1. Gang
Koude voorgerechten Met mosterd en aragon rauw gemarineerde zalm met daarbij een panna cotta van asperges, gemarineerde asperges en een mostera dragon saus
Alternatief voor 1. Gang
Avocado bavarois geserveera met een frisse salade van asperges, mais, aardappel en tomaat met daarbij parels van tabasco, licht pikante asperges en tomatenmayonaise.
2. Gang
Warme voor tussengerechten Kabeljauwfilet met een cranch van ham en peterselie geserveerd op een stamppotje van asperges met daarbij een peterselie botersaus met eierkruim.
Alternatief voor 2. Gang
Licht gebonden aspergesoep gevuld met een "cannelloni" van prei gevuld met groene asperges, ei en champignons afgemaakt met geraspte truffel.
3. Gang
Hoofdgerechten Zacht gebakken maishoender filet geserveerd met een Aziatische jus op smaak gebracht met rendang kruiden en daarbij een asperge/groente loempia.
Alternatief voor 3. Gang
Koolvisfilet overbakken met een ragoutje van asperges, aardappel en rivierkreeft met kleine gambá's en een botersaus met dille en dille olie.
4. Gang
Huisgemaakt zoet nagerecht of kaas
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie Sur Place is 14.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.