Hotel Restaurant Bitter en Zoet

Meer informatie

Hospitaallaan 16
9341 AH Veenhuizen


Menukaart van Hotel Restaurant Bitter en Zoet

Laatst bijgewerkt op 16.05.2025
Klassiek gesorteerd
lente
63,50 5 gangen
54,50 4 gangen
47,50 3 gangen
1. Gang voorgerechten Brood met boter en Spaanse olijfolie van Pobill Ecologics + 6,50 Gerookte zalm | dille citrus crème | cous cous | prei Spitskool | Parmesaan | bieslook | pulled porc | paprika Geroosterde tomaat | rucola olie | jam van tomaat | ricotta Gr
2. Gang tussengerechten Aspergesoep | daslookolie | croutons Claressefilet | chorizo | doperwt | gedroogde tomaat | limoen Uiensoep | bieslook | oude kaas
3. Gang hoofdgerechten Bloemkool | honing | chilipeper | cashewnoten Asperges | krielaardappeltjes | hollandaise crème | ei (kan ook vegetarisch) Noordzeevis | zeekraal | limoen | ansjovis Steak van Groninger rund |bleekselderij | Hasselback aardappel | honing-m
4. Gang Nagerechten Aardbei | mascarpone | merinque | maanzaad Arretjescake | chocolade | biscuit | amandel Dessertrijst | kokos | granola | sorbet van magnolia Kaasplankje met regionale kazen

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel Restaurant Bitter en Zoet is 16.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.