Hotel - Restaurant - Brasserie Valuas

Meer informatie

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo


Menukaart van Hotel - Restaurant - Brasserie Valuas

Laatst bijgewerkt op 23.06.2025
Klassiek gesorteerd
Pata Negra ham
20,00
Canapé brioche
met zalm en mierikswortel ( 2 stuks)
14,00
Valuas bitterbal
met Limburgse mosterd
2,50
Oesters Irish Mór
(3 st), ijsbergsla, mierikswortel, tabasco en een citroen-tonic granité
30,00
’Hors d’ oeuvre’’
met rivierkreeft, garnituren en cocktailsaus
32,50
Tomaat
in texturen, aubergine, burrata, basilicum en „toast“ *
27,50
‘’Sushi’’
kalfswang, langoustine, asperge met een peterseliewortel crème, paranoot en kardemom
32,50
‘’Tartelette’’
met coquille en asperge “vinaigrette”, citroen-aspergemarmelade, schorseneren créme, paranoot en ijsbergsla
32,50
‘’Salade Niçoise’’
met pieterman, mul, ansjovis, langoustine, venkel, eitje en makreel
37,50
Rode biet, uitje, appel, zure room en papaver*
27,50
Carpaccio
ossenhaas Simmentaler rund op Valuas wijze geserveerd
32,50
Paté en croute van parelhoen
en konijn, gekonfijte kers, pistache en eendenlever crème
27,50
“Gouden”
asperge, boerenmelk, zonnebloempitten en zeewier*
27,50
Moot ganzenlever gemarineerd, koolraapfondant, gekarameliseerde crumble en appel
32,50
Venloosch Frietei, truffeljus en crème, spinazie en oude kaas*
30,00
Mozaïek kreeft, eendenlever en zeebaars, bospeenfondant en sojavinaigrette
35,00
Gegeleerde ossenstaartbouillon, eendenlever, pastinaak, kerrie, sesam en dadel
30,00
Anjou duif filet
en rilette, koolrabi, kers, amandel, spitskool en koffie
35,00
Zeebaars, artisjok, rode ui, groene asperge, olijf en kalfsjus
37,50
Kreeft, tortelini rataardappel, citroen en ricotta, saffraan en zuring
37,50
Ganzenlever
en eendenbout, pompoen, abrikoos en kefir
35,00
‘’Maitake’’
eidooier, hazelnoot, paddenstoelen essence en spaghetti knolselderij*
32,50
Asperges op “Valuas wijze” geserveerd
37,50
Kalfszwezerik, koningszwam, paksoi, zoete ui, knolselderij en misosaus
45,00
Kalfshaas, venkel, prakaardappel, anijszwam, augurk en ijsbergsla met champignon saus
45,00
Gebakken asperge, gepekelde runderlende, aardappel-citroenfriet, zilveruitjes en peterseliewortel crème met bearnaisesaus
40,00
Cannelloni lamsbout, pistache en abrikoos, ras el hanout, spinazie, peulvruchten en zoete ui
35,00
Ossenhaas Simmentaler dry aged
met Stroganoff saus aan tafel bereid, rijst koekjes en gebakken sla (2 personen)
57,50
2 gangen
60,00
3 gangen
85,00
4 gangen
110,00
5 gangen
135,00
Souffle
met yoghurt, rabarber, rode bessen en rozen (20 min)
22,50
Panna cotta
vanille, rozenbottel, pistache en kaneelbiscuit
18,50
Merengue, chocolade, amandel, vanille en advocaat
18,50
Peperkoek, abrikoos, pistache en citrus sorbet
18,50
Café glacé op Valuas wijze
18,50
Canelé de Bordeaux
met vanille texturen
18,50
Warm chocolade taartje
met pure chocolade sorbet (20 min)
20,00
“Tiramisu”
aardbeien, rabarber, lepelbiscuit, mascarpone, witte chocolade en anijs
18,50
Mooi assortiment friandises
12,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel - Restaurant - Brasserie Valuas is 23.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.