Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f.

Meer informatie

Duerswâld 23
9241 GW Wijnjewoude


Menukaart van Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f.

Laatst bijgewerkt op 12.06.2025
Klassiek gesorteerd
BREEKBROOD MET SMEERSELS
Robuust brood met huisgemaakte kruidenboter, tomatensalsa en pesto.
6,95
PROEVERIJ PLANK VOOR 2 PERSONEN
Diverse voorgerechten op een plank geserveerd, gezellig om te delen
13,25
CARPACCIO
Turf gerookt, geserveerd met salade, truffelmayonaise en Old Amsterdam kaas.
13,25
GAMBA'S
Gepelde tijgergarnalen in kruidenboter gebakken, met salade geserveerd.
12,95
GEITENKAAS VAN DE MOLKEREI
Gemende salade met geitenkaas, walnoten en heide-honing.
12,75
SALADE MET BRIE
Gemengde salade met gefrituurde brie, perenchutney en walnoten.
12,75
SOEP VAN DE MAAND
Wisselende maandsoep.
6,95
MOSTERDSOEP
Pittige mosterdsoep met spekjes.
6,95
FRANSE UIENSOEP
Met droge worst.
6,95
WIENERSCHNITZEL
22,50
BOERENSCHNITZEL
Met garnituur van gebakken ui, paprika, champignons en spekjes.
24,50
SCHNITZEL MET CHAMPIGNONSAUS
24,50
HOLSTEINERSCHNITZEL
Schnitzel met gebakken spek en ei.
24,75
SATÉSPIES (200 GRAM)
Satéspies van kippendijen met pindasaus en kroepoek.
23,95
VARKENSHAAS MET CHAMPIGNONSAUS
Malse varkenshaas geserveerd met romige champignonsaus.
25,50
SPARERIBS
Botermalse spareribs (circa 600 gr).
27,95
SCHWEINEHAXE (650 GR)
Mals gestoofd deel van een varkenspoot.
29,50
HUISGEMAAKTE GEHAKTBAL
17,95
TOURNEDOS
Botermals, geserveerd met kruidenboter, pepersaus of champignonsaus
34,50
GEBAKKEN RUNDERLEVER
Met gebakken spek en ui.
23,50
SURF 'N TURF
Roergebakken ossenhaaspuntjes en tijgergarnalen met ui, paprika, sugar snapps en champignons, afgeblust met chilisaus.
28,95
STOOFPOTJE VAN RUNDVLEES
Gestoofd rundvlees met garnituur van zilverui, paprika, champignons, augurkjes, wortel en prei. Geserveerd met aardappelpuree.
25,95
KIP DUERSWALD
Malse kipfilet op roergebakken groentes, afgemaakt met zoetzure saus.
25,95
T-BONE
Steak van 450gr. Combinatie van ossenhaas en entrecote. Voor de echte vleesliefhebber.
39,75
SNOEKBAARS
Gebakken snoekbaarsfilet met romige Hollandaise saus.
25,95
ZALMFILET
Gebakken zalmfilet onder een korst van groene kruiden.
27,50
RISOTTOKROKETJES
Met roergebakken groentes en zoetzure saus.
21,75

vegetarisch vegetarisch

KAASSCHNITZELS
Twee huisgemaakte kaasschnitzels gevuld met Goudse kaas.
21,50

vegetarisch vegetarisch

NOODLES
Noodles met roergebakken groentes, cashewnootjes en woksaus.
23,95
GROENTE CURRY MET WILDERIJST
Diverse groentes is een curry-kokossaus
23,95
SCHNITZEL
Schnitzel, frites, appelmoes en mayonaise
8,00
KROKET
Kroket, frites, appelmoes en mayonaise
8,00
KIBBELING
Kibbeling, frites, appelmoes en mayonaise.
8,00
FRIKANDEL
Frikadel frites, appelmoes en mayonaise
8,00
KIPNUGGETS
Kipnuggets, frites, appelmoes en mayonaise
8,00
HAMBURGER
Hamburger, frites, appelmoes en mayonaise
8,00
WORTELPUREE
babyhapje van 100% pure wortelpuree
ROVERSBORDJE
Een leeg bordje voor de allerkleinsten om mee te eten met hun ouders.
KINDERPANNENKOEK
6,35
WENTELTEEFJES VAN FRIES SUIKERBROOD
Lauwwarm, met karamelsaus en vanille-ijs.
11,25
SORBET VRUCHTEN
Sorbetijs met vers seizoenfruit.
11,25
SORBET ADVOCAAT
Vanille-ijs met advocaat, chocoladesaus en slagroom.
10,65
VANILLE-IJS MET SLAGROOM
Vanille-ijs met slagroom.
8,50
SENIOREN IJSJE
1 bolletje vanille-ijs met slagroom en advocaat of chocoladesaus
6,50
DAME BLANCHE
Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom.
9,25
CRÈME BRÛLÉE
Met chocoladeknots.
11,75
BRUSSELSE WAFEL
Wafel met warme kersen en vanille-ijs.
11,25
KINDERIJS
Vanille-ijs met slagroom en spikkels.
5,50
GRAND DESSERT PER 2 PERSONEN
Diverse nagerechten om lekker te delen.
12,95
WISSELEND MAANDDESSERT
WISSELEND MAANDDESSERT
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel-Restaurant de Stripe v.o.f. is 12.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.