De Rosier

Meer informatie

Helvoirtseweg 120
5263 EG Vught


Menukaart van De Rosier

Laatst bijgewerkt op 21.05.2025
Klassiek gesorteerd
Asperge & Forel
Gerookte forel/mousse/toast/limoen
13,75
Steak tartare
Brioche/ei-crème/truffel
14,00
Salade Chef
Salade/ feta/ gerookte kip/ nootjes/ spekjes/ knoflookdressing
12,50
Carpaccio
Rauwe ossenhaas/ Parmezaanse kaas/ spekjes/ pijnboompitjes/ (+eendenlever c5.-toeslag)
13,50
Garnaalkroketten
Kroketten/ gefrituurde peterselie/ citroen/ Limburgse mosterdsaus/ pluksla
14,00
Entree “De Rosier”
Vier voorgerechten op een plateau geserveerd, een topper!
14,50
Gegrilde courgette (V)
Taleggio kaas/ananas/balsamico/croutons
12,75
Asperge & pastrami
Gekruide ham/doperwt/dragon-mayonaise
13,75
Aspergeroomsoep
Peterselie/asperge/ei
9,00
Tomatensoep (kan vegetarisch)
Tomatensoep/ kruiden/ gehaktballetjes/ room
8,50

vegetarisch vegetarisch

Soep van het moment
Dagelijks wisselend
8,50
Asperge & zalm
Gegrilde zalm/kriel/Hollandaisesaus/ei
25,00

vegetarisch vegetarisch

Rode mulfilet
Tom kha kai saus/ gember/ kokos'
20,50

vegetarisch vegetarisch

Scampi’s in ‘t look
Scampi’s in olie/ verse knoflook/ peterselie/ champignons/ brood om te dippen!
19,75

vegetarisch vegetarisch

Fish & Chips
Krokant gebakken in een jasje/ remouladesaus/ frites/ citroen
18,50

vegetarisch vegetarisch

Pasta asperge ( vegetarisch)
Penne/truffeljus/ei/Parmezaan/asperge
19,75

vegetarisch vegetarisch

Tortilla (vegetarisch)
Jack fruit/BBQ/avocado/Mexicaanse groenten/ zure room
18,50

vegetarisch vegetarisch

Asperge Vlaamse wijze
Beenham/ei/kriel/boterjus/ei/peterselie
24,00
Crispy lam
Gestoofd lamsvlees/ kruidenkorst/chimichurri/munt
22,50
Dagelijkse kost
Vis, vlees of vegetarisch

vegetarisch vegetarisch

Gentse Stoverij
Stoofvlees/ Westmalle dubbel/ paddenstoelen/ puree
18,75
Entrecote Bearnaise
Gegrild steak met huisgemaakte bearnaise saus
21,50
Oosterse ossenhaaspuntjes
Gewokte runderhaaspunten/ ketjapsaus/ groenten/ rijst
21,00

vegetarisch vegetarisch

Saté van kippedijen
Gemarineerde kippendijen/ huisgemaakte pinda-sojasaus/ kroepoek (dinsdag: satéavond, c 13,50 )
16,50
Tournedos Natuur
Gebakken biefstuk van de haas Pepersaus of champignonroomsaus c3 toeslag Met eendenlever en portsaus c8,00 toeslag
28,50
Vlaamse ribkes
Sparerib/ zoet pittige saus van ketjap/ chilisaus (Iedere maandag voor 23.50- p.p. onbeperkt)
19,50
“Rosier Burger”
Gegrilde Black Angus Burger/ abdijkaas/ tomaat/ augurk / sla/ bacon/ basilicumdip/ broodje Bier tip; Affligem Blond
18,50
Vegetarische burger
Groente burger/ abdijkaas/ tomaat/ augurk / sla/ gefrituurde ui/ mosterddip/ broodje ( Bier tip; De Koninck )
18,50

vegetarisch vegetarisch

Salade chef
Kip, feta, nootjes, spekjes, knoflookdressing
19,50
Carpacciosalade
Truffel, spekjes, pitjes, kaas
19,50
Gegrilde courgette
Taleggio kaas/ ananas/balsamico/croutons
19,50
Asperge & forel
Gerookte forel/mousse/toast/limoen
19,50
Cheesecake
Blauwe bes/ lemoncurd/ citroenijs
9,50

vegetarisch vegetarisch

Aardbeien
Koude sabayon/ aardbeienijs/ crunchy cake
9,50

vegetarisch vegetarisch

Crème brulee
Heeft geen uitleg nodig...
8,00
Karamelcrunch
Kletskoppen/ karamel-ijs/ toffeesaus/ slagroom
8,50
Dame Blanche
Vanille-ijs/ chocoladesaus/ slagroom
8,00
Belgische abdijkazen
Belgische abdijkazen/ vijgen brood/ gember/ appelstroop Tip, glas rode port!
10,00
Dessert “De Rosier”
Vier kleine nagerechten samengesteld door onze keukenbrigade! Een niet te missen topper!
10,00
Luikse wafel
Wafel uit de oven/ vanille-ijs/ slagroom/ warme kersen
9,00
Crème brulee of dame blanche of koffie Rosier
Desserts menu Wiske
Klein kopje tomatensoep met of zonder gehaktballetjes
5,00
Kleine carpaccio
7,00
Garnalenkroket met cocktailsaus
7,00
Poffertjes met poedersuiker en roomboter
6,50 12 stuks
12,00 24 stuks
Frikandel, kroket of kipnuggets met frites en salade
7,50
Satéspiesje
met frites, pindasaus en salade
10,50
Sparerib
met frites en salade
10,50
Klein biefstukje ( 100 gram)
met frites en salade
12,50
Pasta Bolognese
8,00
Fish & Chips
11,50
Halve Pizza magherita
8,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Rosier is 21.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.