2. Gang
Salade met licht gerookte filet van het Gaasterlands kruidenvarken met een compote van groene appels en een mayonaise met grove mosterd van “De Wijndragers” uit Zwolle
3. Gang
Een heldere bouillon en een gebonden soep van venkel geserveerd met “pompernikkel” van roggebrood en zachte geitenkaas
4. Gang
Kwartel op verschillende manieren bereid; gekonfijt pootje, gerookt borstje en gebakken eitje met een schuim van Aceto Balsamico
5. Gang
Gebakken Hollands ree met eekhoorntjesbrood met een jus van appel
6. Gang
Een keur aan verschillende Hollandse kazen met een compote van pruimen
7. Gang
Frambozen gemarineerd in speltjenever en Stevia, met stilstaand ijs van framboos en een crème van mint
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Bertkookt.nl is 23.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.