Restaurant Saputra

Meer informatie

Rakkersveld 145
2722 BN Zoetermeer


Menukaart van Restaurant Saputra

Laatst bijgewerkt op 21.05.2025
Klassiek gesorteerd
PANGSIT GORENG
FLENSJE GEVULD MET MIX VAN GARNAAL, MOSSEL, WITVIS MET CHILI/GEMBER SAUS
8,00
DADAR ISI
OMELET GEVULD MET KRUIDIG RUNDERGEHAKT MET SAMBAL/GALANGA SAUS WIJNSUGGESTIE: VERDEJO - PROEFGLAS € 3,25
7,50
LOEPIA SEMARANG
KROKANTE FLENS GEVULD MET KIP, GARNAAL EN BAMBOESCHEUTEN WIJNSUGGESTIE: VERDEJO - PROEFGLAS €3,25
6,00
SOTO AYAM
OP TRADITIONELE WIJZE SERVEREN WIJ DEZE GOUDGELE KIPBOUILLON MET EEN VULLING VAN KIPSTUKJES, GLASNOEDEL, SPITSKOOL, EI, TAUGE MET SAMBAL KEMIRI EN EMPING WIJNSUGGESTIE: PINOT GRIS - PROEFGLAS € 3,00
8,00
SATE KAMPOENG
GEROOSTERDE STUKJES KIPDIJFILET GEREGEN AAN BAMBOESTOKJES EN GESERVEERD MET PINDASAUS EN KETJAP WIJNSUGGESTIE: NEGROAMARO - PROEFGLAS € 2,50
8,00
GESERVEERD MET WITTE RIJST, ATJAR EN KROEPOEK
BEBEK BETUTU
EENDENBORSTFILET IN BALINESE KRUIDEN, KRACHTIG VAN SMAAK EN IETS PIKANT WIJNSUGGESTIE: PINOT NOIR ROSE - PROEFGLAS 3,00
24,50
BABI BAKAR
SLOW-COOKED BUIKSPEK WORDT OP DE GRILL AFGEGAARD EN GELAKT MET KOKOSOLIE WIJNSUGGESTIE: TEMPRANILLO - PROEFGLAS 2,75
22,50
TONGSENG KAMBING
LAMSVLEES STOOF (GULE) IN GEURIGE GEEELKLEURIGE BOEMBOE WIJNSUGGESTIE: VIOGNIER - PROEFGLAS 2,90
24,50
IKAN PENYET
KROKANT GEBAKKEN HELE ZEEBAARS GESERVEERD MET ZEER KRACHTIGE SAMBAL TRASI WIJNSUGGESTIE: RIESLING - PROEFGLAS 3,25
23,50
OEDANG BAKAR (5 STUKS)
BLACK TIGER GARNAAL VAN DE GRILL GESERVEERD MET KETJAPSAUS WIJNSUGGESTIE: CHARDONNAY - PROEFGLAS 2,90
23,50
AYAM PANGANG PADANG
KIPDIJFILET BEREID IN EEN KRACHTIGE SUMATRAANSE SAUS GEMAAKT VAN GEELWORTEL, LAOS, CITROENGRAS EN GEGAARD IN KOKOSMELK EN VOOR UITGIFTE OP DE GRILL OP TEMPERATUUR. WIJNSUGGESTIE: PINOTAGE - PROEFGLAS 4,00
22,50
RENDANG PADANG
CNN HEEFT DE INDONESISCHE RENDANG OOIT UITGEROEPEN ALS HET MOOISTE GERECHT TER WERELD. DEZE RUNDERSTOOF IS DE TROTS VAN SUMATRA EN IS ZEER PITTIG VAN SMAAK. WIJNSUGGESTIE: PINOTAGE - PROEFGLAS 4,00
17,50
KEPITING (BLUE CRAB)
BETER BEKEND ALS SOFT SHELL KRAB DIE MET PANTSER EN AL GEGETEN WORDT. IN EEN KROKANT JASJE GEBAKKEN EN GESERVEERD OP BEDJE VAN ZEEKRAAL EN SOJABONEN BEGELEID DOOR EEN NIEUWE STIJL BOEMBOE BALI. WIJNSUGGESTIE: CAVA - PROEFGLAS 3,75
26,50
URAPAN
GEBLANCHEERDE GROENTEN MET KOKOS
10,00

vegetarisch vegetarisch

KAREDOK
RAUWE GROENTENMIX IN LICHT PIKANTE GROVE PINDASAUS
10,00
Sate Tahu (vega)
8,50
Sate Ayam (kip)
9,50
Sate Babi (varken)
11,00
Sate Buikspek (varken)
11,00
Sate Kambing (lams)
15,00
Sate Sapi (ossenhaas)
17,50
Sate Oedang (garnaal)
17,50
Pandanrijst
3,00
Lontong
5,00
Nasi Koening
5,00
Nasi Goreng / Djawa
6,00
6,00
Atjar Ketimoen
3,00
Kroepoek
3,00
Emping
4,00
Sambal Badjak
2,00
Sambal Trasi
3,00
Sambal Penyet
4,00
Pandan Crème brûlée
8,00

vegetarisch vegetarisch

Dadar gulung
9,50
Pannacotta Rozenstroop
8,00
Tjendol
4,50
Spekkoek
5,50
Spekkoek Warna
7,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Saputra is 21.05.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.