Restaurant Kasvio

Meer informatie

Rijksstraatweg 20
3545 NA Utrecht


Menukaart van Restaurant Kasvio

Laatst bijgewerkt op 29.04.2025
Klassiek gesorteerd
KASVIO CHEF’S MENU
63,00
1. Gang Gefermenteerde bonen blini, boterbonen créme en appelsalsa
2. Gang Zuurdesembrood van Bakkerij Amadeus met amandelboter en gefermenteerde preipoeder
3. Gang Wintersalade van radicchio, cassishoutolie, rode biet met moutglazuur, zijdentofusaus en kumquat
4. Gang Beluga linzen en pomponepitten met Lapsang thee bouillon, amandelricotta met ingelegde citroen en knapperige aardpeerschillen
5. Gang Roggedeegdumpling gevuld met brandnetel, shii-take en seitan, meiraap, in zoutkorst gebakken koolraap, hennepzaad furikake en kastanje champignon-kombu bouillon
6. Gang Cranberrysorbet, rosé pepper crumble en gingelei
7. Gang Duindoorn-kokos panna cotta, limoenbladerenespuma, bosbessen-citroengrasgelei, gepofte quinoa
Wijnarrangement
35,00
Laag alcoholisch arrangement
met wijn, kombucha en bier
25,00
Kombucha arrangement
22,00
Zuurdesembrood
met amandelboter
6,50
Oesterzwambitterballen
met mosterd (5 stuks)
6,50
Zoete aardappelfriet
met chilisaus.
5,50
GROENTEFRIET MET SNOEPGROENTE
Groentefriet, snoepgroente en ketchup.
5,50
PANNENKOEK
Naturel of met siroop.
6,50
KASVIO lunch
34,00 Menu zonder dessert
25,00
1. Gang Lunch wordt geserveerd met zuurdesembrood van Bakkerij Amadeus
2. Gang Krombekbonen tempeh, hazelnootsaus, bimi en cabbage shoots
3. Gang Parelgort-doperwtenrisotto met brandnetel en daslook, amandel en ingelegde citroen ricotta, gefrituurde aardpeerschil
4. Gang Optie: Salade van appel en bleekselderij met zijdentofusaus en ingelegde walnoot-dukkah + 7.00
5. Gang Amandel botercake, vossenbessensorbet, rosenespuma, Victoriabeslag
BEGELEIDENDE WIJNEN PER GLAS
8,75
BEGELEIDENDE KOMBUCHAS PER GLAS
5,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Kasvio is 29.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.