Restaurant & Stoetlokaal 't Backhuys

Meer informatie

Langestraat 96
9671 PL Winschoten


Menukaart van Restaurant & Stoetlokaal 't Backhuys

Laatst bijgewerkt op 20.06.2025
Klassiek gesorteerd
Het Rund
Carpaccio van rund van Groninger weide met salade, huisdressing, huis gedroogde tomaat, gegrilde courgette, gepofte paprika en truffel mayonaise afgemaakt met een krokante broodstengel
12,50
De Zalm
Onze klassieker, de Graved Lachs, slow bereiding van verse zalm, onder druk gemarineerd met whisky, dille, rode ui, venkelknol, bruine basterd suiker en zeezout, geserveerd met salade, rode uiencompote, zeewiersalade en remoulade saus
12,50
Het Varken
Sodommer hammetje Ham uit eigen keukengepelekd en op traditionele manier gedroogd, daarna over beuken houd gerook in eigen rook kast.
12,50
Vegetarisch
Een frisse salade met kruidig gegrilde groenten, lauwwarme geitenkaas op een tostade met honing, rode uiencompote, appel - mosterdzaad compote en gepofte paprika afgemaakt met een krokante brood stengel en bieslook
12,50

vegetarisch vegetarisch

De kreeft
Licht gebonden bisque, op basis van kreeft, hele Hollandse garnalen en langoustine gevuld met gestoomde zalm, groenten en garnaaltjes
12,50

vegetarisch vegetarisch

De Koe
Kou - thee, slow getrokken ossenstaart bouillon gevuld met groenten, lavas uut mien toentje en vlees
7,50

vegetarisch vegetarisch

Siepelsoep
Klassieke Franse uiensoep van happy onions, geserveerd met een kaas crouton
7,50
Mosterd
Soep van grove Marne mosterd huisrecept, spekjes en room
7,50
Stoetrolle mit porre stouln, Canape van huis gebakken brood met paddenstoelen
Stoetrolle mit porre stouln, Canape van huis gebakken brood met paddenstoelen
24,50

vegetarisch vegetarisch

Canape van tramezini
brood gevuld met bechamelsaus, oude kaas, gebakken groenten en paddenstoelen, krokant geroosterd onder de grill met een romige paddenstoelen ragout en een tijm/rozemarijn tomaatje afgemaakt met paprikacoulis en verse bieslook
24,50

vegetarisch vegetarisch

Loagjestoarte van knoln, Groenten lasagne
Huisbereide lasagne van gegrilde courgette, gegrilde aubergine, tomaat, bechamelsaus, knolselderij, peterselie wortel, pasta uit eigen keuken, gepofte paprika en paddenstoelen afgemaakt met roomsaus en verse bieslook
24,50

vegetarisch vegetarisch

Kroket van paddenstoelen en groenten
Huisbereide kroket van paddenstoelen en groenten geparfumeerd met truffel in samenspel met een huisbereid pasteitje gevuld met groentes, afgemaakt met een fijne roomsaus en bietenstroop
24,50

vegetarisch vegetarisch

Ala minute stampotje
aardqppel, room, mesclune salade, en wisselende ingredietnen (groenten) gegratineerd met kaas.
24,50

vegetarisch vegetarisch

De geroosterde eend
De geroosterde eend. Geroosterde eendenborst, licht gepekeld en op tafel gebracht met appel - mosterdzaad compote, gratin van aardappel en eigen jus
24,50
Een slowbereiding van het lam
Een slowbereiding van het lam. De lamsschouder...ontbeend, gepekeld en gesmoord in de oven met rozemarijn en tijm op tafel gebracht met zijn eigen jus, bietenstroop en een crème van peterselie wortel
25,50
Wisselend vleesgerecht van het keukenteam
Wisselend vleesgerecht van het keukenteam dag prijs
Varkenshaas
Hoaze van 't zwien, Varkenshaas. Gegrilde varkenshaas gelardeerd met rozemarijn en geserveerd met een romige botersaus, tijmtomaat en paddenstoelen afgemaakt met een stroopje van biet
24,50
Braadstuk van het rund
Broadstuk van boekou, Braadstuk van het rund. Een fijne slowbereiding van rund...deze keer van hals - onderrib, gepekeld en zacht gebroeid in zijn eigen jus met afgemaakt met saus van de botten
24,50
Kalf op twee manieren
Twei moal kaalf, kalf op twee manieren. Onze slowbereiding van kalfswang deze keer gekonfijt in eendenvet en in samenspel met langzaam gesmoorde kalfsschenkel geserveerd met eigen jus van kalf
25,50
Ambachtelijk bereid appeltaartje
Ambachtelijk bereid appeltaartje geparfumeerd met citrusfruit, gevuld met banketbakkersroom en amandelspijs met vanille ijs, slagroom en warme custard
8,50
Oet mien toentje
Rabarber zoals Dirk die maakt, lekker fris met ambachtelijk bereide yoghurtijs en een scheutje room
8,50
Weekdessert
vraagt u gerust aan de bediening
8,50
Huisgemaakte crème brulee
Huisgemaakte crème brulee met vanille-ijs en bosvruchtensaus
8,50
Lekker Sloap'n
Vanille - ijs met warme custard, een lepeltje rabarber, crème de cassis, slagroom, krokante flensjes en een koekje van eigen deeg
8,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant & Stoetlokaal 't Backhuys is 20.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.