Restaurant De Boerenschuur

Meer informatie

Elspeterbosweg 45
8076 RA Vierhouten


Menukaart van Restaurant De Boerenschuur

Laatst bijgewerkt op 03.06.2025
Klassiek gesorteerd
Boerenbrood
Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise
8,00
Glutenvrijbrood
Vers afgebakken bolletjes met kruidenboter en knoflookmayonaise
8,00
Proeverij van vlees
Lei met carpacciorolletje, gerookte rib-eye en beenham. Geserveerd met mesclun, piccalilly, honing-mosterdsaus, olijven en peppadew met roomkaas
14,00
Boerenkluifjes
Geroosterde kipkluifjes in een heerlijke marinade
10,00
Varkensribbetjes
Portion gemarineerde varkensribbetjes
11,00
Boerenvoorafje
Geroosterde kipkluifjes met varkensribbetjes, carpacciorolletjes, makreelmousse en vleugeltjessaus vanaf 2 personen
15,00
Gamba’s
Gepelde gambastaartjes in knoflook gesmoord met tomatensalsa en zoetzure komkommer
14,00
Carpaccio
Dungesneden runderhaas met rucola, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
14,00
Steak Tartare
Fijn gesneden diamanthaas met een kwarteleitje en toast
15,00
Tomatensoep met ’n scheutje room
Gemaakt met verse tomaat en veel kruiden
7,00
Boerensoepje
Met veel vlees en groenten
7,00

vegetarisch vegetarisch

Stoere Boerenburger
Met sla, spek, ui en kaas. Keuze uit rund of kip
20,00
Vierhouten steak
Gekruide malse diamanthaas
22,00
Rib-eye steak
Boterzachte kalfs rib-eye
26,00
De Boer, boerin en de knecht
Diamanthaas, rib-eye en ossenhaas
28,00
Tournedos
Biefstuk van de ossenhaas
34,00
Spareribs M
Een portie gemarineerd met kruiden en sojasaus
18,00
Spareribs L
Een portie gemarineerd met kruiden en sojasaus
24,00
Spareribs XL
Een portie om te vlammen
30,00
Boerensaté
Keuze uit gemarineerde varkenshaas of kippendij aan een spies
22,00
Allegaartje van de Grill
Mals stukje biefstuk, gemarineerde varkenshaas, kipfilet en spareribs
24,00
Gevulde Varkenshaas
Malse varkenshaas gevuld met brie, omwikkeld met spek, gegarneerd met walnoten en honing
27,00
Gamba’s
Gepelde gambastaartjes in knoflook gesmoord met tomatensalsa en zoetzure komkommer
28,00
Surf en Turf
Gepelde gambastaartjes in knoflook gesmoord met een keuze uit gekruide diamanthaas of ossenhaas
29,00
40,00
Gebakken Zalmmoot
Op de huid gebakken zachte zalm met een witte wijnsaus
24,00
Tortilla Schelp
Een huisgemaakte tortilla schelp gevuld met diverse groenten, tomatensaus en kaas op een bedje van pasta
22,00
Boerenfrieten
4,00
Boerensalade met rauwkost
4,00
Sperziebonen met spekjes
4,00
Gepofte aardappel
Met knoflooksaus of kruidenboter
4,00
Gebakken champignons, ui en paprika
4,00
Gebakken piepers met spek en ui
4,00
Mayonaise, ketchup of curry
1,00
Koude knoflooksaus
2,00
Satésaus
2,00
Kruidenboter
2,00
Pepersaus
2,00
Champignonsaus
2,00
Vleugeltjessaus
2,00
Appelmoes
2,00
Knechtenmenu
42,00
1. Gang Voorgerecht: Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise
2. Gang Hoofdgerecht: Een plank met schaaltjes die gevuld zijn met biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfrieten, gebakken piepers met spek en ui, boerensalade en vier soorten sauzen
3. Gang Nagerecht: Een parade van de dessertkaart
Boerenmenu
55,00
1. Gang Voorgerecht: Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise Kipkluifjes, varkensribbetjes, carpacciorolletjes, makreelmousse en vleugeltjessaus
2. Gang Hoofdgerecht: Een plank met schaaltjes die gevuld zijn met biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfrieten, gebakken piepers met spek en ui, boerensalade en vier soorten sauzen
3. Gang Nagerecht: Een parade van de dessertkaart
Boerinnenmenu
47,00
1. Gang Voorgerecht: Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise Boerensoepje of een tomatensoep met ‘n scheutje room
2. Gang Hoofdgerecht: Een plank met schaaltjes die gevuld zijn met biefstuk, kipfilet, varkenshaas, spareribs, boerenfrieten, gebakken piepers met spek en ui, boerensalade en vier soorten sauzen
3. Gang Nagerecht: Een parade van de dessertkaart
Kindermenu
30,00
1. Gang Voorgerecht: Vers afgebakken boerenbrood met kruidenboter en knoflookmayonaise Boerensoepje of een tomatensoepje
2. Gang Hoofdgerecht: Een plank met schaaltjes die gevuld zijn met kippenvleugeltjes, varkensribbetjes, frikadellen, kroketten, boerenfrieten en drie soorten sauzen
3. Gang Nagerecht: Een parade van de dessertkaart
De kindergerechten serveren wij met boerenfrieten, ketchup, mayonaise en appelmoes | leeftijd tot twaalf jaar
Kroket
9,00
Frikandel
9,00
Spareribs
13,00
Kipnuggets
13,00
Kipfilet of kipkluifjes
13,00
15,00
Kinderijsje
Een bolletje ijs naar keuze met slagroom in een beestachtige beker om mee naar huis te nemen
5,00
Dame Blanche
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
9,00
Stadse Fratsen
Een huisgemaakte brownie met bosbessenijs, mousse en slagroom
10,00
Echt Boerenschuur
Een parade van onze dessertkaart
12,00
Hangop
Huisgemaakte hangop van het seizoen met een bolletje ijs
10,00
Wie het kleine niet eert…
Eén of twee bolletjes ijs naar keuze, met of zonder slagroom
4,00
Monchou Taartje
Huisgemaakte monchou van citroen en vanille met een bolletje bosbessenijs
10,00
Crème Brûlée
Overheerlijke brûlée met een vleugje van het seizoen geserveerd met een bolletje ijs
9,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Boerenschuur is 03.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.