Z'Onder Zeil Restaurant & Café - Steenbergen

Meer informatie

Kade 3
4651 BS Steenbergen


Menukaart van Z'Onder Zeil Restaurant & Café - Steenbergen

Laatst bijgewerkt op 07.07.2025
Klassiek gesorteerd
Venkelsoep
Venkelsoep
7,50
Zeeuwse Bodem Cultuur Mosselen
Gekookt in: - Naturel - Bier - Witte Wijn - Knoflook-Room Geserveerd met frites, salade en sausjes
27,50
Verse aardbeien
Verse aardbeien met gele room, vanille ijs en slagroom
8,50
Huisgemaakte cheesecake
Huisgemaakte cheesecake met verse aardbeien en vanille ijs
9,50
STOKBROOD (klein)
STOKBROOD (V) Met huisgemaakte kruidenboter
3,00
STOKBROOD (groot)
STOKBROOD (V) Met huisgemaakte kruidenboter
8,00
SOEP VAN DE DAG
SOEP VAN DE DAG
7,50
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP (V) met balletjes
7,50
CARPACCIO
Van ossenhaas met pijnboompitten, kappertjes, tomaat/knoflook dressing & genchaafde Bettine Grand Cru
14,50
CARPACCIO
Van ossenhaas met pijnboompitten, kappertjes, tomaat/knoflook dressing & genchaafde Bettine Grand Cru
22,50
VITELLO TONATO
Dun gesneden, huisbereide kalfsentrecôte, geserveerd met een tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes
14,50
VITELLO TONATO
Dun gesneden, huisbereide kalfsentrecôte, geserveerd met een tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes
22,50
PLATEAU ZONDER ZEIL
Trio van gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen geserveerd met kappertjes en cocktailsaus
17,50
PLATEAU ZONDER ZEIL
Trio van gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen geserveerd met kappertjes en cocktailsaus
26,50
RAVIOLI AGLIO BOLIO (3 stuks)
Gevuld met Oude Reypenaer kaas, met olijfolie, zongedroogde tomaat, Spaanse peper, knoflook & (vega) spek
14,50
RAVIOLI AGLIO BOLIO (5 stuks)
Gevuld met Oude Reypenaer kaas, met olijfolie, zongedroogde tomaat, Spaanse peper, knoflook & (vega) spek
22,50
GARNAAL KROKETTEN (2 stuks)
Van de Ambachterie geserveerd met Hollandse garnalen
17,50
GARNAAL KROKETTEN (3 stuks)
Van de Ambachterie geserveerd met Hollandse garnalen
26,50
KAAS KROKETTEN (2 stuks)
Van de Ambachterie geserveerd met uitgebakken (vega) spek
14,50
KAAS KROKETTEN (3 stuks)
Van de Ambachterie geserveerd met uitgebakken (vega) spek
22,50
Klein soepje (Tomaat/Dag)
Tomaat/Dag
4,00
Kleine carpaccio
Kleine carpaccio
8,50
VARKENSHAAS SUCUK & FETA
Rosé gebakken en gevuld met Sucuk (knoflookworst) en feta
22,50
RUNDER BAVETTE
Geserveerd met een dakje van brie en uien compôte
27,50
ZEEBAARS FILET
Geserveerd met een rocnige basilioum saus
24,50
SPARERIBS (halve)
Gemarineerd en gelakt met een smokey barbecue saus
20,50
SPARERIBS (hele)
Gemarineerd en gelakt met een smokey barbecue saus
26,50
KIPSATE
Van gemarineerde kippendijtjes, met kroepoek, cassave en gebakken uitjes geserveerd met satésaus
20,50
ZEEBAARS (halve)
met basilicum saus
13,50
SALADE CARPACCIO
Met pijnboompitten, geschaafde Bettine Grand Cru & kappertjes
19,50
SALADE ZONDER ZEIL
Gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen geserveerd met kappertjes en cocktailsaus
22,80
SALADE VITELLO TONATO
Dun gesneden, huisbereide kalfsentrecôte, geserveerd met een tonijn.mayonaise, rode ui en kappertjes
19,50
SALADE TABOULE (V)
Met couscous, susue (knoflookworst), feta, zongedroogde tomaat, olijf, augurk, noten en rozijnen
19,50
DIVERSE SPECIALE KOFFIES
Jers, Spaans, Prana, Italiaans ed.
8,50
DAME BLANCHE
DAME BLANCHE
7,50
BANANENIJS
Met karamelsaus en slagroom
7,50
KAATJE MOSSEL
Vanille ijs met advocaat, chocoladesaus en slagroom
8,50
KAASPLANKJE
4 wisselende kasen met vijgencompôte, noten & rozijnen
13,00
VANILLE IJS
met slagroom
7,00
KINDERIJSJE
Vanilleijs met slagroom en een Tolly
4,50
RAKETJE
RAKETJE
1,50
Frikandel, Kroket, Visstick, Kipnuggets, Bitterballen, of Knakworst
met frietjes en appelmoes
8,50
Kipsate
met frietjes en appelmoes
11,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Z'Onder Zeil Restaurant & Café - Steenbergen is 07.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.