Restaurant de Rosmolen

Meer informatie

Voorstraat 65
4797 BE Willemstad


Menukaart van Restaurant de Rosmolen

Laatst bijgewerkt op 27.01.2025
Klassiek gesorteerd
Tataki van tonijn:
soja-sesam saus, edamame boontjes, bosui, prei, radijs,sesam, wasa bi mayonaise
18,50
Buikspek & scampi:
appelstroop, granny smith appel, kerriemayonaise, smokey BBQ saus
14,50
Visbouillabaisse:
op basis van kreeft, diverse vissoorten en tuinkruiden
12,50
Proeverij “Rosmolen”:
een keur aan diverse huisgemaakte voorgerechtjes
19,50
Toscaanse scampi’s:
spinazie, zongedroogde tomaatjes, knoflook, room
17,50
Bruschetta:
van focaccia brood, muhammara, gefrituurde oesterzwammen, granaatappel, feta
14,00
Italiaanse tomatensoep:
met basilicumroom
7,25
Carpaccio van runderlende:
met granakaas, rucola, pijnboompitten en truffelmayonaise
14,75
Gerookte eendenborst:
gerookte eend, dumpling van gekonfijte eend, chutney van zilverui,balsamico, crème van pastinaak
17,50
Wilde rauwe oesters 6 stuks:
op ijs en citroen
18,50
Wilde rauwe oesters 6 stuks:
met rode wijn azijn en sjalotjes
19,50
Wilde gegratineerde oesters 6 stuks:
met kaas, ui, spekjes en kruidenboter
21,00
Franse uiensoep:
ouderwets lekker! Met broodcroutons en oude kaas
7,50
Gravad lax & scampi:
citroen, dille, knoflook, Limoncello, roze pepertjes
19,50
Tarbotfilet:
groenten nage, Madrascurry, scampi’s
32,50

vegetarisch vegetarisch

Kabeljauw:
basilicum, trostomaatjes, knoflook, citroen
28,50
Twee gebakken tongetjes:
remouladesaus, citroen, 200 gram per stuk
31,50
Tonijn in sesamkorst:
in bananenblad, wasabi, paksoi, peultjes, bosui, cashewnoten, ponzudressing
29,50
Zeebaarsfilet:
crème van spinazie en mosseltjes
27,50
Paddenstoelenrisotto:
diverse paddenstoelen, knoflook, tijm, granakaas, kroketje oude kaas 19,50

vegetarisch vegetarisch

Aubergine, Burrata, groene asperges:
van de grill, notencrumble, honing-truffeldressing, basilicum 21,50

vegetarisch vegetarisch

Lasagne van geitenkaas en pesto:
met gegrilde courgette, Chinese kool, gefrituurde groenten en krulsla 19,50

vegetarisch vegetarisch

Runderentrecôte:
van de grill, bospaddenstoelen, rozemarijn-knoflookjus
31,50
Spare-ribs:
met BBQ saus en knoflooksaus
24,50
Hertenbiefstuk:
canneloni van zuurkoolstamppot en katenspek, Calavadossaus, appeltjes
28,50
Varkenshaas:
op Oosterse wijze in bananenblad, sesam-oestersaus, pittige Oosterse groenten
24,75

vegetarisch vegetarisch

Black Angus steak:
met Provençaalsaus
26,50
Honingkip:
kipfilet in honing-sesamsaus, Oosterse groenten, cashewnoten
23,50

vegetarisch vegetarisch

Bavette spiesjes:
van de grill, huisgemaakte chimichurri, witte koolsalade, gegrilde courgette
26,50
Black Angus burger:
cheddar, ijsbergsla, rode ui, komkommer, tomaat, bacon, BBQ saus, Amerikaanse mosterd
19,50
Louisiana shrimp burger:
ijsbergsla, komkommer, ranchdressing, relish van rode biet, ui en jalapeños
23,50
Chicken burger tropical:
ijsbergsla, bacon, BBQ saus, mangochutney, brie
21,50
Avocado burger:
ijsbergsla, komkommer, tomaat, mangochutney
21,50
Koffieparfait: met koffie Amarettosiroop en mousse van bitterkoekjes
11,00
Dame blanche: vanille-ijs, chocoladesaus, slagroom
9,50
Rosmolen verwenkoffie: koffie of thee naar keuze met diverse zoetigheden
12,75
Crème brûlée: traditioneel
9,50 Kaasbordje: diverse kazen met notenbrood en chutney,
16,50
lekker met een glaasje port erbij!
5,25
Dumplings van apfelstrudel: met appelijs en vanillesaus
11,50
Kleine desserts: drie kleine desserts staat ongeveer gelijk aan .1 grote portie 3,75 p/st
Crème brûlée
Mango-monchoutaartje
Appelcrumble: appel, kaneel, amandel ijs
Mascarpone en bosvruchten: mascarpone-vanille crème, bosvruchten, Malibu, Savoiardi
Mousse van bitterkoekjes
Butterscotch ijs
Zeeuwse bolus ijs
Dumplings van apfelstrudel: met vanillesaus
Cheesecake: met frambozensaus

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant de Rosmolen is 27.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.