Restaurant 't Jagthuijs

Meer informatie

Dorpstraat 3
4851 CJ Ulvenhout


Menukaart van Restaurant 't Jagthuijs

Laatst bijgewerkt op 19.08.2025
Klassiek gesorteerd
4 SPIJZEN/4 COURSES
Tartaar van kalf met gerookte rode biet, Granny Smith, saus van kefir en olie van waterkers. Geroosterde jonge wortel met crème van geitenkaas en gezouten citroen, krokant van couscous, dragonolie en venkelgroen. Langzaam gegaarde longhaas met vergiste druiven, mousseline van courgette, lavas, gebrande sjalot en een eigen jus met verjus. Pain perdu van brioche met lavendelmelk, amandelcrème, tuile van honing en kersenpittenroomijs
61,50
5 SPIJZEN/5 COURSES
Op de huid gebakken wilde zeebaars met puree van geroosterde prei en yuzu, gekarameliseerde bloemkool, zeekraal, appel vinaigrette en dashi beurre blanc
74,50
6 SPIJZEN/6 COURSES
Sous vide bereide parelhoen met zomertruffel, jonge maïs, crème van gefermenteerde perzik, krokant van polenta en jus van gerookte sjalot
86,00
supplement
Gaat uw voorkeur uit naar kaas i.p.v. het dessert, dan berekenen wij een supplement
5,50
4 SPIJZEN/4 COURSES
Gebrande kaki met een emulsie van zeesla, gel van shiitake, ingelegde flespompoen en dressing van ponzu. Geroosterde jonge wortel met crème van geitenkaas en gezouten citroen, krokant van couscous, dragonolie en venkelgroen. Gevulde courgettebloem met salmorejo van gele tomaat, hazelnoot, ingemaakte witte druiven en citroentijm-olie. Pain perdu van brioche met lavendelmelk, amandel crème, tuile van honing en kersenpittenroomijs
56,75

vegetarisch vegetarisch

5 SPIJZEN/5 COURSES
Gegrilde Coeur de Boeuf met karameldressing, hangop van karnemelk, ingelegde groene tomaat, linzenkrokant, basilicumolie, zwarte olijfpoeder
69,50

vegetarisch vegetarisch

6 SPIJZEN/6 COURSES
Aubergine met miso gelakt, geroosterde pruimen, crème van tuinbonen, crunch van zwarte knoflook en quinoa, vinaigrette van yuzu en lavas
80,50

vegetarisch vegetarisch

supplement
Gaat uw voorkeur uit naar kaas i.p.v. het dessert, dan berekenen wij een supplement
5,50

vegetarisch vegetarisch

Bisque d'Homard
Fluweel zachte romige soep van Canadese zeekreeft
10,50
18,00
Kreeft/Lobster
Canadese zeekreeft uit ons homarium, half of heel - gepeld of gekraakt - koud of warm. koud met frisse salade en tartaarsaus. warm met warme groente en kreeftensaus
31,95
56,75
Salade/Salad
In roomboter gegaarde zeekreeft, krokant gebakken zwezerik, gemarineerde eendenlever, croutons en een romige truffeldressing
37,00
46,50
Langoustine
Langoustine met gelakt buikspek, geroosterde lente ui, ingelegde choggia, Granny Smith, tsuyu saus met appel dashi
26,50
38,50
Ossenhaas/Tenderloin
Tournedos met aardappelmousseline, seizoensgroenten en rode port jus met vanille
38,50
Gesmolten eendenlever
Gesmolten eendenlever
9,50
Krokant gebakken kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik
10,50
Oesters:/Oysters
Creuse met granité van komkommer, gember en limoen met zoet zuur van mosterdzaad en olie van langoustine
4,50 p. st.
5,75 p. st.
Velouté
Romige soep van maïs met geroosterde amandelen en schuim van beurre noisette (warm)
8,50
13,50
Kaki/persimmon
Extra met dungesneden parmaham
18,75
23,25
Knolselderij/Celeriac
Extra met dungesneden parmaham
18,75
23,25
Dorade/Sea bream
Tai kobujime dorade met ponzugel, salsa van jalapeño, shiso en tomaat, poeder van zeesla en zoetzure venkel
23,50
Kalf/Veal
Tartaar van kalf met gerookte rode biet, crème van Granny Smith, saus van kefir en olie van waterkers
24,50
36,50
Wortel
Geroosterde jonge wortel met crème van geitenkaas en gezouten citroen, krokant van couscous, dragonolie en venkelgroen
18,75
29,75
Courgette/Zucchini
Gevulde courgettebloem met salmorejo van gele tomaat, hazelnoot, ingemaakte witte druiven en citroentijm-olie
18,75
29,75
Tomaat
Gegrilde Coeur de Boeuf met karameldressing, hangop van karnemelk, ingelegde groene tomaat, chips van linzen, basilicumolie und schwarze olijfpoeder
18,75
29,75
Aubergine/Eggplant
Aubergine met miso gelakt, geroosterde pruimen, crème van tuinbonen, crunch van zwarte knoflook en quinoa, vinaigrette van yuzu en lavas
18,75
29,75
Wilde Zeebaars/Wild Sea bass
Op de huid gebakken wilde zeebaars met puree van geroosterde prei en yuzu, gekarameliseerde bloemkool, zeekraal, appelvinaigrette met venkelgroen en dashi beurre blanc
25,50
37,50
Rog/Ray wing
Rogvleugel gevuld met Argentijnse gamba en krab, crunch van gamba en chorizo, rösti van gefermenteerde aardappel, sugar snaps, en een saus van zeekreeft met bieslookolie
25,50
37,50
Parelhoender/Guinea fowl
Sous vide bereide parelhoen met zomertruffel, jonge maïs, crème van gefermenteerde perzik, krokant van polenta en jus van gerookte sjalot
25,50
37,50
Cannelloni
Cannelloni van ossenstaart met gegrilde mergpijp, geserveerd met gerookte aardappel-espuma met zomertruffel, gepofte rode biet, gel van gebrande sinaasappel, knolselderij en eigen jus met zwarte knoflook
25,50
37,50
Rund/Beef
Langzaam gegaarde longhaas met gefermenteerde druiven, crème van courgette, lavas olie, geroosterde sjalot en een eigen jus met verjus
25,50
37,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant 't Jagthuijs is 19.08.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.