Madame Georgette

Meer informatie

Jodenstraat 10
5911 HK Venlo


Menukaart van Madame Georgette

Laatst bijgewerkt op 21.05.2025
Klassiek gesorteerd
BISQUE D'HOMARD AVEC ROUILLE
Kreeftensoep met pittige knoflookmayonaise
12,00
SOUPE À L'OIGNON
Uiensoep gegratineerd met kaas
9,00
CHAMPIGNONS À L'ESCARGOTS
Vegetarische variant op het klassieke Franse slakkengerecht met Gruyère kaas
9,00

vegetarisch vegetarisch

CROQUETTE AUX CREVETTES
Twee garnalenkroketten met gefrituurde peterselie en citroen
12,00
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
6 Wijngaardslakken in escargot kruidenboter
10,00
ESCARGOTS A LA BOURGUIGNONNE
12 Wijngaardslakken in een escargot kruidenboter
18,00
COQUILLES ST. JACQUES
Sint Jacobsschelpen met een saus van Veuve du Vernay
14,00
STEAK TARTARE
De klassieker uit de Franse keuken met rauwe runderhaas
14,00
HUÎTRES FINE CLAIRES
Oesters gekweekt aan de Franse Atlantische kust
4,00
PLATEAU HUÎTRES FINE CLAIRES 6 PIÈCES
Oesters gekweekt aan de Franse Atlantische kust
22,00
PATÉ FOIE GRAS D'OIE
Ganzeleverpaté met vijgen en notencrumble
20,00
CREVETTES AUX SAUCE PERNOD
Gamba's in een romige Pernodsaus
14,00
CAMEMBERT AU FOUR
Camembert uit de oven met vijgen, walnoten en een vijgen-dadel balsamico
10,00
PATÉ
Franse paté met veenbessen
9,00
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, sauce rémoulade en groente
STEAK AU POIVRE OU BÉARNAISE
Kogelbiefstuk medium rare(saignant) gebakken met peper- of béarnaisesaus
26,00
FILET DE BOEUF GRILLÉ
Tournedos medium rare(saignant) gebakken met Beurre Café de Paris, Béarnaise-, Peper- of rode wijnsaus. Suggestion: Foie gras grillé +c9
35,00
STEAK DE THON
Tonijnfilet(lauwwarm en mooi rood van binnen) met antiboise van tomaat en knoflook
28,00
STEAK TARTARE
De klassieker uit de Franse keuken met rauwe runderhaas
24,00
CONFIT DE CANARD
Geconfijte eendebout met rode wijnsaus, haricots verts en pommes gratin. Suggestion: Foie gras grillé + c9
27,00
FILET DE CABILLAUD
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met witte wijnsaus
27,00
BOEUF BOURGUIGNON
Franse stoofpot met rundvlees en groenten gekookt in rode wijn
22,00

vegetarisch vegetarisch

FOIE DE VEAU
Kalfslever met gebakken spek en uien
26,00
FILET DE SAUMON
Op de huid gebakken zalmfilet met mosterdsaus, zuurkool met spekjes en aardappelgratin. Ook verkrijgbaar zonder spekjes
27,00
PLANCHE À PAIN
Broodplankje
6,00
SALADE AU VINAIGRETTE
Salade met mosterdvinaigrette
5,00
FOIE GRAS GRILLÉ
Krokant gebakken ganzelever 30-40gr
9,00
RIS DE VEAU
Krokant gebakken kalfszwezerik 30-40gr
9,00
CHAMPIGNONS À L'ESCARGOTS
Vegetarische variant op het klassieke Franse slakkengerecht met Gruyère kaas
9,00

vegetarisch vegetarisch

SOUPE À L'OIGNON
Uiensoep gegratineerd met kaas
9,00

vegetarisch vegetarisch

CAMEMBERT AU FOUR
Camembert uit de oven met vijgen, walnoten en een vijgen-dadel balsamico
10,00

vegetarisch vegetarisch

RAGOÛT BOURGUIGNON
Franse stoofpot met groenten gekookt in rode wijn
21,00

vegetarisch vegetarisch

SALADE AUX QUATRE FROMAGES
Salade met franse kazen en vijgen-dadelsiroop.
22,00

vegetarisch vegetarisch

DAME BLANCHE
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
9,00
ÎLE FLOTTANTE
Eiland van eiwitschuim in crème Anglaise met caramelsaus en amandelen
9,00
CRÈME BRÛLÉE
Gebrande room met een laag gekaramelliseerde suiker
8,00
FROMAGES
4 Franse digestiefkazen met vijgencompôte
14,00
CAFÉ GOURMAND
Koffie met Franse lekkernijen
9,00
PROFITEROLE PARISIENNE AVEC CERISES ET CREME SUISSE
Parijse soes met kersen en gevuld met crème suisse en slagroom
9,00
MOUSSE AU CHOCOLAT
Chocolade mousse met slagroom
8,00
CRÊPES SUZETTE
Flensjes met sinaasappelsaus aan tafel geflambeerd met Grand Marnier
12,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Madame Georgette is 21.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.