Korenbloem Borrel, Bites & Food

Meer informatie

Bredaseweg 261
5037 LA Tilburg


Menukaart van Korenbloem Borrel, Bites & Food

Laatst bijgewerkt op 20.08.2025
Klassiek gesorteerd
Desembol
Brood met aïoli, fleur de sel en extra virgin olijfolie.
6,50
Bruschetta
Kristalbrood met tomatenmengsel, ingesmeerd met verse knoflook, aceto, Parmezaan en besprenkeld met extra virgin olijfolie, zout en peper.
8,50
Oesters
Seizoensoesters per stuk, met citroen en sjalottenvinaigrette.
3,70
Pata Negra
Vers gesneden Spaanse Iberico ham.
9,80
Albondiga's met parmezaan
Gehaktballetjes in pittige tomatensaus.
9,80
Feta Dip
Kristalbrood met huisgemaakte dip van feta, knoflook, citroenzest en olijfolie.
8,50
Chicken Karaage
Krokante stukjes kip met een dip van Sriracha mayo, citroen en sesamzaadjes.
9,80
Dim Sum
Krokant gefrituurde gyoza van kip met teriyaki, bosui, kewpie, chili en sesamzaadjes.
8,50
Vegan Dim Sum
Krokant gefrituurde gyoza met vijf verschillende groentes met teriyaki, bosui, kewpie, chili en sesamzaadjes.
8,50
Tempura Garnalen
Vijf tempura garnalen met kewpie, chili saus en limoenzest.
10,50
Lumpia Ajam
Krokante loempia's met gefrituurde mihoen, peper en kruidige ketjap.
8,50
Pimientos de Padron
Groene Spaanse pepertjes met fleur de sel.
7,50
Pomodori
Verse Italiaanse tomatensoep gemaakt van Pomodori tomaten met bosui en taugé.
7,50
Bisque
Kreeftensoep gevuld met Hollandse garnalen.
10,50
Tom Ka Kai
Pittige huisgemaakte Thaise soep met kokos, limoenblaadjes, taugé en kip.
7,50
Beef Tataki
Licht geschroeide diamanthaas met gebakken knoflook, bosui en een soja-sesamdressing.
13,50
Carpaccio
Onze overheerlijke en welbekende carpaccio met rucola, huisgemaakte croutons, pijnboompitjes en truffelmayonaise. Keuze uit oude kaas of Parmezaan.
12,50
Steak Tartaar
Tartaar met truffelmayonaise, cornichons, Amsterdamse uitjes, kappertjes en een krokant van Parmezaan.
14,50
Black Tiger Pil Pil
Gemarineerde gepelde gamba's in olie met knoflook, chili en rode peper.
13,50
Tonijn Tataki
Verse tonijn met een jasje van furikake, licht geschroeid met wasabimayonaise, soja, radijs en ingelegd komkommer.
13,50
Burrata
Geroosterde tomaatjes met knoflook, burrata, hennepzaadjes en balsamicostroop. Voor de liefhebber met Pata Negra 5.5
13,50
Escargots
Slakken in lookboter. Voor de liefhebber gegratineerd met oude kaas
9,50
Pasta Gamba's
Linguine met gemarineerde Black Tiger Gamba's, een romige pesto saus, diverse groenten en rode peper.
21,50
Specialiteit van de Chef
Een wisselend gerecht uitgekozen door de chef.
Portobello
Gevuld met bospaddenstoelen, blauwader kaas, saus van gepofte tomaat, geserveerd met kristalbrood.
20,50
Bowl of Spare Ribs
Vleesrijke spare ribs die van het bot afvallen met chili- en huisgemaakte knoflooksaus. Geserveerd met verse frietjes en een frisse salade.
21,50
Saté Ajam
Gemarineerde kippendijen op stok met huis-gemaakte satésaus, komkommer, gebakken uitjes, gefrituurde mihoen, atjar en seroendeng. Keuze uit verse frietjes of rijst. Voor de liefhebber uit te breiden naar 6 stokjes saté 5.5
20,50
Salade Bief
Gemarineerde biefstukpuntjes met champignons, tomaat, augurk, pijnboompitjes, croutons, cashew en zoete knoflookdressing.
18,50
Flat Iron steak
Botermals, rijk van smaak met een keuze uit een truffeljus of pepersaus en gewokte groenten. Geserveerd met frietjes.
27,50

vegetarisch vegetarisch

Salade Geit
Lauwwarme geitenkaas, gekarameliseerde walnoten, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, druiven, croutons, warme appel, cornichons, Amsterdams uitje, rode ui en friszoete vinaigrette met honing. Voor de liefhebber met Pata Negra 5.5 of bacon 2.0
18,50
Chicken Piri Piri
Pittige halve kip, gemarineerd volgens Portugees recept met gefrituurde uitjes, bosui, pepertje en een frisse salsa. Geserveerd met verse frietjes.
22,50
Ceasar Kip
Little gem met crispy kip, croutons in knoflook, tomaatjes, bacon, gekookt eitje, Parmezaan en een dressing van aïoli en ansjovis.
18,50
Burger 'LeJeune'
Briochebol sesam met de welbekende hamburger van LeJeune, crispy bacon, gekarameliseerde rode ui, knapperige little gem, verse tomaat, augurk en verse frietjes. Keuze uit homemade appel-piccalilly of truffelmayonaise. Voor de liefhebber met smeuïge cheddar 1.5
19,50
Tong
Kleine zeetong au beurre van circa 200 gram, geserveerd met groene groenten en verse frietjes. Voor de liefhebber uit te breiden naar twee stuks 11.5
21,50

vegetarisch vegetarisch

Catch of the day
Een wisselend gerecht van verse vis.
Pomodori
Klein tomatensoepje gemaakt van pomodori tomaten met gehaktballetjes.
4,50
Pasta Bolognese
Pasta met huisgemaakte zoete tomatensaus en gehakt.
7,50
Crispy Chicken met frietjes
Krokante kipstukjes met frietjes en appelmoes.
7,50
Vetjes
Zes snackjes naar keuze met frietjes en appelmoes. Keuze uit bitterballen of frikadelletjes of kipnuggets.
7,50
Kinder Spare Ribs
Een half portie spare ribs met frietjes en appelmoes.
11,50
Pancakes
Gebakken American Pancakes met poedersuiker en stroop en daarbij keuze uit Nutella of aardbeien.
7,50
Kinderfeestje
Vanille-ijs, slagroom en leuke versiering.
6,50
IJs op een stokje
Magnum Classic, Almond of White.
3,50
Kleintje Dame Blanche
Een bolletje vanille-ijs, koude chocoladesaus en slagroom.
5,50
Puntzak verse friet
Met mayonaise.
4,50
Italiaanse Friet
Met truffel en Parmezaan.
6,50
Easy Salad
Gemengde salade met tomaat, rode ui, gekookt eitje, spekjes en een honing mosterd vinaigrette. Voor de liefhebber ook zonder spekjes
6,50
Kristalbrood
Ingesmeerd met olijfolie, knoflook, peper en fleur de sel. Geserveerd met Aïoli.
6,50
Crème Brûlée
Huisgemaakte custard, gekarameliseerd met geflambeerde suiker.
7,50
Appelcrumble
Appeltaartje exclusief voor ons gemaakt door Walter van Erven met een bolletje vanille-ijs en slagroom.
6,50
Pastei de Aardbei
Bladerdeeg gevuld met room van aardbeien, verse aardbeien en ijs van Limoncello.
8,50
Kersentaartje
Het zusje van de appeltaart, maar dan met zoete kersen. Exclusief gemaakt voor ons door Walter van Erven.
6,50
Guilty Pleasure
Taartje van witte chocolade mousse en Oreo met een bolletje Mars ijs.
8,50
Frozen Progres
Overheerlijk hazelnootschuimgebakje met slagroom van patisserie Walter van Erven.
6,50
Fromages
Drie soorten kaasjes van Zuivelhoeve met geroosterd suikerbrood, gekarameliseerde noten en druiven.
10,50
Espresso Cannoli
Een ultieme verwennerij; koffie met Siciliaans gerold wafeltje gevuld met karamel zeezout- of pistache crème.
5,80
Dame Blanche
Blijft stiekem heel lekker toch!
7,50
Praline
Drie heerlijke chocolaatjes van Huize Geers. Lekker voor bij de koffie toch?
4,50
Affogato
Vanille ijs overgoten met hete espresso. Voor de liefhebber met Amaretto DiMombaruzzo 4.5
5,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Korenbloem Borrel, Bites & Food is 20.08.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.