Marina Horeca B.V.

Meer informatie

Wierhooft 1
1771 MP Wieringerwerf


Menukaart van Marina Horeca B.V.

Laatst bijgewerkt op 21.05.2025
Klassiek gesorteerd
Scheepsbeschuit met smeerolie
vers afgebakken ambachtelijke broodjes met boter, extra vierge olijfolie en tapenade
9,75
Opa, kijk ik vond op zolder…
tartaartje van zalm met bosuitjes, mango, wasabi en limoen-mayonaise op knapperige salade met radijs en rode ui
15,75
Vittore Carpaccio (zoals in Harry's bar)
dun gesneden rundvlees met rucola, pestomayo, pittenmix, zongedroogde tomaatjes, kappertjes en geschaafde kaas
15,90
Dickie`s Cesar salade
een keizerlijke knapperige salade met gegrilde kip, spekjes, gekookt ei, rode ui, Parmezaanse kaas en knoflookcroutons
14,75
Baas boven Baas (Steak tartaar)
vers gehakt rundvlees met fijn gesneden kappertjes, augurkjes, uitjes en peterselie aangemaakt met mosterd, ketchup, mayonaise, eitje, etc etc. kortom een steak tartaar zoals het heurt!
16,90
Toastje van Oosje
lauwwarme palingfilet van palingrokerij Vlug uit de Langedijk op knapperige toast, een echte klassieker die je moet proeven!
16,85
Sjef’s Special
krokant lauwwarme Sushirol met sojasaus, ingelegde gember, wakamé en wasabi-mayonaise
15,25
Cocktail Trio
Hollandse garnalen met cocktailsaus, garnalenkroketje van Ans met remouladesaus en tartaar van paling en zalm met limoenmayo
16,90
Caprese a`la Rocco Granata (vega)
tomaatjes uit de oven met burrata, basilicum, pijnboompitten, rucola en extra vierge olijfolie
14,25
Garnalen in de mix
cocktail van Hollandse- Noorse en kreeftgarnalen, aangemaakt met sjalot, bosui en cocktailmayonaise op knapperige salade
14,90
Hollands Glorie, type “niet lullen maar pellen"
garnalencocktail van 100 gram Hollands garnalen zó uit de branding, op fijngesneden ijsbergsla, geserveerd met whiskysaus
16,85
Wieringer Kwartet
kwartet van gerookte paling op toast, zalm met roomkaas, Hollandse garnalen met whiskysaus en een tartaar van krab en kreeftgarnalen met limoenmayonaise.
16,75
Van een leien dakje
bonbon van gerookte zalm gevuld met gerookte paling, bieslook en roomkaas op krokant filodeeg met citroenmayonaise
14,85
Taco duo surf & turf
één met tonijntartaar en één met steaktartaar, met sla, komkommer, ingelegde gember en smullen maar…!
15,75
‘Een privé preuvenement aan tafel’
(vanalleswatvooralsjehelemaalgeenkeuzekuntmakendanmakenwijdiewel) een etagère met een variatie van diverse gerechten
17,85
Soep is de nieuwsgierigheid naar het hoofdgerecht
Wie weet waar Abraham… ?
(kan ook vega) romige mosterdsoep met garnituur van spekjes en bosuitjes
9,50
Op de woelige baren
kreeftensoep waarin gamba en kreeftgarnalen een scheutje cognac, geserveerd met rouille-mayonaise en toast
11,75
boejabèse
slegt gespelt, maar wel een heel goed gevulde vissoep met lekker veel vis, schaal- en schelpdieren uit het zilte na
13,75
Daar was laatst een meisje loos...
gerookt paling crème soep. Verrassend lekker!
9,75
Warme voor- of tussengerechten
Alle hens aan dek
buikspek en gepelde gamba`s van de grill op romanasla met radijs, rode ui, aioli en geroosterde sesamzaadjes
16,25
Een gezond huwelijk
garnalenkroketjes uit de keuken van Ans gehuwd met een krabtartaar uit onze keuken, in een ledikantje van wakamé geserveerd met dillemayonaise
16,85
Bohemian Rhapsody (kan ook vega)
gebakken paddenstoelen en sjalot met peterselie en een vleugje knoflook geserveerd op brioche-toast met een gepocheerd eitje
14,25
say cheese (vega)
gefrituurde Mancheco-kaas met vijgencompote en rode ui op mesclun sla met tomaat en pittenmix
16,25
Fisherman`s Friend (sterk spul hé)
gamba`s in pittige olie (pil-pil), met knoflook, ui en tuinkruiden
15,85
good old classic (oftewel een pasteitje)
bladerdeeg bakje overspoeld met kippenragout en geserveerd met een frisse aangemaakte salade
14,75
De kindermenuutjes zijn vakkundig op smaak en presentatie goedgekeurd door onze junior chefs Dickie, Baas, Oos en Sjef (De Daltons)
Ketelbinkie
Van Dobbenkroket met frietjes, appelmoes, mayonaise en ketchup
11,00
kapitein rob
Beckers Frikadel met frietjes, appelmoes, mayonaise en ketchup
11,00
Kids Batavia
3 stokjes kipsaté met satésaus, atjar, kroepoek, frietjes, appelmoes, mayonaise en ketchup
14,50
Kruimeltje
een biefstukje van 100 gram met frietjes, appelmoes, mayonaise en ketchup
15,75
Berend Botje
gefrituurde kibbeling met remouladesaus, frietjes, appelmoes, mayonaise en ketchup
15,75

De bewerkingsstatus van de menukaart van Marina Horeca B.V. is 21.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.