Restaurant de Sous-Chef - Lunch, diner en catering

Meer informatie

Dorpsstraat 21
3931 ED Woudenberg


Menukaart van Restaurant de Sous-Chef - Lunch, diner en catering

Laatst bijgewerkt op 07.07.2025
Klassiek gesorteerd
Drie-gangenmenu
Stel zelf uw driegangenmenu samen met de keuze uit de hele kaart.
39,95
A la carte Voorgerechten
Indien u geen vast aantal gangen neemt: Voorgerechten
12,95
A la carte Hoofdgerechten
Indien u geen vast aantal gangen neemt: Hoofdgerechten
20,75
A la carte Nagerechten
Indien u geen vast aantal gangen neemt: Nagerechten
9,50
Wisselend Chef's menu
Driegangenmenu
44,50
Wisselend Chef's menu
Viergangenmenu
49,50
Graved Lax
Gemarineerde zalm in mosterd en dille | tzatzikisaus
12,95
Tonijntartaar
Mangodressing wasabimayonaise
12,95
Hollandse garnalencocktail
Cocktailsaus | avocadocrème | appel
12,95
Carpaccio
Truffelmayonaise | nootjes | Parmezaanse kaas | rucola
12,95
Buikspek
Krokante spek gebakken ui | barbecuesaus
12,95
Klassieke steak tartaar
Truffelmayonaise | gepocheerd eitje
12,95
Bapao pulled chicken
Bosui srirachamayonaise
12,95
Champignons uit de oven
kruidenboter
12,95
Tapenade
Tapenade
12,95
Rode bietentartaar
Geitenkaas | walnoot | balsamicodressing
12,95
Proeverij
Diverse voorgerechten, vanaf 2 personen
16,95
Visplankje
Graved Lax geroosterde tonijn | gamba's Vanaf 2 personen
16,95
Pomodorisoep
Pomodorisoep
6,50
Dagsoep
Dagsoep
6,50
Friet met kroket, frikandel of kipnuggets
Friet met kroket, frikandel of kipnuggets
8,50
Spareribs met friet
Spareribs met friet
12,50
Kipsaté met friet
Kipsaté met friet
12,50
Dorade
Op de huid gebakken | saus van gepofte tomaten
20,75
Duo van zalm en gamba's
Romige vissaus gegrilde groenten
20,75
Biefstuk ossenhaas
Gebakken champignons en ui | jus
26,50
Surf & turf
Bavette | gamba's | knoflooksaus
20,75
Gegrilde entrecote
Pepersaus gebakken champignons en ui
20,75
Lamskoteletjes
Rode wijn-rozemarijnsaus | puree
20,75
Spareribs
Zoet, pittig of piri-piri | knoflooksaus | koolsalade
20,75
Oosters kippannetje
Piri-pirisaus gewokte groenten
20,75

vegetarisch vegetarisch

Duo van ossenhaasspies en kipsspies
Satésaus krokantje uitjes | kroepoek
20,75
Varkenshaasmedaillons
Omwikkeld met spek | truffelroomsaus
20,75
Black Angus hamburger
Kaas bacon | tomaat | sla
17,50
Ravioli
Truffel champignons | pecorino
20,75
Pokebouls
Avocado | wortel | radijs | komkommer | citroenmayonaise Keuze uit: Krokante kip, Geroosterde tonijn, Zalm, Krokante gamba's, Falafel
16,95
Mixed grill plank
Steak spareribs | kipspiesje | varkenshaas. Geserveerd met diverse sausjes. Vanaf 2 personen
29,50
Dame blanche
Dame blanche
9,50
Tiramisu
framboos | kletskop
9,50

vegetarisch vegetarisch

Warm appeltaartje
vanille-ijs
9,50
Churros
vanille-ijs | rood fruit
9,50
Trifle
witte chocolademousse | brownie | rood fruit | sorbetijs
9,50
Crème brûlée
drie smaken
9,50

vegetarisch vegetarisch

Drie soorten kaas
portstroop
9,50
Dessertwijn, Moscatel de Setúbal D.O.
Dessertwijn, Moscatel de Setúbal D.O.
5,00
Ruby port
Ruby port
5,00

veganistisch veganistisch

Tawny port, 10 jaar oud
Tawny port, 10 jaar oud
6,95
Irish coffee
Jameson
7,25
Italian coffee
Amaretto
7,25
French coffee
Grand Marnier
7,25
Spanish coffee
Licor 43
7,25
Jamaican coffee
Tia Maria
7,25
D.O.M. coffee
D.O.M. Bénédictine
7,25
Sous-Chef coffee
Tia Maria/Grand Marnier
7,25
Baileys coffee
Baileys coffee
7,25

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant de Sous-Chef - Lunch, diner en catering is 07.07.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.