Hotel - Restaurant Uit De Kunst

Meer informatie

Vijlenberg 76
6294 AZ Vijlen


Menukaart van Hotel - Restaurant Uit De Kunst

Laatst bijgewerkt op 12.06.2025
Klassiek gesorteerd
Gemarineerde olijven, tomaten tapenade en brood croutons
Gemarineerde olijven, tomaten tapenade en brood croutons
6,50
Stokbroodje kruidenboter
Stokbroodje kruidenboter
6,50
Portie kaas en worst met Amsterdamse uitjes en mosterd
Portie kaas en worst met Amsterdamse uitjes en mosterd
8,50
Gerookte zalm met kruidenkaas, rucola, tomaat, rode ui en kappertjes
Gerookte zalm met kruidenkaas, rucola, tomaat, rode ui en kappertjes
10,50
Kip oriental
Kip oriental: satésaus, tauge, rucola en gebakken uitjes
10,50
Brie met Granny Smith, honing, rucola en pijnboompitjes
Brie met Granny Smith, honing, rucola en pijnboompitjes
10,50
Romige kerriesoep met champignons en Livarham
Romige kerriesoep met champignons en Livarham
9,00
Dubbel getrokken runderbouillon met orzo en tuinkruiden
Dubbel getrokken runderbouillon met orzo en tuinkruiden
9,50
Griekse salade
Griekse salade: feta kaas, cherrytomaatjes, olijven en kruidendressing
20,00
Gebakken spekjes en champignons met Limburgse mosterddressing
Gebakken spekjes en champignons met Limburgse mosterddressing
21,50
Caesar salade met kip, croutons, parmezaan en ansjovisdressing
Caesar salade met kip, croutons, parmezaan en ansjovisdressing
22,50
Scampi tempura met gewokte groenten en pikante honingsaus
Scampi tempura met gewokte groenten en pikante honingsaus
24,50

vegetarisch vegetarisch

Gekonfijte eendenbil met gebakken spitskool en Chinese 5-spice jus
Gekonfijte eendenbil met gebakken spitskool en Chinese 5-spice jus
29,50
Brownie met chocoladesaus, slagroom en vanille ijs
Brownie met chocoladesaus, slagroom en vanille ijs
8,00
Apfelstrudel met vanillesaus, slagroom en vanille ijs
Apfelstrudel met vanillesaus, slagroom en vanille ijs
8,50
Brusselse wafel met warme kersen, slagroom en vanille ijs
Brusselse wafel met warme kersen, slagroom en vanille ijs
8,50
Dame blanche
Dame blanche
8,00
Vanille ijs met boerenjongens, zoute karamelparels en slagroom
Vanille ijs met boerenjongens, zoute karamelparels en slagroom
8,00
Rode bietencarpaccio met peer, parmezaan pijnboompitjes
Rode bietencarpaccio met peer, parmezaan pijnboompitjes
19,50
Visterrine met kreeft, wasabi wafeltje, kreeftenroom en -olie
Visterrine met kreeft, wasabi wafeltje, kreeftenroom en -olie
23,50
Marbré van foie gras en ossenhaas met ananas chutney
Marbré van foie gras en ossenhaas met ananas chutney
24,00
Scampi Tempura met wok groenten en pikante honingsaus
Scampi Tempura met wok groenten en pikante honingsaus
24,50

vegetarisch vegetarisch

Dubbel getrokken runderbouillon met orzo en tuinkruiden
Dubbel getrokken runderbouillon met orzo en tuinkruiden
9,00
Romige kerriesoep met champignons en Livarham
Romige kerriesoep met champignons en Livarham
9,50
Open ravioli met seizoensgroenten, geitenkaas en tomaten antiboise
Open ravioli met seizoensgroenten, geitenkaas en tomaten antiboise
27,50
Gekonfijte eendenbil met gebakken spitskool en Chinese 5-spice jus
Gekonfijte eendenbil met gebakken spitskool en Chinese 5-spice jus
29,50
Duo van kalf met snijbonen, knolselderij en romige Madeirasaus
Duo van kalf met snijbonen, knolselderij en romige Madeirasaus
33,50
Gegrilde tournedos met groene groenten en truffelsaus
Gegrilde tournedos met groene groenten en truffelsaus
35,50

vegetarisch vegetarisch

Op de huid gebakken skrei met bimi en wortel/gembersaus
Op de huid gebakken skrei met bimi en wortel/gembersaus
32,50
Tarte Tatin met karamelsaus, slagroom en vanilleijs
Tarte Tatin met karamelsaus, slagroom en vanilleijs
14,50
Chocolade trio
Chocolade trio: Warm lava taartje, melk chocolademousse en stracciatella ijs
15,00
Crème brûlée van roquefort met appel/kiwi relish en bananenbrood
Crème brûlée van roquefort met appel/kiwi relish en bananenbrood
15,00
Plateau de fromage
Plateau de fromage
16,00
Menu Mondriaan
Romige kerriesoep met champignons en Livarham, Gekonfijte eendenbil met gebakken spitskool en Chinese 5-spice jus, Tarte Tatin met karamelsaus, slagroom en vanilleijs
44,50
Menu Rembrandt
Marbré van foie gras en ossenhaas met ananas chutney, of Visterrine met kreeft, wasabi wafeltje, kreeftenroom en -olie, Dubbel getrokken runderbouillon met orzo en tuinkruiden, of Duo van kalf met snijbonen, knolselderij en romige Madeirasaus, Op de huid gebakken skrei met bimi en wortel/gembersaus, Chocolade trio: Warm lava taartje, melk chocolademousse en stracciatella ijs, of Crème brûlée van roquefort met appel/kiwi relish en bananenbrood
55,00
Menu Surprise
Laat U vijf gangen verrassen door de keuken brigade
69,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel - Restaurant Uit De Kunst is 12.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.