Bar Brasserie HAUT

Meer informatie

Nieuwstraat 18
1381 BC Weesp


Menukaart van Bar Brasserie HAUT

Laatst bijgewerkt op 22.05.2025
Klassiek gesorteerd
ZEEUWSE CREUSE
Oosterschelde No. 3
4,00
CREUSE D'IRLANDE
Taste of the Sea No. 3
4,50
DEMI DOUZAINE
3 Zeeuwse | 3 Ierse oesters
24,50
PAIN ET BEURRE DE GUÉRANDE
Frans desemstokbrood van huisbakker Mühl | Boerenboter | Fleur de sel
5,00
CHARCUTERIE
Rillette de Canard | Diverse worstsoorten en hammen | Amsterdams Zuur | Cornichons | Crostini's
19,50
Supplement Krullen Foie Gras de Canard
8,00
CROQUETTES DE CREVETTES
Vijf Stellendamse garnalenkroketjes | Zeewier-limoen Mayonaise
15,50
COQUILLES ST. JACQUES
Drie verse St. Jacobsschelpen | Beurre Blanc saus
19,50
STEAK TARTARE (Entrée)
Rundvlees | HAUT steak Tartare saus | Eigeel | Crostini | Truffelmayonaise
16,50
STEAK TARTARE (Hoofdgerecht)
Met Pommes Frites & Mayo
32,50
Supplement Krullen Foie Gras de Canard
8,00
ESCARGOTS À LA BOURGUIGNONNE
½ Dozijn slakken | Roomboter | Knoflook en kruiden | Ricard | Desembrood
16,50
CROQUE AU FOIE GRAS DE CANARD
Geroosterd suikerbrood | In cognac gemarineerde eendenlever | Stroop van Pedro Ximenez
21,50
ASPERGES GRILLÉES ET SON CŒUF MAROCAIN (√)
Gegrilde groene asperges | Gepocheerd ei | Espuma van Raz en Hanout
16,90
BISQUE DE HOMARD ET LANGOUSTINE À LA COQUES
Bisque van kreeft en langoustines | Cognac | Crème Fraîche | Kokkels
18,50
TERRINE DE FOIE GRAS DE CANARD
Eendenlever | Cognac | Uiencompote | Amsterdams zuur | Piment de Espelette | Geroosterde Brioche
23,50
DÉ AANSCHUIFTAFEL VAN WEESP!
EEN WEKELIJKS WISSELEND KLASSIEK FRANS STREEKGERECHT VOOR MAAR 17.50 (22.5 incl. een glas huiswijn)
17,50
CONFIT DE PINTADE À LA SAUCE CIDRE
Gekonfijte Parelhoenbout | Saus met Normandische cider | Seizoensgroenten
28,50
TOURNEDOS À LA SAUCE VIN ROUGE
Gebakken ossenhaas biefstuk | Rode wijn-port jus | Seizoensgroenten
36,50
Supplement À LA ROSSINI
Gebakken Eendenlever
9,50
CÔTE DE BOEUF RÔTIE, SAUCE DE VOTRE CHOIX (2 Personnes)
Geroosterd Ribstuk van Aberdeen Angus rund (600gr.) | Saus naar keuze | Seizoensgroenten
69,50
SOURIS D'AGNEAU
In wijn gestoofde Lamsschenkel | Kruiden & knoflook | Seizoensgroenten
28,50
LOUP DE MER À LA ANTIBOISE MAISON
Op de huis gebakken Zeebaars | Huis antiboise | Zeegroenten
28,50
SOLE MEUNIÈRE
In roomboter gebakken Noordzeetong | Groene Salade | Beperkte voorraad
57,50
PORTOBELLO, ÉPINARDS ET FONDUE SAVOYARDE (√)
Portobello | Spinazie | Groenten | Fondue van Gruyère en Bleu d'Auvergne
27,50

vegetarisch vegetarisch

POMMES FRITES
Verse frites | Mayonnaise maison
5,50
POMMES DAUPHINOISE
Aardappels in knoflookroom | Uit de Patron's jeugd
5,50
SALADE VERTE
Gemengde salade | Kruiden vinaigrette
5,50
ASSIETTE DU FROMAGE
Selectie van Nederlandse, Belgische en Franse kazen | Bijpassend garnituur
14,50
CRÈME BRULËE
Crème met Madagaskar vanille | Gebrande suiker
10,50
CRÊPES SUZETTES
Crêpes | Sinaasappelsaus | Geflambeerd met Grand Marnier
14,50
CAFÉ GOURMAND
Koffie of thee naar keuze | Macaron van Patisserie TOUT | Weespermop | Diverse lekkernijen
13,50
TARTE TATIN
Appeltaartje op z'n kop | Vanille ijs | Slagroom
11,50
DAME NOIRE
Zwitsers chocolade ijs | Witte Chocoladesaus | Slagroom
10,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bar Brasserie HAUT is 22.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.