Rundercarpaccio met truffel-balsamico dressing, kappertjes, pijnboompitten Parmezaanse kaas.
Een selectie van Italiaanse kaas en vleeswaren geserveerd met rucola, cherry tomaatjes en olijfjes.
Verrassend lekker vis combinatie op een bedje van tagliatelle en Caponata (gegrild en gebakken groenten)
Steak met champignonsaus geserveerd op een bedje van Rucola, seizoen groenten en #gebakken aardappelen op Italiaanse wijze.
Kalfsvlees, Parma ham en salie met rode wijn saus, geserveerd met seizoen groenten en gebakken aardappeltjes op Italiaanse wijze.
Varkenshaas gevuld met pesto en omwikkeld met pancetta, geserveerd met aardappelgratin en seizoen groenten.
Penne met tomatensaus, pikante salami, knoflook, olijven en Parmezaanse kaas.
Spaghetti met scampi, pikante pepers, knoflook, Parmezaanse kaas en peterselie.
Klont pasta, spekreepjes, roomsaus, rucola en pistache noten.
Penne met kipfilet, champignons, knoflook in basilicum pesto en Parmezaanse kaas.
Citroenijs met limoncello-vulling, bedekt met stukjes meringue. Smaakvol en stijlvol dessert.
Vielen Dank, dass Du speisekarte.de nutzt!
Wir wünschen Dir viel Spaß bei Deinem nächsten Restaurant Besuch.
Du hast Verbesserungsvorschläge oder hast fehlerhafte Informationen gefunden? Wir freuen uns über Dein Feedback!