Gesneden ossenhaas op balsamicodressing met Parmezaanse kaas
Gesneden kalfsolees op tonijnmayonaise
Een verscheidenheid aan specialiteiten uit de Noordzee
Geserveerd met een glaasje Madeira
Gebakken champignons met spekjes en kruiden
Wijngaardslakken, gegaard in een overheerlijke slakkenboter
Het beste van het rund, naar keuze met peper- of gorgonzolasaus
Indien voorradig
Met een saus van spekjes, champignons en uien
Op een saus van bospaddenstoelen
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met een graantjes-mosterd saus
Geserveerd met een lichte dillesaus
Verse zeetong in roomboter gebakken, indien voorradig
Een harmonieus samengaan in een romige saus
Een delicatesse uit de Noordzee
Geserveerd met pasta en een romige kreeftensaus
Voor minimaal 2 personen
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!