Buds Tolhuis

Meer informatie

Amersfoortseweg 202
3888 NR Uddel


Menukaart van Buds Tolhuis

Laatst bijgewerkt op 30.04.2025
Klassiek gesorteerd
Carpaccio
op mesclunsla met Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, rode ui en pijnboompitjes.
12,50
Paddenstoelen uit de oven
gevuld met een farce van champignon, ham, uitjes en Bourgondische kruiden, gegratineerd met kaas
9,50
Paddenstoelen uit de oven
Gevuld met kruidenroomkaas, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaten
9,50
Ka, d'r heerlijke kippensoep
van echte soepkip met veel vlieguren, gebraden stukjes kip, selderij en vermicelli
6,00
Roomzachte mosterdsoep (v)
van Doesburger mosterd
6,00
Stevige uiensoep, zoals het hoort (v)
met brood en kaas gegratineerd uit de oven
6,00
Plankje brood (v)
met aïoli, pesto-mayonaise en tapenade
5,80
Rijke salade
met brie, walnoten, cashewnoten, dadels, tomaat, komkommer, rode ui en een frisse tuinkruidendressing Voor
10,50
17,00 Hoofd
Salade met gamba's
gebakken in aioli, geserveerd met tagliatelle, mesclunsla, tomaatjes, komkommer, rode ui, sesamzaadjes en een zoete pittige dressing Voor
13,00
22,00 Hoofd
Champignons in bierbeslag (v)
Op een heerlijke frisse salade met natuurlijk aïoli Voor
11,00
18,00 Hoofd
Zoals ie is
goudbruin in roomboter gebraden Halve
18,50
16,00 Kwart
Karin
met een romige pittige paprikasaus, champignons, pekelvlees, rode wijn en peperkorrels Halve
20,00
17,50 Kwart
Esther
bedolven onder verse champignons, prei en Bourgondische kruiden Halve
20,00
17,50 Kwart
Oscar
in een romige iets zoete Malagasaus van Gelderse ham, pekelvlees en verse champignons Halve
19,00
17,00 Kwart
Barbara
een frisse romige appelcognacsaus, verse peperkorrels en stukjes appel Halve
19,00
17,00 Kwart
Zeekapitein met kip
met kapucijners, spek, uitjes, Amsterdamse uien, augurk en piccalilly Halve
20,00
17,50 Kwart
Stamppot met kip
van andijvie of zuurkool, met spekjes Halve
20,00
17,50 Kwart
Vegetarische hamburger
Malse Beyond meat burger op een lekker broodje met gebakken ei, sla, tomaat,ui, mayonaise en curry
17,50
Champignons in bierbeslag
op een heerlijke frisse salade, met natuurlijk aioli
18,00
Rijkgevulde pasta
met een romige pesto-saus, gevuld met champignons, courgette, paprika, cashewnoten, een pittenmix en Parmezaanse kaas.
17,00
Oma's Hachee
ambachtelijk gebraden in roomboter met uien in een pannetje met rundvleeschjus 220 gram
20,50
19,00 180 gram
Zeekapitein Hachee
met kapucijners, spek, uitjes, Amsterdamse uien, augurk en piccalilly 220 gram
21,50
20,00 180 gram
Stamppot met Hachee
van andijvie of zuurkool, met spekjes 220 gram
21,50
20,00 180 gram
Haasje Repje
Varkenshaas met kippendijen in een pannetje met een romige groentesaus
19,00
Klassieke hamburger
met tomaat, komkommer, ui, cheddar kaas, mayonaise en curry geserveerd met friet
17,50
XL Saté van kippendij
geserveerd met friet, kroepoek en gebakken uitjes
20,50
Gebakken kippenlevers
met een pittige paprika roomsaus, pekelvlees en champignons Voor
9,00
17,00 Hoofd
Zalmmoot
geserveerd met tagliatelle, champignons, rode uit, paprika, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
23,00
Kipnuggets, kwart kip of frikandel
met gebakken aardappelen of friet, huisgemaakte appelmoes en mayonaise
8,50
Suikertante
altijd feest, pannenkoek met poedersuiker en stroop
6,70
Stampertje
andijvie stamppot met spekjes en rookworst
8,00
Milligerberg
een heerlijk nagerecht met vanilleroomijs, rum-rozijnenijs, banketbakkersschuim, slagroom, nootjes en karamelsaus
9,00
IJskabouter
vanilleroomijs met aardbeiensaus en een toefje slagroom en nootjes erop
6,70
Advokaatje leef je nog
vanille roomijs met advocaat, slagroom en nootjes
7,60
En voor mij; Rijstebrij
met warme kersen, vanilleroomijs en slagroom, aanrader!
8,50
Huisgemaakte bitterkoekjespudding
met vanilleroom, aardbeiensaus en slagroom met nootjes erop, aanrader!
8,50
Kinderijsje
tot over je oren, ondersteboven, ijsje met hoorntje, vers fruit, snoepjes en ietsje slagroom
4,80
Koffie bonbon
met bonbons, pimpeltjes likeur of koffiekaartje en slagroom
7,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Buds Tolhuis is 30.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.