Restaurant de Beuze

Meer informatie

Havenplein 7
4301 JD Zierikzee


Menukaart van Restaurant de Beuze

Laatst bijgewerkt op 10.02.2025
Klassiek gesorteerd
geserveerd op vers afgebakken brood
Oude kaas
Van kaasboerderij “Schellach” en appeldressing
10,50
Gerookte makreel
Lauwwarme gerookte makreel komkommer, knoflook & Mediterraanse mayonaise
11,50
Gerookte Rib-Eye
Huis gegaard en dun gesneden met zongedroogde tomaten en dragon dressing
14,50
Gerookte zalm
Langgesneden met amandel, haringkaviaar, dille mayonai
13,50
Carpaccio
Basilicum dressing en oude kaas van kaasboerderij “Schellach”
13,50
Twee ‘Poelzicht’ rundvlees kroketten
Ambachtelijk gemaakt van biologisch gefokt Angus rund
12,50
Gegrilde scheermessen
Zeeuwse rode ui vinaigrette en kruiden.
11,50
Ceasarsalade
O.a. met sous-vide gegaarde kip, ei en ansjovis gremolata
14,50
Kustlijn
o.a. gerookte zalm en makreel, visfilet, schelpdieren en citroenvinaigrette
16,50
Carpaccio
Dungesneden runderlende, basilicumdressing en oude kaas van kaasboerderij “Schellach”
13,50
Coquille
Gebakken en geserveerd op Zeeuws grillspek
14,50
Twee garnalen kroketten
Met een vulling van Hollandse garnalen
12,50
Burrata
Aubergine, cherry’s, basilicum en kalamata’s
15,00
Steak Tartare
Met augurk, sjalot, mosterdzaad, eidooier en acetostroop
18,50
“Doe ma’n Dodde”
Schaal voor twee personen, rijkelijk voorzien van o.a. gerookte zalm en makreel, gegratineerde oesters, schaal en/of schelpdieren, carpaccio van de runderlende, gerookte ribeye, geserveerd met smeersels en brood van Bakkerij Spelt.
41,50
Coquille
Gebakken en geserveerd op Zeeuws grillspek
14,50
Oester proeverij
combinatie van gegratineerd, gebakken en gepocheerd
18,50
Vissoep
Goed gevuld en lichtgebonden
8,50
Zilte Zaligheden
Schaal voor twee personen, met o.a. rauwe oesters, gebakken coquilles, scheermesjes van de grill, schaal en/of schelpdieren, gerookte Grevelingen paling, geserveerd met smeersels enbrood van bakkerij Spelt
44,50
Oesters per 6 st.
Rauw peper, zeezout en citroen.
16,00
Gegratineerd
Met dragon, citrus, knoflook en ´´Schellach´´kaas
18,50
Gepocheerd
Met gepofte knoflook saus en amandel
18,50
Proeverij
combinatie van gegratineerd, gebakken en gepocheerd
18,50
Heilbot
Gebakken filet met basilicumsaus
26,50
Gebakken Tong
Twee stuks +/- 350 gram gebakken Tong
26,50
Dagvangst
wisselend aanbod van Noordzee vis
24,50
Gebakken kabeljauw
Prosecco, beurre blanc en dille olie
26,50
Gewokte Mosselen (jun/nov)
Chorizo, knoflook, rode peper, room & tijm
24,50
Gekookte Mosselen (jun-nov)
Met salade, sauzen, friet of brood
24,50
Gesmoorde mosselen (jun-nov)
Prei, ui, knoflook, roomboter
Varkens entrecote
Van ‘Bras’ varken, met gepofte knoflooksaus
23,50
Shortrib
Langzaam gegaarde rib van het rund, geserveerd met eigen jus
25,50
Tournedos
Omwikkeld met Zeeuws spek en rode wijnsaus of beurre noisette
32,50
Hartige Quiche
Hartige taart met seizoen groentes en geitenkaas
14,50

vegetarisch vegetarisch

Knolsteak
Uit de oven met zoete aardappel & chimichurri
14,50

vegetarisch vegetarisch

Ravioli
Met salie, citrus, boter en ´´Schellach´´ kaas
16,00

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant de Beuze is 10.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.