hotel brasserie verhoeven

Meer informatie

Markt 20/22
5401 GP Uden


Menukaart van hotel brasserie verhoeven

Laatst bijgewerkt op 15.05.2025
Klassiek gesorteerd
1. Diverse broodjes met aioli en tapenade V
2. Salade met gerookte zalm
In dille en limoen gemarineerd gerookte zalm. Geserveerd met rode ui en mosterddille dressing.
3. Rivierkreeftjes salade
Met een dressing van sherry en truffel. In crème fraiche met komkommer, bieslook en een stukje gebakken spek.
4. Caesar Salade
Romeinse sla, gegrilde kip, yoghurt dressing, Parmezaanse kaas.
5. Cocktailgarnaaltjes
In olijfolie, oestersaus en look gemarineerd.
6. Vitello Tonnato
Dungesneden gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, kappertjes, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.
7. Salade geitenkaas V
Stukjes geitenkaas, rucola, pijnboompitjes, rode ui en honing-gember dressing.
8. Komkommersalade V
In een zoetzure marinade met gemengde salade.
9. Wrap met gerookte zalm
Met bieslook roomkaas en rucola.
10. Rundercarpaccio
Dungesneden huisgemaakte carpaccio met kappertjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en pestodressing.
11. Wrap met gerookte kip
Gerookte kip, bieslook roomkaas en rucola.
100. Tomatensoepje V
Licht pikant.
101. Mosterdsoep V
Gebonden, met prei.
102. Kaaskroketjes V
Geserveerd met truffelmayonaise.
103. Kastanje champignons in roomsaus V
Stukjes kastanje champignons in een heerlijke kruidige roomsaus.
104. Crushi
Gefrituurde California sushi met een sojasaus
105. Aardappelgratin V
Gevuld met diverse groenten, gegratineerd met kaas.
106. Gevulde champignons op Griekse wijze V
Gevuld met fetakaas, gegratineerd uit de oven.
107. Gefrituurde Calamaris
Inktvisringen geserveerd met aioli.
108. Gamba’s pil pil
Gebakken gamba’s in tijm, rozemarijn, knoflook, pesto en sambal.
109. Gepaneerde varkensreepjes met
teriyaki-saus Geserveerd met stukjes ananas.
110. Perzik met geitenkaas V
Met geitenkaas gevulde perzik uit de oven. Met honing gember.
111. Spitje
Stukje kip met spek omwikkeld.
112. Thaise Keang Massaman V
Diversen groenten met massaman curry en pinda’s.

vegetarisch vegetarisch

113. Broodje pulled pork
Geserveerd met knoflooksaus.
114. Chickenwings
Gefrituurd licht pikant kipvleugeltje, geserveerd met chilisaus.
115. Ossenhaas met pepersaus
Stukjes ossenhaas met pepersaus.
116. Sparerib
Neerlands lekkerste huisgemaakt ribbetje.
117. Bourgondische ossenhaaspuntjes
Stukjes ossenhaas gemarineerd in Bourgondische kruiden met gepofte zoete knoflook.
118. Albondigas
Licht pikant gekruide balletjes met een huisgemaakte pittige tomatensaus.
119. Gefrituurde uienringen V
Geserveerd met chilisaus.
120. Kibbeling
Geserveerd met ravigottesaus.
121. Nacho’s V
Geserveerd met salsasaus, gegratineerd met kaas.
122. Mc Addy burger
Huisgemaakt hamburgertje op een broodje met gebakken ui en hamburgersaus.
123. Runderragout
Huisgemaakt volgens oma's recept. Geserveerd met 2 mini pasteitjes.
124. Puntzakje friet V
Geserveerd met mayonaise.
125. Mini loempia’s V
Kleine kerrie loempia’s met chilisaus.
126. Kip krokantjes
Gefrituurde gepaneerde kiphaasjes met een crème fraîche sausje.
127. Yakitori kipsaté
Japanse saté met satésaus en kroepoek.
128. Varkenshaaspuntjes met roomsaus
Gebakken varkenshaaspuntjes in een champignonroomsaus.
129. Vietnamese loempia met groente V
Geserveerd met chillisaus.
130. Gamba's Diabolica
Gebakken gamba’s met een licht pikante roomsaus,duivels lekker.
131. Thaise Phad Kratiam Prik Thai V
Gebakken kip stukjes, saus van zwarte peper en knoflook. Geserveerd met rijst
131. Maiskolfje
Met gezoute roomboter.
132. Fusilli zalm
Met pestosaus en Parmezaanse kaas.
200. Warme kersen met ijs V
Kersen in sangria gekookt met een bol vanille-ijs.
201. Tiramisu
Huisgemaakt, met cacaopoeder.
202. Bruine chocolademousse V
Met chocoladekrullen.
203. Perzik mousse V
204. Appeltjes in kaneel met ijs V
Appelpartjes met suiker, kaneel met een bol kaneelijs.
205. Brownie V
Met vanillesaus.
206. Dame blanche V
Bol vanille-ijs met chocoladesaus.
207. Spekkoek V
Indonesische cake.
208. Bolletje ijs V
Keuze uit de volgende smaken: • Aardbeien marmer • Vanille Bourbon • Karamel • Amarenen kersen • Citroen • Kaneel
209. Crème brûlée V
Bakje met fluweelzachte vanilleroom onder een krokant laagje van rietsuiker.
210. Churros V
Met kaneelsuiker.
211. Bastogne mousse
Met stukjes bastogne.

De bewerkingsstatus van de menukaart van hotel brasserie verhoeven is 15.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.