Schots Restaurant Stadsboerderij De Koebrug

Meer informatie

Schans 31
8715 JR Stavoren


Menukaart van Schots Restaurant Stadsboerderij De Koebrug

Laatst bijgewerkt op 20.05.2025
Klassiek gesorteerd
Bread for two
Sneetjes stokbrood en Waldkornbrood. Zelf te beleggen met: notenpesto, Cranberry-roomkaas met een vleugje whisky, eendenrillette, gerookte olie en Maldon zeezout.
13,50
Soup of the day:
Mosterdsoep met spekjes, geserveerd met stokbroodjes met eendenrillette.
8,00
Wild mushroom croquettes with truffle mayonnaise
Paddenstoelenkroketjes met truffelmayonaise.
7,00
Homemade Fish & shrimpcakes with horseradish mayonnaise
Huisgemaakte gefrituurde vis - garnalen 'koekjes' met mierikswortelmayonaise.
8,00
Soft goatscheese with beetrootchutney, port wine figs and herb toast
Zachte geitenkaas met rode bietenchutney, in port gewelde vijgen en kruidentoast.
13,00
Smoked salmon & shrimps, served with aromatic toast and caramelised onion & garlic mayonnaise
Koudgerookte zalm uit eigen rookoven en garnalen, geserveerd met toast gearomatiseerd met vissaus en een mayonaise bereid met gecarameliseerde ui en knoflook.
15,50
Smoked produce of the day
Gerookte pulled pork van Gaasterlands kruidenvarken geserveerd met huisgemaakte whisky barbecuesaus.
14,00
Patat of geb. aardappeltjes met kleine salade, appelcompote + sausjes.
7,50
Kidsplate vis: bovenstaande met kleine portie vis.
16,00
Kidsplate vlees: met kleine portie varkensschnitzel.
16,00
Kidsplate snack: met kipnuggets, kroket, frikandel of mini kaassoufflés.
11,50
Fillet of salmon poached with whisky and herbs, served with light fishsauce
Met whisky en kruiden gepocheerde zalmfilet, geserveerd met lichte vissaus.
26,50
Tender cuts of beef with haggis & Aberlour mustard creamsauce
Diamanthaasbiefstukjes met Haggis en whisky-mosterd-roomsaus.
28,50
Slowcooked fillet of guinea fowl, served with candied cherries, sweet red wine sauce and toasted almondchops
Langzaam gegaarde parelhoenfilet, geserveerd met geconfijte kersen, zoete rode wijn saus en geroosterde amandelstukjes.
28,00
Chicken curry pie
Ovengebakken korstdeeg pie gevuld met malse kipdijstukken, bereid met kerriekruiden, uitjes en rozijnen.
25,50
Slowcooked shoulder of regional pork, served with stirfried bell pepper and garlic leek sauce
Langzaam gegaarde procureur van Gaasterlands kruidenvarken geserveerd met roergebakken paprika en prei knoflook jus.
26,50
Crunchy fried risotto balls with smoked cheese, served with spicy onion & whisky chutney (vegetarian)
Krokant gefrituurde risottokogels met gerookte kaas, geserveerd met pittige uien en whisky chutney.
24,50
Fried pulled oystermushrooms and green beans with a little fennel, onions leeks, Vadouvan herbs and a splash of dark beer. Served with Homemade naanbread (vegan)
Gebakken 'pulled' oesterzwammen en haricots verts met een beetje venkel, prei, ui, Vadouvan kruiden en een scheutje donker bier. Geserveerd met huisgemaakt naanbrood.
24,50
Small ovenbaked pie filled with onions and three cheeses. (vegetarian)
Kleine ovengebakken korstdeeg pie gevuld met gefruite uitjes en 3 soorten kaas.
18,40
Cheeselicious
Kaasplankje met kaas uit Groot Brittannië en biologische kaas van de Nylander.
10,75
20,00 Kaasplankje voor 2 personen
Heerlijk met een glas van onze huisgemaakte rodewijnlikeur
5,00
3,50 klein
Dessert of the day
Appel-cranberry-cake met vanille-roomijs en slagroom.
8,25
Our all time favourite
‘Sticky toffee pudding’, warm dessertgebak met karamelsaus en room.
8,75
All good things come in threes
Kersen-cheescake-roomijs met slagroom, een citroen-meringue-taartje en een glaasje kersen-citroen-whisky-custard.
8,75
Dark & delicious
Mocca-, Vanille- en chocolade-roomijs met gehakte noten, chocoladestukjes en slagroom.
8,75
Cranberry crowdie
Vanille-roomijs met in whiskylikeur gewelde cranberries, geroosterde havermout en slagroom.
8,75
Luxury chocolates
Lekker bij de koffie of gewoon zomaar; 3 bonbons.
3,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Schots Restaurant Stadsboerderij De Koebrug is 20.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.