De Pizzabakkers Twijnstraat

Meer informatie

Twijnstraat 65
3511 ZJ Utrecht


Menukaart van De Pizzabakkers Twijnstraat

Laatst bijgewerkt op 08.05.2025
Klassiek gesorteerd
APERITIVO & SPRITZ
Begin de avond met aperitivo & spritz: spritz cocktail geserveerd met twee bruschetta en olijven. Keuze spritz: Limoncello, Aperol, Hugo, Limone 0.0% of Crodino 0.0%
BRUSCHETTE
Italiaanse toast met wisselende toppings. Vegetarische optie:kan ook vegetarisch

vegetarisch vegetarisch

BRESAOLA AL LIMONE
flinterdun gesneden rundvlees, rucola, Parmezaanse kaas en citroendressing
MELANZANE ALLA PARMIGIANA
aubergine en Parmezaanse kaas in lichtpittige tomatensaus uit de pizzaoven
BURRATA & POMODORINI
burrata gevuld met groene pesto, geserveerd met kerstomaat en citroendressing
OLIVE & CARCIOFI
in de oven geroosterde olijven, artisjok en amandelen
ANTIPASTI MIX-BRESAOLA
bresaola al limone melanzane alla Parmigiana bruschette
ANTIPASTI MIX-VEGETARIANA
olive & carciofi melanzane alla Parmigiana focaccia romana
FOCACCIA ROMANA
drie huisgemaakte dips voor bij focaccia of pizza: truffelroomsaus, pittige olijfolie en groene pesto
CRUST DIPPERS
drie huisgemaakte dips voor bij focaccia of pizza: truffelroomsaus, pittige olijfolie en groene pesto
FINOCCHIO
rucola, dungesneden venkel, Parmezaanse kaas en citroendressing
PEPERONATA
geroosterde paprika, rucola, rode balsamico-ui, kappertjes, Leccino olijven en citroendressing
TIRAMISU
lange vingers, espresso, romige mascarpone, marsala en amaretto
PANNA COTTA
vanilleroom pudding met karamelsaus of rode vruchtensaus
SGROPPINO
cocktail van citroenijs, vodka, frizzante en huisgemaakte limoncello
AFFOGATO
bolletje biologisch vanilleroomijs met een shot espresso
GELATO AL PISTACCHIO
pistache-ijs met pistachecrunch, extra vierge olijfolie en zeezout
GELATO BAMBINO
bolletje biologisch vanilleroomijs met karamelsaus of rode vruchtensaus
SPEELDEEG VOOR KINDEREN
Bestel voor de kleine pizzaiolo's een bolletje pizzadeeg om mee te spelen (niet om op te eten).
PIZZA VAN DE MAAND
wisselende pizza met ingrediënten van het seizoen
GIALLA & BURRATA
gele datterini tomatensaus-mozzarella-courgette-artisjok-burrata-peterselie. Extra optie: 'nduja. Plantaardige optie: zonder kaas, met gorgonzola vegana (op basis van noten)

veganistisch veganistisch

NDUJA & GORGONZOLA
tomaat-mozzarella-gorgonzola-'nduja (pittige worst uit Calabrië)-rode ui. Extra optie: Toscaanse venkelsalami. Plantaardige optie: zonder kaas en 'nduja, met gorgonzola vegana (op basis van noten) en 'nduja vegana

veganistisch veganistisch

TARTUFO
mozzarella-gekookte ham-truffelroomsaus-ei-peterselie. Extra optie: rucola. Vegetarische optie: zonder ham, met champignons

vegetarisch vegetarisch

TONNO ALLA PUTTANESCA
tomatensaus-gemarineerde tonijn van Fish Tales-kappertjes-Leccino olijven-rode ui-buffelmozzarella. Extra optie: ansjovis van Fish Tales
SPINACI
tomaat-mozzarella-geitenkaas-spinazie-rode balsamico-ui-pijnboompitten. Extra optie: gorgonzola
FUNGHI & PANCETTA
mozzarella-Fontina kaas-kastanjechampignons-pancetta-uienmarmelade-peterselie. Extra optie: truffelroomsaus. Vegetarische optie: zonder pancetta, met artisjok

vegetarisch vegetarisch

PEPPERONI DA NOI
paprikaroomsaus-mozzarella-pittige salami-ingelegde rode ui-burrata-peterselie. Extra optie: 'nduja. Vegetarische optie: zonder pittige salami, met 'nduja vegana

veganistisch veganistisch

SALAMI FINOCCHIONA
tomaat-mozzarella-Toscaanse venkelsalami. Extra optie: Leccino olijven
PROSCIUTTO ROYALE
tomaat-mozzarella-Parmezaanse kaas-kerstomaat-rucola-14 maanden gerijpte prosciutto uit Abruzzo. Extra optie: truffelroomsaus
MARGHERITA
tomaat-mozzarella-basilicum. Extra optie: burrata
CAPRESE
tomaat-mozzarella-groene pesto-buffelmozzarella-kerstomaat-basilicum. Extra optie: prosciutto d'Abruzzo
MARINARA
tomaat-verse oregano-knoflook-olijfolie. Extra optie: prosciutto d'Abruzzo
NAPOLETANA
tomaat-mozzarella-Leccino olijven-ansjovis van Fish Tales-kappertjes. Extra optie: burrata. Vegetarische optie: zonder ansjovis, met artisjok

vegetarisch vegetarisch

PROSECCO SPUMANTE BRUT PIZZOLATO
sterke bubbel-droog-fris-gele appel-peer-mousse-groene kruiden. streek: Veneto | druif: Glera
FRIZZANTE BIANCO SPECIAL CUVÉE I TERRE DEI BUTH
subtiele bubbel-elegant-appel-witte bloesem-biologisch. streek: Veneto | druif: Glera
PINOT GRIGIO ANCORA
fris-appel-peer. streek: Veneto | druif: Pinot Grigio
GRILLO FEUDO ARANCIO
fruitig-mango-papaya-jasmijn. streek: Sicilië | druif: Grillo
GARGANEGA I ALFABETO
zacht-citrus-perzik-amandel. streek: Verona | druif: Garganega
CHARDONNAY I TROVATI
zacht-vol-perzik-ananas-toast. streek: Sicilië | druif: Chardonnay
PINOT GRIGIO BLUSH ROSÉ IL RIFUGIO I CASTELLANI
fris-elegant-perzik-abrikoos. streek: Sicilië | druif: Pinot Grigio
PRIMITIVO I CHIARO
zwoel-rozijnen-donker fruit-specerijen. streek: Puglia | druif: Primitivo
TEROLDEGO I CASTEL PIETRA
medium vol-rode bessen-cranberries-vanille. streek: Vigneti delle Dolomiti | druif: Teroldego
SANGIOVESE I ANCORA
soepel-braam-kers-specerijen. streek: Puglia | druif: Sangiovese
MONTEPULCIANO D'ABRUZZO LUNARIA COSTE DI MORO
zacht-rijpe kersen-rood fruit-amandel-biologisch. streek: Abruzzo | druif: Montepulciano
PERONI NASTRO AZZURRO
SPECIAALBIER MARIO
White Italian Pale Ale gebrouwen met een vleugje van onze huisgemaakte limoncello. Heerlijk!
SPECIAALBIER DANILO
Italian Pale Ale gebrouwen met roze peperbes, salie en pizzagist-amberkleurig met een romige schuimkraag
PERONI 0.0%
LIMONCELLO SPRITZ
huisgemaakte limoncello-frizzante-citroen-munt-bruiswater
APEROL SPRITZ
aperol-frizzante-sinaasappel-bruiswater
SGROPPINO
citroenijs-frizzante-vodka-huisgemaakte limoncello
ESPRESSO MARTINI
vodka-koffielikeur-espresso-koffiebonen
HUGO SPRITZ
Roze Bunker Bloesem Power-frizzante-citroen-munt-bruiswater
NEGRONI
Italiaanse gin-Vermouth Rosso-Campari-sinaasappel
LIMONE SPRITZ 0.0%
citroen-gember simple syrup-munt-bruiswater
SGROPPINO 0.0%
citroenijs-Sanpellegrino Limonata
CRODINO SPRITZ 0.0%
Crodino-Roze Bunker Bitterblood-sinaasappel-bruiswater
SANPELLEGRINO
licht bruisend water
ACQUA PANNA
plat water
SCHULP APPELSAP
100% natuurlijke appelsap
MOLECOLA
Italiaanse cola
MOLECOLA ZERO
Italiaanse cola
ARANCIATA
sinaasappel
LIMONATA
citroen
ARANCIATA ROSSA
bloedsinaasappel
GINGER BEER
gemberbier
IJSTHEE
groene ijsthee van Roze Bunker
BLOESEM POWER
Vierbloesem van Roze Bunker
ESPRESSO
enkel/dubbel
AMERICANO
CAPPUCCINO
LATTE
THEE
van Teabar in verschillende smaken
VERSE MUNTTHEE
VERSE GEMBERTHEE
LIMONCELLO
huisgemaakt digestief gemaakt van citroen, pure alcohol, suiker, water en wat liefde
GRAPPA
FINOCCHIO
rucola, dungesneden venkel, Parmezaanse kaas en citroendressing
PEPERONATA
geroosterde paprika, rucola, rode balsamico-ui, kappertjes, Leccino olijven en citroendressing
FOCACCIA ROMANA
knapperig Italiaans platbrood met zeezout en rozemarijn, lekker bij alle antipasti
CRUST DIPPERS
drie huisgemaakte dips voor bij focaccia of pizza truffelroomsaus, pittige olijfolie en groene pesto
BRUSCHETTE
Italiaanse toast met wisselende toppings. Vegetarische optie:kan ook vegetarisch

vegetarisch vegetarisch

BRESAOLA AL LIMONE
flinterdun gesneden rundvlees, rucola, Parmezaanse kaas en citroendressing
MELANZANE ALLA PARMIGIANA
aubergine en Parmezaanse kaas in lichtpittige tomatensaus uit de pizzaoven
BURRATA & POMODORINI
burrata gevuld met groene pesto, geserveerd met kerstomaat en citroendressing
TIRAMISU
lange vingers, espresso, romige mascarpone, marsala en amaretto
PANNA COTTA
vanilleroom pudding met karamelsaus of rode vruchtensaus
PIZZA VAN DE MAAND
wisselende pizza met ingrediënten van het seizoen
GIALLA & BURRATA
gele datterini tomatensaus-mozzarella-courgette-artisjok-burrata-peterselie. Extra optie: 'nduja. Plantaardige optie: zonder kaas, met gorgonzola vegana (op basis van noten)

veganistisch veganistisch

NDUJA & GORGONZOLA
tomaat-mozzarella-gorgonzola-'nduja (pittige worst uit Calabrië)-rode ui. Extra optie: Toscaanse venkelsalami. Plantaardige optie: zonder kaas, met plantaardige gorgonzola (op basis van noten) en plantaardige 'nduja
TARTUFO
mozzarella-gekookte ham-truffelsaus-ei-peterselie. Extra optie: rucola. Vegetarische optie: ham > champignons

vegetarisch vegetarisch

TONNO ALLA PUTTANESCA
tomatensaus-gemarineerde tonijn van Fish Tales-kappertjes-Leccino olijven-rode ui-buffelmozzarella. Extra optie: ansjovis van Fish Tales
SPINACI
tomaat-mozzarella-geitenkaas-spinazie-rode balsamico-ui-pijnboompitten. Extra optie: gorgonzola
FUNGHI & PANCETTA
mozzarella-Fontina kaas-kastanjechampignons-pancetta-uienmarmelade-peterselie. Extra optie: truffelroomsaus. Vegetarische optie: pancetta > artisjok

vegetarisch vegetarisch

PEPPERONI DA NOI
paprikaroomsaus-mozzarella-spianata piccante-ingelegde rode ui-burrata-peterselie. Extra optie: 'nduja. Vegetarische optie: spianata piccante > 'nduja vegana

veganistisch veganistisch

SALAMI FINOCCHIONA
tomaat-mozzarella-Toscaanse venkelsalami. Extra optie: Leccino olijven
PROSCIUTTO ROYALE
tomaat-mozzarella-Parmezaanse kaas-kerstomaat-rucola-14 maanden gerijpte prosciutto uit Abruzzo. Extra optie: truffelroomsaus
MARGHERITA
tomaat-mozzarella-basilicum. Extra optie: burrata
CAPRESE
tomaat-mozzarella-huisgemaakte groene pesto-buffelmozzarella-kerstomaat-basilicum. Extra optie: prosciutto d'Abruzzo
MARINARA
tomaat-verse oregano-knoflook-olijfolie. Extra optie: prosciutto d'Abruzzo
NAPOLETANA
tomaat-mozzarella-Leccino olijven-kappertjes-ansjovis van Fish Tales. Extra optie: burrata. Vegetarische optie: zonder ansjovis, met artisjok

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Pizzabakkers Twijnstraat is 08.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.