorteerd
Brood met kruidenboter en aioli
8 stukjes vers boerenbruin en witbrood
6,75
Burrata
Romige mozzarella met tomaat, pesto en pijnboompitten
13,00
Ons plankje
Beef Tataki, Fryske coppa, Kip Yakatori spiesjes, pita gerookte zalm, gefrituurde gamba’s, Tynjetalerkaas, olijven, brood en kruidenboter. voor 2 personen
25,00
Pikante gamba’s
Gebakken in knoflookboter en sambal, afgeblust met room
12,50
Beef Tataki
kort geroosterde biefstuk, besprenkeld met ponzusaus en sesamzaadjes met wakame zeewiersalade onze voorgerechten worden geserveerd met 2 stukjes brood
12,75
Mosterdsoep
met gerookte makreel of Fryske droge worst, vegetarisch ook mogelijk
7,00

vegetarisch vegetarisch

Vissoep de Visserman
goed gevulde, gebonden vissoep onze soepen worden geserveerd met 2 stukjes brood
9,00
Salade geitenkaas
frisse salade van Fryske geitenkaas gepaneerd met amandelen. Sla, rode ui, tomaat, komkommer, olijven en rauwkost
16,50
Salade vis
frisse salade met gerookte zalm, gerookte makreel, gamba’s, sla, rode ui, tomaat, komkommer, olijven en rauwkost
18,50
Rumpsteak
Gegrilde biefstuk van de bil, met een jus van zwarte knoflook en gekarameliseerde ui
26,00
Vlees van de dag
Vraagt u gerust aan de bediening wat de kok vandaag voor smakelijk gerecht voor u in petto heeft Dagprijs
Mixed grill
kippendijfilet, diamanthaas van het Lakenvelder rund en varkenshaas van Gaasterlands kruidenvarken, geserveerd met knoflooksaus
26,50
Vispotje
diverse verse vissoorten en gamba’s gegaard in tomatensaus, uit de oven
25,00
Zeebaarsfilet tandoori
gebakken met tandoori kruiden, geserveerd met een salsa van mango en rode peper
26,50
Catch of the day Dagprijs!
Gebakken IJsselmeer paling OP!! einde visseizoen Geserveerd met botersaus met kruiden en citroen. Gevangen door de ST 21 in het IJsselmeer langs de Staverse kust. De ST 21 heeft als thuishaven Stavoren. Schipper van de ST21 is Klaas Wouda uit Stavoren. Deze paling is dus echte lokale lekkernij.
26,50
Gegrilde Halloumi
Geserveerd op bruschetta met ratatouille en een frisse muntsaus
18,50

vegetarisch vegetarisch

Hartig taartje
geroosterde paprika, pulled Jack Fruit, spinazie en rode ui, gegratineerd met Friese geitenkaas van de Molkerei onze hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelgarnituur, friet en salade
19,50

vegetarisch vegetarisch

Terschellinger rundvleeskroket
met friet en appelmoes
8,75
Kipnuggets met friet en appelmoes
8,75
Lekkerbekje met friet en appelmoes
9,75
Luikse wafel,
met warme kersen, vanille-ijs en slagroom
8,75
Chocoladetaart bolletje vanille-ijs en slagroom
8,75
Coupe Stavo, 3 bolletjes vanille-ijs
met advocaat, aardbeien en slagroom
8,95
Kinderijsje
5,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Visserman is 30.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.