Brave Hendrik

Meer informatie

Hoofdstraat 2
6671 CB Zetten


Menukaart van Brave Hendrik

Laatst bijgewerkt op 19.05.2025
Klassiek gesorteerd
WORTELSALADE AANGEMAAKT
MET BUMBU, LIJNZAADCRACKER EN GEITENYOGHURT
8,50
GEPRAKTE KRIELTJES
MET REMOULADE, TAGGIA OLIJF EN PIMENT D’ESPELETTE
8,50
FRIETEN VAN VUURENS
MET DILLE, PARMEZAAN EN KRUIDENMAYONAISE
6,50
WILDE GARNALEN
gebakken met gele biet, hazelnoten, beurre noisette en citroen
32,00
HELE TARBOT GEBAKKEN IN BOTER MET KAPPETJES, SJALOT, PETERSELIE EN CITROEN
geserveerd met beurre blanc van gerookte mosselen
IBERICO VARKENSHAAS +/- 350 GRAM
in hooi gerookt en met knoflook gebakken geserveerd met jus van eekhoortjesbrood
32,00
KALFSRIBEYE +/- 400 GRAM
van de bbq met jus bordelaise en bearnaise saus
55,00
SIMMENTAL COTE DE BOEUF +/- 700 GRAM
van de bbq met jus bordelaise en bearnaise saus
85,00
Even een snelle hap, of blijven prikken tot de keuken sluit? De Berliner gerechten zoals je ze van ons gewend bent. Fedor en Ron stelde in samenwerking deze gerechten samen. Je kunt jouw diner naar eigen smaak invullen en eventueel uitbreiden met specials en bijgerechten
GEBAKKEN AVOCADO
MET BURRATA, TOMATEN KROKANTJES EN BOERENKOOLGAZPACHO
14,50
GEBRANDE ZEEBAARS
MET WASABI, RADIJS EN VINAIGRETTE VAN GEFERMENTEERDE AARDBEIEN
16,50
PITA GEVULD
MET KINGFISH UIT ZEELAND MET KIMCHI EN GELE CURRY MAYONAISE
16,50
STEAK TARTAAR
MET AUGURKENCHIPS, EIDOOIER EN LAVAS
16,50
LANGOUSTINE RAVIOLI
MET TEMPURA SHISO EN EEN SAUS VAN CITROENGRAS
16,50
UI MARTINI’
MET HELDERE UIEN BOUILLON EN COMTÉ SCHUIM
14,50
PADDENSTOELEN VAN HUISTELER RUUD
MET SCHUIMIGE PONZU SAUS EN CHILI CRUNCH
14,50
BBQ SPITSKOOL
MET HARISSA, MISO, TOFU EN SESAMZAAD
14,50
GEBAKKEN RODE MUL
MET ZILTE SALADE EN WORTEL-SINAASAPPEL BEURRE BLANC
16,50
HOLSTEIN RUNDERLENDE
MET KROKANTE UI EN GROENE PEPERKORREL MAYONAISE
16,50
SPARE RIBS VAN RON, ZONDER BOT,
MET MIERIKSWORTEL CRÈME EN HUISGEMAAKTE SAMBAL
16,50
WARME BRIOCHE GEVULD
MET EPOISSES GESERVEERD MET VADOUVAN-IJS
10,50
BROODPUDDING
MET ROZIJNTJE IN CALVADOS, APPEL KARAMEL EN KANEELIJS
10,50
CREME VAN GEBAKKEN CHOCOLADE CHEESECAKE
MET CHUTNEY EN BESSENBLAD
10,50
BERLINER ROCHER ‘VOOR 2’,
GEVULD MET FUDGE, MOUSSE EN VANILLE-IJS
17,50
HOLLANDSE KAAS
MET ABRIKOZENCHUTNEY, APPELSTROOP EN VIJGENBROOD LOENERSLAND - ROMMADOU - WITTE VAN KONING - LANDANA BLAUW - BUNKER BLOS - COLOSSO
4,00
BERLINER MENU
Meer dan tien jaar geleden besloot Ron Blaauw het roer om te gooien. Hij creëerde een plek waar toegankelijkheid en een ongedwongen bruisende sfeer centraal staan. Want uit eten moet een feestje zijn! Deze visie vormt de kern van Bistrobar Berlin. Elke dag dagen wij onszelf uit om culinair toegankelijk te blijven en je de beste ervaring te bieden. Vanuit deze gedachte is ook dit nieuwe menu ontstaan. Je kunt hierbij kiezen uit:
48,00 4 GANGEN CHEFS MENU
58,00 5 GANGEN CHEFS MENU

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brave Hendrik is 19.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.