Turks Specialiteiten Restaurant De Sultan

Meer informatie

Wilhelminastraat 39
9541 AN Vlagtwedde


Menukaart van Turks Specialiteiten Restaurant De Sultan

Laatst bijgewerkt op 06.06.2025
Klassiek gesorteerd
Carpaccio
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas.
13,00
Steak tartaar
Fijn gesneden rundvlees met een gepocheerd ei, kappertje, ui, Parmezaanse kaas en aioli.
14,00
Coban salatasi
Frisse salade met sla, tomaat, ui, feta en olijven, geserveerd met Turks brood.
8,00
Tonijn salade
Frisse salade met sla, tomaat, ui, feta en olijven, tonijn, geserveerd met Turks brood.
10,00
Cacik
Turkse yoghurt met munt, komkommer en knoflook, geserveerd met Turks brood.
8,50
Meze Istanbul
Een combinatie van kruidenboter, olijven en cacik, geserveerd met Turks brood.
8,50
Broodplank
Turks brood met diverse smeersels.
8,00
Mercimek corbasi
Authentieke Turkse linzensoep, geserveerd met Turks brood.
7,50
Sebze corbasi
Groentesoep, geserveerd met Turks brood.
7,50
Peynirli ispanak böregi
Bladerdeeg gevuld met feta en spinazie.
8,50
Keçi peyniri
Geitenkaas uit de oven met walnoten en honing, geserveerd met Turks brood.
8,50
Soslu mantar
Gebakken champignons met knoflook in roomsaus, geserveerd met Turks brood.
9,00
Izgara karides
Gegrilde garnalen met een romige vissaus, geserveerd met Turks brood.
9,50
Domates soslu karides
In de pan gebakken gamba's met knoflook en tomatensaus.
11,50
Kipsis
Gemarineerde kipspiesjes van de grill, geserveerd met verschillende soorten groenten.
26,50

vegetarisch vegetarisch

Kalfs spareribs
Kalfs spareribs geserveerd met verschillende groenten.
28,50
Bonfile kebab
Gemarineerde ossenhaas met verschillende groenten aan spies.
32,50
T-bone steak
T-bonesteak (±450 gram), een combinatie van entrecote en ossenhaas aan het bot.
38,50
Bonfilé
Gegrilde, malse ossenhaas.
29,50
Rib eye
Rib eye (±300 gram) geserveerd met kruidenboter.
31,50
Schotel van de chef
Mixed grill van adana kebab, köfte, kipsis, sis kebab en Dö ner kebab.
27,50
Kuzu pirzola
Botermalse lamsrack van de grill geserveerd met spinazie en ui.
29,50
Sultanin mezesi
Het lekkerste van De Sultan. Een combinatie van verschillende soorten vlees, let op: vanaf 2 personen.
31,50
Karnıyarik
Aubergine gevuld met kruidig rundergehakt en groente, afgedekt met tomaat en feta, uit de oven.
25,50
Iskender
Authentiek Turks gerecht, bestaande uit Döner kebab met brood, yoghurt en tomatensaus.
24,50
Sac kavurma
Ossenhaasreepjes gebakken met diverse groenten in een tomatensaus.
27,50
Mantar soslu bonfilé
Ossenhaasreepjes gebakken met champignons en ui in een champignonroomsaus.
27,50
Pastirmali tavuk gögsu
Kipfilet gevuld met pastirma, met zongedroogde tomaten en room, uit de oven.
25,00
Pirzola
Lamskotelet heerlijk sappig vlees geserveerd met verschillende soorten groenten.
28,50

vegetarisch vegetarisch

Adana kebab
Kebab gemaakt van grof rundergehakt, met een pittige nasmaak.
24,50
Karides
In knoflook gebakken gamba's met groenten, afgeblust met een witte wijn.
25,50

vegetarisch vegetarisch

Somon baligi
Gegrilde zalmfilet met een romige vissaus geserveerd spinazie en ui.
27,50
Tonijnsteak
Gegrilde tonijnsteak geserveerd met verschillende groenten.
27,50
Morina
Gebakken kabeljauw met beurre blanc (witte botersaus).
27,50
Etsiz yemek
Vegetarisch gerecht met spinazie, ui, feta en knoflook.
22,50

vegetarisch vegetarisch

Imam bayildi yemek
Gevulde aubergine met diverse groenten en vegetarische gehakt
25,50

vegetarisch vegetarisch

Vegetarische meze
Verzameling vegetarische hapjes uit de Turkse keuken.
25,50

vegetarisch vegetarisch

Kinderschotel met kipnuggets
Kipnuggets met aardappelschijfjes en mayonaise.
9,50
Kinderschotel met kipshoarma
Kipshoarma met aardappelschijfjes en mayonaise.
10,50
Katmer
Krokant gebakken filodeeg gevuld met pistachenoten, geserveerd met roomijs.
9,00
Künefe
Knapperig gebakken sliertjesdeeg, gevuld met mozzarellakaas en overgoten met zoete suikersiroop.
9,00
Baklava
Origineel Turks gerecht van bladerdeeg, noten en suikersiroop, geserveerd met roomijs en slagroom.
9,00
Crème brûlée
Een romige vanillecustard met een gekaramelliseerd laagje suiker.
9,50
Eton mess
Een mix van opgeklopte mascarpone, meringue en rood fruit.
9,00
Chocolade lavacake
Chocolade lavacake, geserveerd met roomijs en slagroom.
9,50
Dame blanche
Roomijs met warme chocoladesaus en slagroom.
8,00
Verse aardbeien
Verse aardbeien, geserveerd met roomijs en slagroom (afhankelijk van het seizoen).
8,50
Kleine Sultan
Kinderijsje met een leuke verrassing.
6,50
Sultanin mezesi
Proeverij van nagerechten, let op: vanaf 2 personen.
11,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Turks Specialiteiten Restaurant De Sultan is 06.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.