Restaurant La Cantina di David

Meer informatie

Oudegracht, Oudegracht aan de Werf 88
3511 AV Utrecht


Menukaart van Restaurant La Cantina di David

Laatst bijgewerkt op 05.06.2025
Klassiek gesorteerd
Klassieke Italiaanse voorgerechten met een moderne twist. Ontdek een ongekende Italiaanse smaakexplosie.
ZUPPA DI POMODORO TOSCANA |
Schuimige Toscaanse tomatensoep met mozzarella, selderij en basilicumolie
16,50
CARPACCIO DI SALMONE CON MARINATA DI CEVICHE |
Zalmrugstuk, gemarineerd in bergamot, peperoncino, oregano en zwarte sesamzaadjes
23,50
POLPO E CIPOLLA ROSSA |
Geroosterde octopus met salade van rode Tropea ui, jonge peultjes, knapperige pompoenpitten en witte bonen
24,50
TARTARE DI MANZO |
Steak tartaar van Fries Roodbont rund met Cubeba peper crème en gefermenteerde rode uien
23,50
CARPACCIO DI VITELLO |
Carpaccio van kalfsfilet, geserveerd met ansjoviskappertjessaus en gekookte kwarteleitjes
21,50
BURRATA CON AGLIO NERO |
Burrata met salade van cavolo nero, zwarte knoflookcrème en krokante knolselderij
21,50
Al onze pasta’s worden op de dag zelf gemaakt waardoor deze vers en vrij van conserveringsmiddelen zijn. Een heerlijke pure smaak. Wij serveren ook gluten vrije pasta
FETTUCCINE AL TARTUFO NERO |
Fettuccine met verse zwarte zomertruffel en Parmezaanse kaas
42,50
PACCHERI AL RAGÙ BOLOGNESE |
Volgens authentiek recept van Accademia Italiana della Cucina met Wagyu beef
28,50
RAVIOLI RICOTTA E SPINACI |
Ravioli met ricotta-spinazie vulling, geserveerd met mascarpone en proseccosaus
27,50
TAGLIATELLE AL TARTUFO E SPINACI |
Huisgemaakte tagliatelle, zwarte truffel en spinazie
29,50
SPAGHETTI ALLE VONGOLE |
Spaghetti met venusschelpen, knoflook en peterselie
26,50
LINGUINE ALL’ASTICE |
Kreeftenvlees met linguine en schuimige bisquesaus
37,50
PASTA BAMBINO |
Voor de kinderen: spaghetti, tomatensaus en Parmezaanse kaas
15,50
Ons vlees is komt van rustieke rassen van o.a. de slagerij de Lindenhoff te Baambrugge. Het vlees is 21 tot 23 dagen gerijpt en worden op houtskool bereidt in de hiervoor speciale Josper grill oven. Onze vis, afkomstig van duurzame visserij, is bereid op Italiaanse wijze, met de persoonlijke touch van onze chef.
FILETTO DI SCORFANO CON FINOCCHI E VONGOLE |
Gebakken roodbaarsfilet met venkel in sinaasappeljus, groene asperges en vongole botersaus
29,50
GAMBERONI AL VINO BIANCO |
Wilde jumbogarnalen met knoflook en peterselie
31,50
COSTATA DI MANZO ALLA BRACE |
Fries Roodbont Dry aged Tomahawk steak (voor 2 personen, ± 1200 gram) geserveerd met seizoensgroenten uit de oven
105,00
FILETTO DI MANZO AL VINO ROSSO |
Gebakken Fries Roodbont ossenhaas, aardappels in schil, gebrande knolselderij met rucola en pecorino, gerookte rodewijnsaus
42,50
POLLETTO CONFIT ALLE ERBE |
Biologische hele kip (± 500 gram, op 65 graden 4 uur langzaam gegaard), geserveerd met een gevulde pofaardappel, Toscaanse specerijen en gevogeltejus
29,50
STINCO DI AGNELLO |
Gegaarde lamschenkel uit de oven met aardappelpuree, funghi trifolati en jus van bospaddenstoelen
34,50
PARMIGIANA DI MELANZANE |
Aubergine met Parmezaanse kaas en mozzarella uit de oven
27,50
Culinaire vakmanschap tot het kleinste detail. Proef opnieuw de smaak van vroeger met een moderne twist.
TIRAMISÙ AL BICCHIERE |
Volgens authentiek recept
12,50
COPPA DI DAVID |
Toscaanse cantuccini, espresso, Frangelico likeur, hazelnoot ijs, mascarpone crème en slagroom
16,50
SGROPPINO AL LIMONE |
IJskoude spoom, citroensorbetijs, vodka en prosecco
16,50
MOUSSE AL CIOCCOLATO ‘GALA’ CON CREMA DI PISTACCHIO |
Chocolademousse met ganache en pistachenotencème uit Sicilië
14,50
AFFOGATO ALLA VANIGLIA |
Espresso met vanille ijs
9,50
SELEZIONE DI FORMAGGI |
Vier verschillende soorten kazen, speciale appelstroop, honing en mosterd
18,50
GELATO BAMBINO |
Voor de kinderen: twee bolletjes ijs naar keuze met fruit
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant La Cantina di David is 05.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.