Restaurant Bistro & Patisserie Novice

Meer informatie

Nunspeterweg 14
8076 PD Vierhouten


Menukaart van Restaurant Bistro & Patisserie Novice

Laatst bijgewerkt op 10.06.2025
Klassiek gesorteerd
Champignons Dordogne
Krokant gebakken in bierbeslag, geserveerd met onze huisgemaakte aïoli
12,95
Champignons op toast
Gebakken in knoflookolie
12,95
Carpaccio
Met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
14,95
Ganzenleverkrullen
Eventueel geserveerd met Carpaccio (Meerprijs)
9,50
Salade van kip
Geserveerd met Parmezaanse kaas en rode ui
13,95
Salade van vis
Iedere keer weer een verrassende combinatie!
19,50
Gerookte zalm
Koud gerookte zalm met boter en toast
21,50
Coquilles & gamba's
Met gerookte zalm en wakamé
21,50
Steak tartaar
Afgegarneerd met kwartelei en een gesnipperd uitje
19,95
Ganzenlever
Gebakken ganzenlever met een wentelteefje van brioche brood, appelcompôte en Calvadosjus
23,95
Proeverij Novice (klein)
Diverse lekkernijen van vis en vlees! Aan u de keus tussen klein of groot
14,95
Proeverij Novice (groot)
Diverse lekkernijen van vis en vlees! Aan u de keus tussen klein of groot
22,50
Ossenstaartbouillon
Aan u de keus tussen heldere of licht gebonden bouillon met sukade en een ganzenleverkrul
9,50
Paddenstoelensoep
Uiteraard met gebakken bospaddenstoelen
9,50
Paprikasoep
Met gerookte zalm en forel
9,50
Kreeftensoep
Met roergebakken vis
12,50
Soepen als tussengerecht (zonder garnituur)
Al onze soepen kunnen wij ook als tussengerecht serveren in een glas (zonder garnituur)
4,95
Novice verrassingsmenu (3 gangen)
49,95
Novice verrassingsmenu (4 gangen)
57,50
Novice verrassingsmenu (5 gangen)
64,95
Schaaltje sla of frietjes met mayonaise
4,95
Stokbrood met kruidenboter, gezouten boter en aïoli
4,95
Paddenstoelen
Combinatie van quiche & flensjestaart met pestosaus
22,95
Runder entrecôte
Rosé gebraden met pepersaus
26,50
Zalm
Geserveerd met bieslooksaus
27,50
Kalfsribeye
Rosé gebraden met kruidenboter
27,50
Tamme eend
Geserveerd met sinaasappeljus
29,50
Tournedos
Rosé gebraden ossenhaas met bijpassende saus, gebakken champignons en ui
34,95
Tournedos (met gebakken ganzenlever)
Eventueel geserveerd met gebakken ganzenlever (Meerprijs)
9,50
Visplateau
Een combinatie van verschillende soorten gebakken vis
34,95
Dorade, gamba's & coquille
Met appelstroop-hollandaisesaus
34,95
Steak & gamba's
Ossenhaas en gamba's begeleid door een bieslooksaus
39,95
Dame Blanche
3 bollen vanille-ijs met chocoladesaus
8,95
3 soorten ijs
3 soorten huisgemaakt ijs met slagroom
8,95
Brownie
Onze brownie met een bolletje vanille-ijs en vanillesaus
8,95
Tarte tatin
Appeltaartje van Pink Lady's op zijn kop gebakken met een bijpassend bolletje ijs
9,50
't Vierhoutertje
Een combinatie van marsepein, hazelnoten en chocolade en huisgemaakt ijs
9,50
Crème brulée
Romige crème van vanille, gekarameliseerd met rietsuiker en bourbon vanille-ijs
9,95
Petit grand dessert
Een kleine uitdaging met verschillende desserts!
10,95
Grand dessert
De èchte uitdaging!
15,95
Kaasplank Novice (klein)
Verschillende binnen- en buitenlandse kazen geserveerd met appelstroop, nootjes en brood. Aan u de keus tussen klein of groot.
9,95
Kaasplank Novice (groot)
Verschillende binnen- en buitenlandse kazen geserveerd met appelstroop, nootjes en brood. Aan u de keus tussen klein of groot.
14,95

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Bistro & Patisserie Novice is 10.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.