Sapori Sardi

Meer informatie

Wilhelminaweg 22
3441 XC Woerden


Menukaart van Sapori Sardi

Laatst bijgewerkt op 06.06.2025
Klassiek gesorteerd
BATTISTA'S 4-GANGENMENU
Italië staat bekend om het uitgebreide tafelen. Ga jij vanavond voor een avondvullend programma? Laat je verrassen door chef Battista en proef de échte smaken van Sardinië: vast menu | per tafel te bestellen
55,00
Wijnarrangement
Maak je avond compleet met ons zorgvuldig samengestelde wijnarrangement. serveren wij bij iedere gang van het 4-gangen verrassingsmenu een bijpassend glas wijn. Laat je verrassen door onze selectie en geniet van een harmonie tussen eten en wijn, zoals de Italianen dat graag doen!
32,00
Porceddu (Sardijns Biggetje)
een langzaam gegaard speenvarken met grof zeezout, is dé smaak van Sardinië. serveren wij dit biggetje met warme groenten en aardappelen. Perfect voor vleesliefhebbers en een gezellige avond met vrienden of familie! Mail minimaal 2 dagen vooraf naar reserveren@saporisardi.nl om de Porceddu te bestellen.
34,95

vegetarisch vegetarisch

Ravioli con ricotta & spinaci V
Ravioli met ricotta & spinazie in een tomaat-basilicumsaus
22,50
Tagliere con delizie della Sardegna
Plateau met pane carasau met daarop verschillende vleeswaren en kazen uit Sardinië (voor 2 personen)
30,00
Carpaccio di lonza
Carpaccio van gepekelde varkenshaas met burrata, pane carasau, gekonfijte cherrytomaatjes en balsamico di Modena DOP
16,50
Carpaccio di pesce spada affumicato GF, LF
Carpaccio van gerookte zwaardvis met sinaasappelvinaigrette, venkel en droppoeder
16,50
Cavolfiore romanesco con maionese allo zafferano VG, LF, ZP
Gefrituurde bloemkool in beslag, geserveerd met vegan saffraanmayonaise en gerookte paprikapoeder
15,00
Agnolotti bianco e nero all'aragosta
Zwart-witte ravioli gevuld met kreeft, geserveerd met een kreeftenbisque en bottarga
28,50
Linguine alla Luciana di Chef Rosario LF
Linguine met typische Napolitaanse ragú met octopus en tomatensaus, op basis van Chef Rosario's Napolitaanse traditie
25,00
Culurgiones al sugo di pomodoro e basilico V, ZP
Ravioli gevuld met aardappelpuree, munt en pecorino met tomaat-basilicumsaus
23,50
Arrabbiata Sarda V, ZP
Penne met pittige tomatensaus op basis van verse tomaten, zongedroogde tomaten, peperoncino en peterselie
22,50
Bistecca di manzo GF
Ribeye van dubbeldoelrund, geserveerd met balsamicoazijn, groene asperges in boter en citroenschil en aardappelpuree
36,00
Stinco di maiale GF, LF, ZP
Langzaam gegaarde varkensschenkel, bereid met een fond van Sardijnse Cannonau wijn en aardappelpuree met een vleugje citroen
34,00
Pesce spada, peperoni e puré di patate al limone GF
Gegrilde zwaardvismoot met rode paprika en aardappelpuree met citroen
27,50
Melanzane alla Sassarese VG, LF, ZP
Ovengebakken aubergine met basilicum-knoflookpesto, naar traditioneel recept uit Sassari
22,50
Cestino di pane VG, LF
Broodmandje met pane guttiau, brood en olijfolie van Accademia Olearia (voor 2 personen)
6,50
Cestino di pane VG, LF (Glutenvrij)
Broodmandje met pane guttiau, brood en olijfolie van Accademia Olearia (voor 2 personen)
9,00
Ciotola di olive sarde VG, LF, GF
Schaaltje met Sardijnse olijven
6,00
Insalata mista V, GF
Gemengde salade
6,50
Verdure in padella VG, LF, GF
Warme groentes
5,00
Patate / Patatine fritte VG, LF, GF
Gebakken aardappelen / Portie friet
5,00
Penne al sugo di pomodoro VG, LF, ZP
Pasta in tomatensaus
13,50
Penne al sugo di pomodoro VG, LF, ZP (Glutenvrije pasta)
Pasta in tomatensaus
16,00
Cotoletta alla milanese con patatine fritte LF, ZP
Kipschnitzel met frietjes
13,50
Seadas con miele Sardo ZP
Milde schapenkaas gebakken in Sardijns deeg met warme millefiori honing
12,50
Semifreddo al torroncino V, GF, LF, ZP
Semifreddo met nougat van amandelen en rauwe honing uit Sardinië, volgens recept van peetvader Pierluigi
9,50
Tiramisu all'arancia V, ZP
Tiramisu met savoiardo, mascarpone, gepasteuriseerd ei en sinaasappelsap
9,50
Torta del giorno V
Vraag de bediening naar de taart van de dag
6,00
Coupe de gelato V
IJscoupe met twee bolletjes roomijs. Keuze uit: vanille, chocolade, pistache en aardbei * Van aardbei & citroen is er een sorbetijs optie VG, LF * Met slagroom +0,50
7,50
Tokaterra Vinicola Cherchi
Een botrytiswijn, ook wel edele rot genoemd, van lokale witte druiven die op de wijnstok zijn gedroogd. Gerijpt in eiken vaten, heeft het een vol, fluweelachtig aroma met gedroogd fruit en kruidige tonen. Heerlijk bij: seadas | semifreddo
8,00
Soffio di Sole Cantina Santa Maria La Palma
Een zacht aromatische dessertwijn met tonen van honing, sultana's en specerijen. Heerlijk bij: tiramisu | taart
9,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Sapori Sardi is 06.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.