't Gat van Nederland

Meer informatie

Brugstraat 2-8
1131 ZW Volendam


Menukaart van 't Gat van Nederland

Laatst bijgewerkt op 06.03.2025
Klassiek gesorteerd
Appelgebak
4,00
Slagroom
0,70
Verse tomatensoep met scheutje room en Grana padano
6,50
Bouillabaisse | Kreeftenbouillion met room en diverse soorten vis.
13,50
Soep van de dag, vraag onze bediening
Dagprijs
Kip salade | Kip, kaas, frisse dressing
12,50
Volendamse salade | Gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen
16,50
Salade geitenkaas
met bietjes, pecannoten, apppel en honing mosterd dressing
15,50
Incl. frites, appelmoes, mayo, ketchup
Kalfskroket
6,00
Frikandel
6,00
Kibbeling
7,50
Kipnuggets
7,50
Kinderburger
7,50
Gegrilde steak | met seizoensgroenten
26,50
Harbour Gate burger (Black Angus) | Hamburger, pancetta, cheddar, rode ui, tomaat/parika mix, aioli met friet
17,50
Kipsaté spies | 250 gr, kroepoek, gefrituurde ui , salade met friet
18,50
Kibbeling | Vers gebakken, remouladesaus en friet (tot 16:00)
17,50
Zalm gemarineerd met grove mosterd en dille, witte wijnsaus en seizoensgroenten
24,50
Kippendij in truffelsaus | Paddestoelen ravioli, Grana padano en rucola
16,50
Bruin of wit vloerbrood | White or whole wheat
Broodje van de maand
Dagprijs
Brioche met gerookte Ijsselmeerpaling
15,75
Sandwich met kippendijen | Uien, champignons, spek, gegratineerd met cheddar, honingmosterd
10,50
Wrap met gerookte zalm | Rode biet, roomkaas, rode ui, pijnboompitten en sla
15,50
Sandwich rundercarpaccio | Carpaccio, truffelmayonaise, gran padano
15,50
Tosti ham of kaas
4,40
Tosti ham en kaas
5,00
Tosti mozzarella, tomaat, pesto
6,50
Tosti kip, kaas, sriacha mayonaise
9,75
2 Kalfskroketten met Zaanse mosterd en garnituur
8,50
2 Garnalen kroketten met aioli en garnituur
9,00
Naturel
7,70
Ham, Kaas, Pancetta, Champignons, Tomaat
0,80
Kinderijs
4,50
Dessert van het moment
Extra bolletje ijs
2,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van 't Gat van Nederland is 06.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.