Balijepark restaurant

Meer informatie

Augustusweg 32
3453 KS Utrecht


Menukaart van Balijepark restaurant

Laatst bijgewerkt op 19.05.2025
Klassiek gesorteerd
antipasti
verschillende streekgebonden kaas- en vleessoorten met knisperbrood, taggiasche olijven, kapperappeltjes | kan ook vegetarisch geserveerd worden | per persoon
6,50

vegetarisch vegetarisch

Geniet bij ons 7 dagen per week van het à la carte-menu of van ons wisselend 3, 4, 5, 6 of 7-gangen Balijeparkmenu. Bij ons spelen pure ingrediënten uit het seizoen de hoofdrol.
Menu
53,50 3-gangen | tonijn | rund | cheesecake
62,50 4-gangen | tonijn | schelvis | rund | cheesecake
69,50 5-gangen | tonijn | schelvis | iberico | rund | cheesecake
79,50 6-gangen | tonijn | schelvis | iberico | rund | eendenlever | cheesecake
1. Gang TONIJN roomkaas – dragon – jalepeño
2. Gang SCHELVIS parelgort – daslook – haringkaviaar
3. Gang IBERICO zoete ui – oude kaas – pancetta
4. Gang RUND witte asperge – pani puri – hollandaise
5. Gang EENDENLEVER croissant – gewurztraminer – honey comb
6. Gang CHEESECAKE blauwe bes – pistache – verveine
zalm
gemarineerd en ingesmeerd met yuzu geserveerd met een panna cotta van knolselderij en kerrie, gel van limoen, mayonaise van kerie, krokant van zwarte curry
17,00
kalf
clubsandwich van kalfsrib-eye, pata negra en krokant filodeeg met groen kruiden, compote van rode paprika, gel van gele paprika en basilicummayonaise
18,00
biet
meerdere bereidingen van biet, gele bieten panna cotta, gemarineerde rode biet en bieten couscous, fetakaas, cashewnoten, mayonaise met donkere balsamico en krokant van honing
15,00
schelvis
geserveerd op parelgort met bimi, haringkaviaar, beurre blanc met groene kruiden en een olie van daslook
18,00
iberico
geserveerd met een terinne van aardappel, gel van zoete uit, bieslook, aardappelkaantjes, geraspte oude kaas en een saus van pancetta
17,00
rund
geserveerd met pani puri gevuld met pastinaak, aardappel en lange peper, crème van wortelpeterselie, witte asperge, een hollandaise met appelciderazijn, en een jus van kalf met sinaasappeltijm
28,00
kabeljauw
gebakken en geserveerd op een stamppot met geroosterde prei, druivenmosterd en andijvieblad, gekonfijte zilveruitjes, dressing met gerookte paling en schuim van gepofte knoflook
27,00
macaroni
met geroosterde paddenstoelen en bloemkool, groene linzen, crème van aardpeer en saus van allemansvriend
24,00
cheesecake
gebakken cheesecake van blauwe bes met een krokant van witte chocolade en gesuikerde pistache, crème pattisier met pistache en ijs van yoghurt en verveine
12,00
amandelcake
amandelcake met verse aardbei, crème van witte chocolade, spongecake van dragon, pannacotta van karnemelk en vadouvan, ijs van aardbeien en vlierbloesem
12,00
kaas
kaasselectie van het Kaasatelier met bijpassend garnituur
17,00
friandises
5 verschillende kleine lekkernijen
8,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Balijepark restaurant is 19.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.