1. Gang
Timbaaltje van gerookte paddenstoelen en geitenkaas op carpaccio van courgette, dadels, veldsla en pistache noten met sinaasappel-mosterd dressing.
2. Gang
Gebakken doradefilet met half gedroogde tomaten, kapperappels en saus van koenjit, room en oregano.
3. Gang
Petit grand dessert (mousse, stukje gebak, vruchten coulissen, vers fruit, ijs van Ci Vediamo)
Vind ik lekker!
4 gangen (voorbeeld) menu:
1. Gang
Spinaziesalade met Gorgonzola croutons, Parmaham rozetten, pijnboompitten en dressing van mosterd en rozemarijn
2. Gang
Mosterd-abrikozen soep met shii take en tuinkers
3. Gang
Licht (huis)gerookte diamanthaas met jus van tijm, rode wijn en truffel
4. Gang
Panna cotta met vanille en sinaasappel, vers fruit en chocolade krullen
Vind ik lekker!
5 gangen (voorbeeld) menu:
1. Gang
Frisee salade met tonijn tartaar, zeewierchip, komkommer en dressing van gember en wasabi
2. Gang
Coquilles Saint Jacques met Hollandse garnalen, rivierkreeftjes op wakame met zalmforeleitjes en saffraan-dragon beurre blanc
3. Gang
Gebakken eendenborst met mandarijn-peper jus
4. Gang
Kazen, druiven, toast, walnoten en mango chutney
5. Gang
Witte chocolade mousse met brownie, caramel-zeezoutijs ( Ci Vediamo) en granaatappel
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van De Kokende Bijl is 09.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.