Florent le Bistro

Meer informatie

Visschersplein 75
3511 LX Utrecht


Menukaart van Florent le Bistro

Laatst bijgewerkt op 20.05.2025
Klassiek gesorteerd
L'ENTREE | VOORGERECHT
Brioche eendenlever | vijgenjam | rivierkreeft | little gem | rode uiencompote | truffel mayonaise
LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT
Wagyu | aardappel gratin | seizoensgroente
DESSERT | DESSERT
Gin tonic dessert | gebrande grapefruit | witte chocolade limoen mousse | crumble gepofte chocola | grapefruit limoen gel | grapefruit sorbet
VIANDE MENU
1. Gang L'ENTREE | VOORGERECHT Brioche eendenlever | vijgenjam | rivierkreeft | little gem | rode uiencompote | truffel mayonaise
2. Gang LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT Tournedos | aardappelmousseline | seizoen groente | Madeira jus
3. Gang DESSERT | DESSERT Gin tonic dessert | gebrande grapefruit | witte chocolade limoen mousse | crumble gepofte chocola | grapefruit limoen gel | grapefruit sorbet
MENU DU CHEF-CHEF'S MENU
1. Gang L'ENTREE | VOORGERECHT Zalm mozaik | marshmallow komkommer | tomberries | sakura radijs | lapsang souchong | zoetzuur komkommer
2. Gang LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen) Torchon eendenlever | bergamot | appelcompote | granny smith appel | brioche krokant
3. Gang LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen) Ribfingers & kreeft | venkelsalade | bospeen | kreeftensaus
4. Gang LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3 Truffelrisotto | schuimende saus van truffel supplement verse truffel 5,50
5. Gang LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT KIES UIT: Kalfs entecote | doperwtenflan | creme van pastinaak | zwarte knoflook | gnocci | jus met tomaat
Alternatief voor 5. Gang Tournedos | aardappelmousseline | seizoen groente | Madeira jus
Alternatief voor 5. Gang Wagyu Rib-Eye | aardappel gratin | seizoen groente
Alternatief voor 5. Gang Catch of the day (vooraf reserveren)
6. Gang FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen) Kaasplank van Kaasfort | vijf diverse kazen | mostarda | notenvijgen brood | druiven
7. Gang DESSERT | DESSERT Gin tonic dessert | gebrande grapefruit | witte chocolade limoen mousse | crumble gepofte chocola | grapefruit limoen gel | grapefruit sorbet
MENU DU CHEF VEGETARIAN-CHEF'S MENU VEGA
1. Gang L'ENTREE | VOORGERECHT Bloemkool cremeaux | macadamia | limoen | kerrie | bloemkool zoetzuur | soja parels
2. Gang LE PLAT INTERMEDIAIRE | TUSSENGERECHT (bij 5 gangen) Gravad lax van biet | geitenyoghurt | houtskool mayonaise
3. Gang LE PLAT INTERMEDIAIRE 2 | TUSSENGERECHT 2 (bij 6 gangen) Dry aged knolselderij | creme van pinda en knolselderij | ponzu | gezouten tuille | saus van venkel en miso
4. Gang LE PLAT INTERMEDIAIRE 3 | TUSSENGERECHT 3 Truffelrisotto | schuimende saus van truffel supplement verse truffel 5,50
5. Gang LE PLAT PRINCIPAL | HOOFDGERECHT Hollandse asperges | pommes persile | Hollandaise
6. Gang FROMAGE | KAAS (bij 7 gangen) Kaasplank van Kaasfort | vijf diverse kazen | mostarda | notenvijgen brood | druiven
7. Gang DESSERT | DESSERT Gin tonic dessert | gebrande grapefruit | witte chocolade limoen mousse | crumble gepofte chocola | grapefruit limoen gel | grapefruit sorbet
BRIOCHE EENDENLEVER
23,50
GRAVAD LAX VAN BIET
14,50
TORCHON EENDENLEVER
16,50
ZALM MOZAIK
16,50
BLOEMKOOL CREMEUX
14,50
RIBFINGERS & KREEFT
25,00
TRUFFELRISOTTO (supplement verse truffel +5,50)
19,50
DRY AGED KNOLSELDERIJ
17,50
KALFS ENTRECOTE
37,50
TOURNEDOS (supplement Rossini +15.00)
45,00
WAGYU A5 RIB EYE
77,50
RIBFINGERS & KREEFT
40,00
HOLLANDSE ASPERGES
27,50
GIN TONIC DESSERT
14,50
KAASPLANK
17,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Florent le Bistro is 20.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.