Restaurant Viviamo

Meer informatie

Meulmansweg 2
3441 AT Woerden


Menukaart van Restaurant Viviamo

Laatst bijgewerkt op 17.06.2025
Klassiek gesorteerd
CHEFSMENU 3-GANGEN
CHEFSMENU 3-GANGEN
45,00
WIJNARRANGEMENT 3-GANGEN
WIJNARRANGEMENT
21,00
CHEFSMENU 4-GANGEN
CHEFSMENU 4-GANGEN
50,00
WIJNARRANGEMENT 4-GANGEN
WIJNARRANGEMENT
28,00
CHEFSMENU 5-GANGEN
CHEFSMENU 5-GANGEN
57,00
WIJNARRANGEMENT 5-GANGEN
WIJNARRANGEMENT
35,00
ANTIPASTI MISTO
GV, V, LV, Italiaanse delicatessenplank - salume - kazen - focaccia - olijven - artisjok - v.a. 2 personen / Our Italian charcuterie board, together with focaccia, bruschetta and olives. Starting from 2 persons
18,00
BRUSCHETTA
GV, V, LV, ZP, Focaccia - pomodori - pesto - rode ui - knoflook / Focaccia - pomodori - pesto - red onion - garlic
5,00
PANE DI VIVIAMO
GV, V, LV, ZP, Ambachtelijk gebakken focaccia met Italiaanse dips / Homemade focaccia with Italian dips
6,00
FILETTO D'ALICI CON PANE
GV, LV, Ansjovis in blik op olijfolie - grissini / Canned anchovies - olive oil - grissini
11,00
GIARDINO PRIMAVERILE ITALIANO
GV, V, ZP, Stracciatella - olijven - tomaat - basilicum / Stracciatella - olives - tomatoes - basil. Advies Mesa Vermentino: Fris, aromatisch en met een lichte ziltigheid die goed samengaat met de olijven en tomaat. / Fresh, aromatic and with a slight saltiness that pairs well with the olives and tomato.
17,00
VITELLO NO TONNATO
GV, LV, Gebraden kalfsvlees - uiencompôte - aubergine - kaviaar / Roasted veal - onion compote - eggplant - caviar. Advies Mesa Primitivo: Deze wijn heeft frisse zuren en zachte tannines, waardoor hij de sappigheid van het kalfsvlees goed aanvult. De fruitige tonen (kers en pruim) sluiten mooi aan bij de zoetige uiencompôte, terwijl de subtiele kruidigheid bij de aubergine en kaviaar past. / The wine has fresh acidity and soft tannins, which complement the juiciness of the veal well. The fruity notes (cherry and plum) pair nicely with the sweet onion compote, while the subtle spiciness matches the eggplant and caviar.
18,00
ARANCINI ALLO ZAFFERANO
V, ZP, Italiaanse bite - risotto - saffraan mozzarella - bechamel / Italian deep fried risotto bite - saffron - mozzarella - bechamel. Advies Monogram Franciacorta: Deze Italiaanse champagne heeft fijne bubbels en frisse zuren die helpen de vettigheid van de gefrituurde risottobal in balans te brengen. Franciacorta heeft ook een subtiele brioche- en noottoon, wat goed aansluit bij de bechamel en mozzarella. / This Italian champagne has fine bubbles and fresh acidity that help balance the richness of the fried risotto ball. Franciacorta also has a subtle brioche and nutty note, which pairs well with the béchamel and mozzarella.
17,00
GAMBERI FRITTI
GV, LV, ZP, Gamba - paprikasaus - amandel - chili-olie / Prawns - paprika sauce - almonds - chili oil. Advies Castello Monaci Fiano: Deze wijn heeft een lichte romigheid en amandeltonen die mooi aansluiten bij de amandelen in het gerecht. Daarnaast zorgen de frisse zuren en lichte mineraliteit voor een fijne balans met de zoetheid van de peperonata en de pittigheid van de chili-olie. / This wine has a light creaminess and almond tones that beautifully complement the almonds in the dish. Additionally, the fresh acidity and light minerality provide a nice balance with the sweetness of the pepperonata and the spiciness of the chili oil.
18,00
RISOTTO AL TARTUFO
Carneroli - portobello - truffel - 62C0 eidooier - Grana Padano
24,00
RAVIOLI DI MARIUSZ
Verse gevulde pasta - runderstaart - doperwt - citroen
25,00
RAVIOLI VERDI
Verse gevulde pasta - daslook - eidooier - salie
24,00
AGNELLO ALLA GRIGLIA
Lams rack - zonnebloempit - pastinaak - artisjok
33,00
ROTOLO DI FARAONA
Parelhoen - veenbessen - citroenaardappel - foie gras
28,00
ORATA AL FORNO
Dorade - groene salsa - tomaten
26,00
PASTA ALLA NORCINA
Verse pasta - salciccia - room - ui / Fresh pasta - sausage - cream - onion
24,00
PASTA ARAGOSTA
Verse pasta - vanille - venkel - vermouth - kreeftenstaart / Fresh pasta - vanilla - fennel - vermouth - lobster tail. Tip: maak het gerecht nóg lekkerder met verse kaviaar. Blikje, 10 gram.
26,00
RISOTTO ALL'AGLIO SELVATICO
Carnaroli - daslook - aceto balsamico 12Y - pijnboompitten / Carnaroli - wild garlic - aceto balsamico 12Y - pine nuts
23,00
RISOTTO AGLI SCAMPI
Violone Nano - verse scampi - citroen - sinaasappel - zeekraal / Violone Nano - fresh prawns - lemon - orange - sea asparagus
25,00
Flesje bij Viviamo
19,50
Cadeaupakket
23,50
Brievenbuspakketje
14,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Viviamo is 17.06.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.