Taste of India Utrecht

Meer informatie

Oudegracht aan de Werf 153
3511 AL Utrecht


Menukaart van Taste of India Utrecht

Laatst bijgewerkt op 07.07.2025
Klassiek gesorteerd
GANESH (vegetarisch)
Papadums met chutney - Onion Bhaji en Paneer Pakora - Shahi Paneer en Vegetable Butter Masala - Dhal, basmati rijst en naan Kulfi of Gulab Jamun of 2 bolletjes ijs
27,95

vegetarisch vegetarisch

TASTE OF INDIA
Papadums met chutney – Tandoori Chicken en Samosa – Lamb Jalfrezi en Tandoori Mixed Grill - Dhal, Raita, basmati rijst en naan Kulfi of Indian chai of 2 bolletjes ijs
34,95
ROYAL CHENNAI
Papadums met chutney - Hot Wings en Gobi 65 - Chicken Korma en King prawn curry Dhal Tarka, Raita, basmati rijst en naan - Kulfi of Indian Chai of 2 bolletjes ijs
31,95
HIMALAYA
- Papadums met chutney - Chicken Mint Tikka en Samosa - Tandoori Chicken en Lamb Dopiaza - Dhal, Raita, basmatirijst en naan - Kulfi of Indian chai of 2 bolletjes ijs
29,95
DHAL SOUP
Traditionele Noord-Indiase linzensoep
5,95
MULLIGATAWNY SOUP
Traditionele Zuid-Indiase currysoep met kip, koriander en diverse kruiden.
6,25
SAMOSA (2 stuks)
Knapperige vegetarische deeg pasteitjes, gevuld met gekruide aardappel en doperwtjes, geserveerd met tamarinde saus.
7,50

vegetarisch vegetarisch

PANEER PAKORA
Indiase kaas, gebakken in een licht pittig beslag.
7,00
ONION BHAJI
Mild gekruide, gefrituurde uienringen in kikkererwten beslag.
7,50
CHICKEN MINT TIKKA
CHICKEN MINT TIKKA
8,95
HOT WINGS
Pittig gekruide gegrilde kippenvleugels uit de tandoori-oven.
8,50
TANDOORI SHEEK KEBAB
Indiaas gekruid lamsgehakt, geroosterd in de tandoori-oven.
8,95
GOBI 65
Verse bloemkoolroosjes gebakken in een licht pittig beslag.
7,50
HOT CHILI CHICKEN
Krokante stukjes kip in een pittige chili saus.
8,95
CHILI PANEER
Indiase kaas in een pittige chili saus.
8,50
MIXED STARTER (2 personen)
Diverse voorgerechten naar chef's keuze.
18,95
TANDOORI MURG
Mild gekruid en in yoghurt gemarineerde kippenpoot, geroosterd in de tandoori-oven.
19,50
TANDOORI CHICKEN TIKKA
Mild gekruid en in yoghurt gemarineerde kipfilet stukjes, geroosterd in de tandoori-oven.
20,50
TANDOORI CHICKEN MINT TIKKA
Mild gekruid en in yoghurt gemarineerde kipfiletstukjes, geroosterd in de tandoori-oven.
20,95
TANDOORI SHEEK KEBAB
Indiaas gekruid lamsgehakt, geroosterd in de tandoori-oven.
24,95
TANDOORI MIXED GRILL
Een combinatie van tandoori chicken, chicken tikka, lamb tikka en sheek kebab.
26,95
LAMB TIKKA MASALA (medium)
Zachte, milde masalacurry van geroosterde lamsfiletstukjes uit de tandoori-oven bereid met paprika, ui en verse room.
21,95
LAMB KASHMIRI (mild)
Mals lamsvlees in een romige, mild gekruide curry, met mango, rozijnen, cashewnoten en venkelzaad.
21,95
LAMB SAAG (mild)
Stukjes mals lamsvlees met spinazie, Indiase kruiden en room.
21,95
LAMB KORMA (mild)
Een romige lamsvleescurry met geraspte kokos, cashewnoten, rozijnen en kardemom.
21,95
LAMB ROGAN JOSH (medium)
Beroemde curry uit Kashmir; bereid met lamsvlees, tomaten, gember, knoflook en uien.
22,95
KADHAI GOSH (medium)
Lamsvlees in een Indiase currysaus, met geroosterde uien, kaneel, kardemom en laurier.
22,95
LAMB JALFREZI (medium pittig)
Geroosterd lamsfilet met paprika, uien, gebakken peper en koriander.
23,95
LAMB MADRAS (pittig)
Zuid Indiaas gerecht; een zeer pittige lamscurry met citroen en sesamzaad.
22,95
CHICKEN TIKKA MASALA (medium)
Zachte, milde masala curry van geroosterde kippendij uit de tandoori-oven, bereid met paprika, ui en verse room.
20,95
CHICKEN KASHMIRI (mild)
Malse stukjes kip in een romige, mild gekruide curry, met mango, rozijnen, cashewnoten en venkel.
19,95
CHICKEN SAAG (medium)
CHICKEN KORMA (mild)
Een romige curry met kip, geraspte kokos, cashewnoten, rozijnen en kardemom.
20,95
BUTTER CHICKEN (mild)
Gemarineerde kipfiletstukjes in een zachte saus met roomboter en cashewnoten.
21,95
CHICKEN ROGAN JOSH (medium)
Beroemde curry uit Kashmir; bereid met kip, tomaten, gember, knoflook en uien.
20,95
CHICKEN JALFREZI (medium pittig)
Geroosterde kippendij uit de tandoori-oven met paprika, uien, gebakken peper en koriander, vol en intens van smaak.
20,95
KADHAI MURG (medium)
Kip in een Indiase currysaus, met geroosterde uien, kaneel, kardemom en laurier.
21,95
BALTI CHICKEN (medium)
Geroosterde stukjes kipfilet in een speciale Baltisaus met yoghurt en uien.
20,95
CHICKEN MADRAS (heet)
Zuid-Indiaas gerecht; zeer pittige kipcurry met citroen en sesamzaad.
21,95
METHI CHICKEN (medium)
Stukjes kipfilet in een romige saus van fenegriek blaadjes en Indiase kruiden.
20,95
CHICKEN LABABDAR (medium)
Noord-Indiase romige curry met kip, paprika, mais en boter.
19,95
DHAL TARKA (mild)
Gele linzencurry bereid met citroen, peper en koriander.
16,95

vegetarisch vegetarisch

PALAK PANEER (mild)
Romige gekruide spinazie met Indiase kaas.
17,95

vegetarisch vegetarisch

KASHMIRI ALOO (mild)
Aardappel in een romige curry met tomaat, rozijnen, mango en venkelzaad.
16,95
SHAHI PANEER (mild)
Zachte Indiase kaas in een tomatensaus met cashewnoten en amandelen.
17,95
BAINGAN BARTA (medium)
Gegrilde aubergine met doperwten, tomaten en uien met Indiase specerijen.
17,95
ALOO MATTER (medium)
Gebakken en Indiaas gekruide aardappel en bloemkool met tomaat en koriander.
16,95
CHANA MASALA (medium)
Kikkererwten in een kruidige saus met ui en een vleugje kardemon.
17,95
BHINDHI DOPIAZA (medium)
Gebakken okra met knoflook, uien, paprika en koriander.
17,95
MUSHROOM DOPIAZA (medium)
Champignons bereid met uien en paprika.
17,95
PALAK MATTAR MALAI (medium)
Romige en Indiaas-gekruide spinazie met erwtjes.
17,95
KADHAI PANEER (medium)
Indiase kaas in een currysaus met geroosterde ui, kaneel, kardemom en laurier.
19,95
PANEER TIKKA MASALA (medium)
Zachte, milde masala curry met Indiase kaas, bereid met paprika, ui en verse room.
19,95
CHICKEN BIRIYANI
Rijstgerecht met kipfilet, raita en mangochutney.
21,95
LAMB BIRIYANI
Rijstgerecht met lamsvlees, raita en mangochutney.
22,95
KING PRAWN BIRIYANI
Rijstgerecht met grote garnalen, raita en mangochutney.
23,95
VEGETARISCHE BIRIYANI
Rijstgerecht met gemengde groenten, raita en mangochutney.
18,95

vegetarisch vegetarisch

KING PRAWN CURRY (medium)
Grote garnalen bereid in kokosmelk, met licht pittige kruiden en kousenband.
22,95
SALMON CURRY (medium)
Gebakken zalm met paprika, uien, tomaat en kokosmelk.
21,95
TANDOORI NAAN
Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven.
3,95
GARLIC NAAN
Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven, gegarneerd met verse knoflook en koriander.
4,95
PESHWARI NAAN
Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven, gevuld met kokos, amandel en rozijnen.
4,95
ONION KULCHA
Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven, gevuld met uien en koriander.
4,95
CHEESE NAAN
Zacht Indiaas brood uit de tandoori-oven, gevuld met kaas.
4,95
TANDOORI ROTI
Dun Indiaas volkoren brood uit de tandoori-oven.
3,95
BASMATI RICE
BASMATI RICE
3,95

veganistisch veganistisch

KULFI
Huisgemaakt ijs met amandelen, cashewnoten en pistache.
6,95
GULAB JAMUN
Zachte, gefrituurde deegballetjes in een zoete suikersiroop.
6,95
SUNSET
Verse mango met 2 bolletjes vanille ijs.
8,95
TROPICAL
Verse ananas met 2 bolletjes kokosijs.
8,95
MANGO LASSI
Indiase yoghurtdrank met mango.
4,75
INDIAN CHAI
Thee met kaneel, gember, kardemon, en kruidnagel.
3,75

De bewerkingsstatus van de menukaart van Taste of India Utrecht is 07.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.