Queen of India Restaurant

Meer informatie

Junusstraat 14
6701 AX Wageningen


Menukaart van Queen of India Restaurant

Laatst bijgewerkt op 01.05.2025
Klassiek gesorteerd
Mixed kebab
Verschillende gemarineerde gerechten, bereid in de tandoori oven
8,00
Tandoori murgh
Gemarineerde gegrilde kippenbouten
7,00
Murgh tikka
Gegrilde kipfilet stukjes uit de tandoori oven
8,00
Boti kabab
Traditioneel Indiaas gerecht van zacht lamsfilet extra pittig
8,50
Jhinga tikka
Een Indiaas feestgerecht met grote gemarineerde gegrilde garnalen
11,75
Paneer tikka
Huisgemaakte, gegrilde Indiase kaas van koemelk
6,75
Onion bhajee
Heerlijke vegetarische gebakken, in stukjes gesneden burger, met Indiaas gekruid uien. Een lekkernij
6,00

vegetarisch vegetarisch

Vegetable samosa
Deegpasteitjes gevuld met groenten
5,00

vegetarisch vegetarisch

Gobi pakora
Fijn gekruide bloemkool gefrituurd in een jasje van kikkererwtenmeel en kruiden. Vegan
7,50
Dal soep
Een smakelijke linzensoep uit het noorden van India, zacht van smaak. Vegan
5,50
Muligatwony soep
Een beetje pittige kerriesoep op smaak gebracht met kokos, citroenen en verse kruiden. Vegan
5,50
Onion bhaji
Gebakken balletjes ui, met kikkererwtenmeel en verse kruiden, heel speciaal. Vegan
6,00
Murgh chaat
Kleine stukjes gekruide kipfilet, zoetzure smaak
7,50
Vegetable samosa
Deegpasteitjes gevuld met groenten
5,00

vegetarisch vegetarisch

Meat samosa
Deegpasteitjes gevuld met gehakt
5,00
Bhuna prawn on puree
Fijn gekruide, kleine garnalen met zacht Indiaas brood
10,00
Jhinga bhuna puree
Fijne gekruide grote garnalen met zacht Indiaas brood
11,50
Garlic mushroom
Gebakken champignons met knoflooksaus
7,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met basmatirijst
Tandoori murgh
Malse kip, gemarineerd in verschillende verse kruiden en bereid in de beroemde tandoori oven, een lievelingsgerecht van vele Indiërs
17,00
Murgh tikka
Kipfilet gemarineerd in speciale kruiden, gegrild en medium van smaak
17,50
Lam tikka
Een traditioneel Indiaas gerecht van zacht lamsfilet, gemarineerd en gegrild
18,50
Jhinga tandoori
Grote garnalen, gemarineerd in fijne kruiden, daarna licht gegrild
21,50
Tandoori mixed grill
Een combinatie van alle mixed kebab gerechten uit de tandoori oven, voor de liefhebbers van gegrild vlees
19,50
Kipfilet. De curries worden ingedeeld in drie smaken: mild ( lichtzoet, weinig kruiden), medium (goed gekruid) en pittig (vergelijkbaar met een lepel sambal voor de 1e graad pittig van jalfrezi, madras is dubbel zo pittig en vindaloo heel erg pittig. De curries worden geserveerd met rijst of nan
Murgh tikka massala N (mild)
Licht gekruide sukjes kipfilet uit de tandoori, gekookt in een speciale massala curry
17,00
Kashmiri murgh N (mild)
Een zeer zachte curry bereid met cashewnoten mango, lychee en room
17,00
Butter chicken N (mild)
Kipfilet gemarineerd en gegrild in de tandoori en gekookt in een curry met room en boter
18,00
Murgh mushroom (medium)
Kipfilet gebakken met verse champignons in een medium curry
17,00
Murgh alloo (medium)
Kipfilet met gekookte aardappelen, goed gekruid
16,50
Murgh sagwala (medium)
Een bijzondere combinatie van kipfilet met verse spinazie met een aroma van knoflook, gember en verse kruiden
17,00
Balti murgh (medium)
Kipfilet bereid in een balti pasta met uien, paprika, groene peper en verse koriander
17,00
Murgh jal ferizi (pittig)
Kipfilet gebakken met aan gefruite uitjes, tomaat en verse chili en een keur van verse kruiden
16,75
Murgh madras (erg pittig)
Een gerecht uit Zuid-India, traditioneel gekookt met gember, knoflook,citroen en rode peper
16,75
Naga kip (heel erg pittig)
Een bijzonder kipgerecht met verse naga chili, voor de liefhebber van heel erg pittig eten
17,00
Lam. De curries worden ingedeeld in drie smaken: mild ( lichtzoet, weinig kruiden), medium (goed gekruid) en pittig (vergelijkbaar met een lepel sambal voor de 1e graad pittig van jalfrezi, madras is dubbel zo pittig en vindaloo heel erg pittig. De curries worden geserveerd met rijst of nan
Lam tikka massala N (mild)
In de tandoori zacht gegrild lamsfilet gekookt in een speciale massala saus
18,50
Sag goosht (medium)
Een combinatie van lamsfilet en verse spinazie met knoflook, gember en verse kruiden
18,50
Alloo goosht (medium)
Een bijzondere combinatie van lamsfilet en aardappelen
18,00
Balti lam (medium)
Een lamscurry bereidt met balti pasta, uien, paprika en groene peper
18,00
Goosht jal ferizi (pittig)
Een gerecht met lamsfilet, aangefruite uitjes, tomaat en verse chili. Voor de liefhebber van pittig eten
18,00
Goosht madras (erg pittig)
Een gerecht uit Zuid-India, traditioneel gekookt met gember, knoflook, citroen en rode peper
18,00
Goosht vindaloo (heel erg pittig)
Een specialiteit uit de provincie Goanisi, lamsfilet met knoflook, gember, zwarte en rode peper. Super pittig
18,00
Naga lam (heel erg pittig)
Een bijzonder lamsgerecht met verse naga chili, heel erg pittig van smaak
18,00
Jhinga massala N (mild)
Grote gemarineerde garnalen, gegrild in de tandoori-oven en daarna gekookt in een massala saus
21,50
Jhinga malai. N (mild)
Gemarineerde grote garnalen, gegrild in de tandoori- oven en daarna gekookt in een milde curry met cashew noten en room
20,50
Zalm bhuna (medium)
Gemarineerde zalm in een kruidige curry met paprika en tomaat
20,00
Panga filet (medium)
Panga filet gebakken met knoflook, gember,paprika en tomaat
18,00
Prawn madras (erg pittig)
Kleine garnalen gekookt in een curry met gember, knoflook en citroen
21,50
Paneer kurma N (mild)
Licht zoete curry met zelfgemaakte kaas, cashewnoten, amandelen en room
17,00

vegetarisch vegetarisch

Vegetable kurma N (mild)
Verschillende groenten in een milde curry met room en cashewnoten
17,00

vegetarisch vegetarisch

Bhindi massala N (mild)
Vers gebakken okra's bereidt met uien, tomaten in een speciale massala saus
17,00

vegetarisch vegetarisch

Chana massala N (mild)
Kikkererwten gebakken met ui in een massala saus
17,00

vegetarisch vegetarisch

Matar panneer (medium)
Zelfgemaakte Indiase kaas met doperwten in een smaakvolle kruidige curry
17,00

vegetarisch vegetarisch

Pallak panneer (medium)
Zelfgemaakte Indiase kaas gebakken met verse spinazie en veel knoflook en ui
17,00

vegetarisch vegetarisch

Mushroom matar (medium)
Gebakken champignons met groene erwten bereidt in een kruidige curry
17,00
Aubergine balti (medium)
Aubergine gebakken in een zelfgemaakte balti pasta, een heerlijke curry
17,00
Tok bagun (medium)
Een curry met gebakken tomaat, aubergine, knoflook en verse koriander
17,00
Aloo gobi (medium)
Een medium pittig gerecht bereidt met bloemkool, aardappen en verse kruiden
17,00
Vegetable jal- firezie (pittig)
Verschillende groenten gebakken in een pittige curry met verse chili peper
17,00
Een feestgerecht van gebakken Basmati rijst met rozijnen, amandelen, noten en verse kruiden, gecombineerd met vlees, vis of gemengde groenten, de Indiase variant van nassi. De smaak is zoet, tussen mild en medium in. Er wordt een groentecurry bij geserveerd
Murgh biryany
Kip
16,75
Goosht biryany
17,00
Biryany met gemengde groenten
Vegan
16,00
Prawn biryany
Kleine garnalen
17,50
Jhinga biryany
Grote garnalen
19,50
Chef thali speciaal
Een vegetarische verrassing van de Chef, vier door hem samengestelde gerechten met rijst, salade, brood en yoghurtsaus
21,00

vegetarisch vegetarisch

Thali royal vlees
Een rijsttafel met op drie manieren bereid vlees, met rijst, salade, brood en yoghurtsaus
22,50
Vegan thali
Aubergine balti, onion bhaji, spinazie, daltarka, mango chutney, salade en rijst
20,00
Joy puri goosht (medium)
Een mals lamsgerecht gebakken met champignons in een keur van kruiden
18,00
Jhinga bhuna (medium)
Een Indiaas feestgerecht. Grote gemarineerde garnalen uit de tandoori- oven, daarna gekookt in een curry met paprika en tomaat
21,50
Murgh massala (mild)
Gehakte, gemarineerde kippebouten uit de tandoor, daarna gekookt in een speciale massala
18,00
Rogan josh (medium)
Gesmoord lamsvlees gebakken in een curry met veel knoflook, gember en tomaat
18,00
Sabji bhaji
Verse groenten, lichtgekuid
10,00
Mushroom bhaji
Verse champignons, lichtgekruid
10,00

veganistisch veganistisch

Dal tarka
Linzen met garam masala kruiden, komijn en chili
10,00
Palak paneer
Verse spinazie met zelfgemaakte Indiase kaas
10,00
Extra rijst
Heerlijk geurende basmatirijst met saffraan
3,00
Nan
Warm, luchtig vers brood uit de tandoori oven
3,00
Garlic nan
Warm, luchtig, vers brood uit de tandoori oven
4,50
Peshwari nan
Nan gevuld met honing, kokos, amandelen en rozijnen
5,00
Raitha
Frisse yoghurtsaus met kruiden en specerijen
3,00
Verse salade
3,00
Bombay alloo
Pittig gekruide gebakken aardappeltjes
10,00
Sag alloo
Spinazie gebakken met aardappeltjes
10,00
Chana
Gewokte kikkererwten, licht gekruid
10,00
Mango chutney
2,50

veganistisch veganistisch

Lime pickles
2,50
Papadum
1,00

veganistisch veganistisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van Queen of India Restaurant is 01.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.