BASECAMP

Meer informatie

Nijverheidsweg 16A
3534 AM Utrecht


Menukaart van BASECAMP

Laatst bijgewerkt op 16.07.2025
Klassiek gesorteerd
Koffie-arrangement
Koffie, thee en water (In de gehuurde ruimte).
8,00
11,00
Koffie- en fris-arrangement
Koffie, thee, water en diverse frisdranken (In de gehuurde ruimte).
11,00
16,00
Borrelarrangement
Frisdrank, (0.0)bier en wijn 5st. bittergarnituur p.p.
11,00
18,00
23,00
27,50
30,00
Lunchbuffet
Geniet van ons dagelijkse lunchbuffet in het restaurant Met verse broodjes, zoet en hartig beleg, smoothies, sappen, salades, soep en yoghurt.
14,00
Lunch in ruimte
Een assortiment aan luxe belegde broodjes, salade en sap. Take away + €1,00 p.p.
17,50
Vers afgebakken koek
Vers afgebakken koek
3,00
Gebak
Gebak
Candy-/mueslireep
Candy-/mueslireep
2,00

vegetarisch vegetarisch

Yoghurt met muesli
Yoghurt met muesli
3,00
Fruitstuk
Fruitstuk
1,00
Snackmandje p.p.
candy- en mueslirepen + fruit
3,00
5,50
Kaasbroodje
Kaasbroodje
3,50
Saucijzenbroodje
Saucijzenbroodje
3,50
Pizza broodje
Vega
5,00
Bittergarnituur
Vega
15,00
Borrelplank
Vega. Charcuterie, luxe kaasjes, chicken honey pops, albondigas, olijven, brood met tapenades en crudité.
100,00
130,00
Indische Tafel
Gele rijst (bereid in een boullioun van kurkuma). Gado Gado (Gestoomde groenten in satésaus). Javaanse boontjes (sperziboontjes in een pittige saus). Sambal goreng telor (Hete eieren). Rendang (Rundvlees in een licht pittige saus met tomaat en ui). Ajam smoor (Kippendijenstoof in een licht pittige saus). Atjar (zoetzuur) - gefrituurde uitjes - kroepoek.
29,50

vegetarisch vegetarisch

Mediterranse Tafel
Focaccia brood met 2 huisgemaakte dips. Caprese salade (mozzarella, tomaat en pesto). Empanada (Spaanse kippastei met tomatendip). Spaanse tortilla (Aardappel, ui en spek). Spaanse stoof (seizoensgroenten, kippendijen, tijm en kikkererwten). Specetino (Kalfsvlees in een kruidige tomatensaus met seizoensgroenten).
29,50
Shared Dining
Coppa | Iberico | Venkelsalami, Tallegio | Machego | gorgonzola, Vijgencompot | olijven, Focaccia met pesto-dip, Tomaat-mozzarella spies, Pompoen ravioli in een lichtpittige wortelsaus, Diamanthaas gemarineerd met harrissa | geroosterde groenten, battaat crème en parmezaan, Op de huid gebakken zalm met een frisse pilav, American cheesecake | Tiramisu met een caramel van sinaasappel.
37,50
BBQ
Kippendijen gemarineerd met ketjap, Langzaam gegaarde buikspek, Zalm van de plank, gemarineerd met bruine suiker en mosterd, Portobello gevuld met geitenkaas & honing, Groentenspies, Bietensalade | aardappelsalade, Knoflooksaus | kerriesaus, Naanbrood | tzatziki, Stokbrood | huisgemaakte kruidenboter.
35,00
Daghap
Een eenvoudige maaltijd die wordt bereid door de chef. Denk hierbij aan nasi met saté, roti, pizza, broodje hamburger met friet, pokébowl, etc.
15,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van BASECAMP is 16.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.