Tres Tapasbar Veenendaal

Meer informatie

J.G. Sandbrinkstraat 5
3901 EW Veenendaal


Menukaart van Tres Tapasbar Veenendaal

Laatst bijgewerkt op 11.07.2025
Klassiek gesorteerd
CHEF'S SPECIAL
Elke maand ontdekken we de smaken van een ander land. Laat je verrassen door de chef. Vraag je gastheer/-vrouw naar het land van deze maand
BROODMANDJE
Versgebakken breekbrood, geserveerd met huisgemaakte aioli, pesto-mayonaise en romige cocktailsaus
BEEF TATAKI
Kort geschroeid en dungesneden rundvlees, geserveerd met een frisse ponzu-dressing en edamame
TR3S CARPACCIO
Dun gesneden rundvlees, Parmezaanse kaas, pitten melange, rucola en een vleugje truffelmayonaise
PINCHO'S CARPACCIO
Pincho's met smaakvolle carpaccio tartaar, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
PINCHO'S BRUSCHETTA
Pincho's met tomaat, ui, fris kruidige basilicum, peterselie en balsamico glaze
PINCHO'S BRIE
Pincho's met romige brie, walnoten en vijgencompote
MELOEN MET HAM
Dungesneden serranoham, cantaloupe en galiameloen
CALIFORNIA CRUSHI
Gefrituurde sushi met surimi, Japanse omelet, en wasabi, een originele twist op traditionele sushi
GARNALENCOCKTAIL
Hollandse garnalen op een bedje van knapperige sla, geserveerd met cocktailsaus, tomaat en verse peterselie
STEAK TARTAAR
Mals rundvlees verrijkt met kappertjes, huisgemaakte aioli, knapperige brioche en een gekookt ei
CAESAR SALADE
Romaine sla met malse kip, krokante croutons en geraspte Parmezaanse kaas, gekookt ei, knapperige spekjes, geserveerd met een klassieke Caesar-dressing
WATERMELOEN & FETA SALADE
Frisse salade met verse watermeloen, feta en rucola, op smaak gebracht met verse munt, rode ui, balsamico en een melange van pitten
TUNA CRUNCH CRACKER
Krokante dumpling met Aziatisch gemarineerde tonijnblokjes, wasabi mayonaise, wakame, pickled groenten en gebakken uitjes

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van Tres Tapasbar Veenendaal is 11.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.