Van der Valk Hotel Venlo

Meer informatie

Nijmeegseweg 90
5916 PT Venlo


Menukaart van Van der Valk Hotel Venlo

Laatst bijgewerkt op 31.07.2025
Klassiek gesorteerd
Warme desembol
Met aioli, balsamico-uitjes en kruidenkaas
9,50
10,50
Caesar salade
Klassieke salade van knapperige Romeinse sla, gemengd met een ansjovisdressing en afgemaakt met broodcroutons, Parmezaanse kaas en een gekookt ei. Supplement kip + 5
13,50
Watermeloen
Mooie zonnige combinatie van zoete watermeloen, gegaarde gele biet, geitenkaas, blauwe druiven en een basilicumdressing.
13,50
Carpaccio
Flinterdun gesneden rauwe ossenhaas gegarneerd met verse Parmezaanse kaas, zonnebloempitten, truffelsaus en een kleurrijk saladeboeket.
16,00
Tiradito
À la minute gemarineerde verse rauwe vis van de dag, begeleid met een pittige mango salsa.
15,50
Poké bowl
Populair voorgerecht bestaande uit lauwwarm gearomatiseerde rijst met componenten van shiitake, edamame, wakame en zoetzuur van pompoen, bloemkool en rode ui. Supplement rauwe tonijn + 5.5
13,75
Tomaat
Traditionele soep van tomaat en basilicum, met of zonder gehaktballetjes geserveerd. Duurzame portie.
8,50
5,00
Doperwt
Romige soep gemaakt van doperwten, geserveerd met verse kervel. Duurzame portie.
8,50
5,00
Ui
Deze klassieke soep wordt gegratineerd met Gruyère kaas.
8,50
Caponata
Gefrituurde polenta met een Siciliaanse ratatouille op basis van een hoogwaardige olijfolie, vermengd met zachtgegaarde paprika, aubergine, ui, kappertjes en olijven.
13,00
California cobb
Koude maaltijdsalade van gesneden ijsbergsla met verscheidene componenten zoals blauwe kaas, brie, manchego, ei, tomaat, komkommer en avocado, geserveerd met thousand island dressing. Supplement kip & bacon bits + 7.5
19,75
Scamorza
Couscous gemengd met verschillende gedroogde vruchten, gerookte Scamorza kaas en bimi.
19,75
Ravioli
Gevuld met venkel en dragon, begeleid met een zachte droge vermouthsaus, Parmezaanse kaas en kleurrijk groentekrokant. Duurzame portie.
21,50
17,50
Zeetong
Onze Valk Klassieker, in zijn geheel à la Meunière geserveerd.
49,50
Scampies
Gebakken garnalen gepresenteerd in een roomsaus van droge vermouth, op een Italiaanse risotto met groene boontjes.
29,75
Vis van de dag
Uw gastheer of gastvrouw zal de vis en bereidingstechniek aan u uitleggen. Duurzame portie.
29,50
24,50
Huiskamergerecht
ledere dag bereiden we wisselende gerechten. De oorsprong van het huiskamergerecht ligt in De Gouden Leeuw, het eerste restaurant van Martinus en Rie van der Valk. Hun 11 kinderen en personeel aten altijd gezamenlijk een maaltijd in de huiskamer. Het pauzegerecht voor personeel wordt tot op de dag van vandaag nog steeds het huiskamergerecht genoemd.
24,50
Schnitzel
Onze klassieker van licht gepaneerde varkensfilet met aardappelwedges en gemengde groenten. Naturel geserveerd of met een keuze uit peper of champignonsaus. Duurzame portie.
22,50
17,50
Ballotine
Rouleau van maïskip gevuld met een lichte gevogelde farce met een mozaïek van gedroogde abrikozen, cranberry's en pistache. Geserveerd met aardappelmousseline en een jus van amandelen.
25,00
Iberico
Een drieluik van dit smaakvolle varkensras uit Spanje bestaande uit rib fingers, pulled pork en een gegaard wangetje, geserveerd met een groente ratatouille en aardappelwedges.
28,50
Tournedos
Een mooi stukje gegrilde ossenhaas met béarnaisesaus, aardappel en groenten. Duurzame portie.
34,50
28,50

vegetarisch vegetarisch

Truffelfriet voor 2 personen
Om te delen. Met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, zeezout en peterselie.
7,00
Pompoen
Romige soep gearomatiseerd met kaneel en verse mint uit onze eigen kas.
8,50
Uit de zee
Combinatie van onze vangst van de dag en garnalen, geserveerd met groenten van het seizoen.
29,75

vegetarisch vegetarisch

Sorbet
Sorbet van citroen met verse aardbeien en een kletskop van pistache.
9,50
Dame Blanche
Onze vanille-ijs klassieker in een modern jasje met warme chocoladesaus, afgemaakt met witte chocolade schotsen en slagroom. Duurzame portie.
9,50
6,50
Raspberry
Luchtige frambozenparfait op een bodem van gepofte rijst, een sorbet van mango en een macedoine van verschillend rood fruit.
9,50
Spekkoek
Met Padang gearomatiseerde laagjescake, gecombineerd met een macaron, vers fruit, chocolade en vanille-ijs.
9,50
Romanoff
In sinaasappellikeur gemarineerde aardbeien met geslagen room en vanille-ijs.
9,00
Sorbet
Sorbet van citroen met verse aardbeien en een kletskop van pistache.
9,50
Friandises
Bij een heerlijk kopje koffie of thee.
8,50
Assortiment kaas
Vijf soorten kaas gepresenteerd met traditionele garnituren zoals walnoten, druiven en kletzenbrood.
15,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Van der Valk Hotel Venlo is 31.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.