Bündnerfleisch (in de Alpen gedroogd rundvlees uit Graubünden) en rauwe ham liggen samen op een plankje.
15,50€
Vind ik lekker!
Huusgmachti Weldterrine
Meneer de Cumberlandsaus nodigde verschillende wildsoorten uit voor een Staatsbezoek in de patévorm. Tenslotte werden ze verenigd op de afscheidsfoto
16,50€
Vind ik lekker!
Pelgogotte
Verschillende paddenstoelen gingen samen zwemmen in de room, daarna gingen ze in de zon liggen en werden overbakken met kaas.
14,50€
Vind ik lekker!
gräuchertes Gänsebröschtli met Nösslisalot
Het ganzenborstje ging samen met de veldsla wandelen. In de pauze legde het ganzenborstje zich neer op een kussen van veldsla.
12,50€
Vind ik lekker!
Soppe “Soepen”
Marronisoppe meteme Lemborger
In een meertje van kastanjesoep probeerden de krokant gebakken spekblokjes zich te redden op eeneilandje van een Romedoeke.
8,50€
Vind ik lekker!
Chörbissoppe
De pompoen werd zo door de pers gedreven, dat men haar moest opvangen in een kop soep.
6,00€
Vind ik lekker!
Fleischgrechd “Vleesgerechten”
Zörcher Geschnätzlets
Een huwelijk tussen de stad Zürich en fijn gesneden kalfsvlees, champignons en witte wijnsaus. Rösti was als enige getuige erbij.
22,00€
Vind ik lekker!
Herschrögefile
In de eeuw van het Hertenrugfilet zochten de Spätzli’s naar de verdwenen rode kool. Later kwamen ze te voorschijn samen met een gevulde peer.
27,50€
Vind ik lekker!
Haserögefilet anere Pelzsosse
Er was eens een Hazenrugfilet, zij hield samen met de paddenstoelen een hardloopwedstrijd. De afstand verliep langs de Spätzli en het garnituur. Toen zij aan de finish aankwam, zwommen de paddenstoelen al in de roomsaus.
27,50€
Vind ik lekker!
Weldsaufilet metere Sherry-Zwätschgesosse
Het Wildzwijnfilet zocht op de grond naar gedroogde pruimen. Die maakt ze met Sherry in. Thuis legt zich het Wildzwijnfilet op de bakplaat, overgiet zich met Sherry en maakt met de pruimen een heerlijk sausje ervan.
24,50€
Vind ik lekker!
Süesses “Desserts”
Caramelchöpfli
De melk brengt de eieren zo ver, dat ze koken van woede. Onder het genot van een Zwitserse pudding geserveerd in karamelsaus leggen ze hun ruzie bij.
8,50€
Vind ik lekker!
Meringue met Glace
De meringue sloot het ijs in haar armen en dekte zich toe met room.
9,00€
Vind ik lekker!
Chörbis-Chärn-Öl-Parfait met Chocoladesaus
Toen de ijstijd kwam, vluchtten de pompoenpitolie, eigeel, room en de suiker in een ijsgrot. Samengeperst werden ze later teruggevonden op een bord met chocoladesaus.
9,50€
Vind ik lekker!
Chäsbrättli
Twee Zwitsers en een buitenlander ( kazen) op een houten plankje.
10,50€
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van Beukenhorst Hotel Restaurant is 12.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.