De Heeren van Udenhout

Meer informatie

Kreitenmolenstraat 59
5071 BB Udenhout


Menukaart van De Heeren van Udenhout

Laatst bijgewerkt op 26.08.2025
Klassiek gesorteerd
DAME BLANCHE
Vanille ijs met pistache crumble, slagroom en chocoladesaus
8,50
FRIANDISES
Koffie, thee of cappuccino met 3 bonbons van Friandries chocolatier uit Tilburg
7,50
ANANAS CARAMELISE
Gekarameliseerde ananas in saus met vanille ijs en een krokantje
8,50
CRÉME BRÛLÉE
Vanille crème brûlée met slagroom
8,50
LEMON MERINGUE
Lemon meringue van 't ijsboerinneke uit moergestel
9,50
GEKONFIJTE RABARBER
Gekonfijte rabarber met aardbeien, aardbeien sorbetijs en een tuille van framboos
9,50
SCROPPINO
Wodka, citroenijs, vanille ijs en cava
8,50
IRISH KOFFIE
Jameson Whiskey en slagroom
8,00
FRENCH KOFFIE
Grand Marnier en slagroom
8,00
SPANISH KOFFIE
Tia Maria en slagroom
8,00
ITALIAN KOFFIE
Amaretto Disaronno en slagroom
8,00
TILBURGSE KOFFIE
Schrobbelèr en slagroom
8,00
MUSCAT DE RIVESALTES BLANC
Frankrijk Rijk, Complex, Zoet
7,50
GRAHAM'S PORT 10 YEARS
Portugal Rijp, Rijk, Verfijnd
9,50
GRAHAM'S PORT 20 YEARS
Portugal Rijp, Rijk, Verfijnd
12,50
Y TAFELBROOD
Tafelbrood vers uit de oven met roomboter, zeezout, olie
7,50
Y CAMEMBERT
Camembert uit de oven met brood en honing
9,50
JAMÓN IBÉRICO
Vleesplankje met Jamón Ibérico ham vers van het mes
9,50
TOAST PALING
Brioche toast met paling en paté
10,50
OESTERS
Rode wijnazij sjalot vanaf twee stuks te bestellen
3,50
SALADE VIS
Salade met gerookte zalm en gebakken gamba's, kappertjes, rode ui en dressing
18,50
CAESARSALADE
Caesarsalade met croutons, ei, bacon, gerookte kip, Tomme de Alp 24 mnd en dressing
18,50
Y GEITENKAAS
Salade met lauw-warme geitenkaas uit de oven met vijgen, peer, rode biet, notenmix en balsamico dadeldressing
18,50
SOEP VAN DE CHEF
Paprika-tomatensoep Y Soep van het moment
7,50
STEAK TARTAAR
Steak tartaar met een aziatische marinade, brioche toast, cornichons, radijs en kwartel ei
13,50
RUNDERSTAARTSTUK
Dun gesneden runderstaartstuk met filet americain, ansjovismayonaise en radijs
13,50
BLOEMKOOL-GEROOKTE ZALM
Tartaar van bloemkool en crème fraise met gemarineerde zalm, geroosterde amandel schaafsel en basilicum olie
14,50
GAMBA'S PIRI PIRI
Gamba's piri piri in knoflookolie met aziatische groenten, aioli en brood
13,50
Y BURATTA
Buratta met Granaatappel pitten, rodebiet, balsamico dressing, pesto en pistache
12,50
Y PREI VINAIGRETTE
Gestoofde prei met een mosterd vinaigrette en ei
12,50
BLACK ANGUS STEAK
Black Angus steak van de grill met, seizoensgroente en keuze uit een Graham's portsaus of pepersaus
26,50
SURF & TURF
Black Angus steak met tijger gamba's, seizoensgroente en keuze uit een Graham's portsaus of pepersaus
29,50
RIBEYE
Ribeye van de grill met seizoensgroente en kruidenboter
27,50
IBERICO VARKENSWANG
Langzaam gegaarde Iberico wang met een eigen jus en seizoensgroente
25,50
EENDENBORST
Op de huid gebakken eendenborst met een glazuur van sinaasappel en seizoensgroente
23,50
KABELJAUW
Op de huid gebakken kabeljauw met een mosterd dillesaus
25,50
BOUILLABAISSE
Provençaalse stoofpot met diverse soorten vis en zeevruchten
27,50
Y PORTOBELLO
Portobello gevuld met hummus, diverse seizoensgroente, ui, knoflook en gegratineerd met Blauw Klaver kaas
21,50
Y KROKANTE BLOEMKOOL
Krokante bloemkool met vadouvansaus, truffel en parmezaan
23,50
VLEES PLATEAU
Diverse gesneden vleeswaren, steak tartaar, pekingeend bitterbal en brood met roomboter, zeezout, olie
14,50
VIS PLATEAU
Gerookte zalm en makreel, gebakken gamba's, krabsalade en een kreeftenbitterbal en brood met roomboter, zeezout, olie
15,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Heeren van Udenhout is 26.08.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.