Alternatief voor 1. Gang
Waddenkokkels uit de houtoven
Alternatief voor 1. Gang
Huisgemaakte bresaola met rucola en parmezaanse kaas
Alternatief voor 1. Gang
Salade van gegrilde aubergine met jonge Terschellinger schapenkaas van boerderij “Halfweg”
2. Gang
Hollandse lamsrump met ratatouille en jus.
Alternatief voor 2. Gang
Roodbaarsfilet met groene asperge, prei en botersaus
Alternatief voor 2. Gang
Zeebaars met venkel en trostomaten
Alternatief voor 2. Gang
Geroosterde bloemkool met parelgort speltrisotto
3. Gang
Panna cotta met verse aardbeien
Alternatief voor 3. Gang
Proeverij van Terschellinger kaas
Alternatief voor 3. Gang
Rabarber met sabayon
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van DE ZEE is 28.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.