Restaurant en Boutique hotel De Nederlanden

Meer informatie

Duinkerken 3
3633 EM Vreeland


Menukaart van Restaurant en Boutique hotel De Nederlanden

Laatst bijgewerkt op 20.02.2025
Klassiek gesorteerd
Menu
145,00 6 gangen; hamachi-coquille-kabel-mul-tournedos-bloedsinaasappel
169,50 8 gangen; Alle bovenstaande gerechten
1. Gang Dungesneden hamachi, XO-saus en dashi
2. Gang Noordzee krab en kaviaar “Tsarine’
3. Gang Gebakken coquille, pompoen, Lardo di Colonnata en grapefruit
4. Gang Zacht gegaarde kabeljauwfilet, Irish Mór oester en codium
5. Gang Rode mul op zuurdesem, poulpo, bouillabaisse en pecannoot
6. Gang Boerderijkwartel ‘Peking style’
7. Gang Tournedos, gebraiseerde zwezerik, knolselderij en saus met dragon
8. Gang Bloedsinaasappel, witte chocolade, basilicum en pistache
Noordzee krab
citrus, oester en sesam
55,00
Twee bereidingen
van langoustine
68,00
Gebakken coquille
pompoen, Lardo di Colonnata en grapefruit
40,00
Dungesneden hamachi
XO-saus en dashi
35,00
Rode mul op zuurdesem
poulpo, bouillabaisse en pecannoot
55,00
Tournedos
gebraiseerde zwezerik, knolselderij en saus met dragon
68,00
Gebraden piepkuiken
met truffel, eendenlever en saus met specerijen
55,00
Nederlandse kazen
met crackers, notentoast en druiven
23,50
Bloedsinaasappel
witte chocolade, basilicum en pistache
20,00
Tiramisu
pure chocolade, amandel en koffie roomijs
20,00
Tarte-tatin
van Jonagold met vanille roomijs (25 min. bereidingstijd)
20,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant en Boutique hotel De Nederlanden is 20.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.